![]() |
....am luat 10 în test la fizicăăă! :X
|
Originally Posted by princess_peach:
Felicitari princess_peach! |
Mersiii!:">
|
=)) grea-i viata de licean. Si eu am luat, dar nu-mi amintesc exact cand:-? |
:)) E grea...dar e frumoasa! Deci nu imi vine sa cred ca am luat 10!:))...niciodata nu am avut 10 curat in test la FIZICA!...mereu 9.50 sau mai putin...La mate mi se pare mult mai usor!
|
Fizica si matematica sun doua chestii paralele cu mine:D
Sunt fericit pentru ca in sfarsit am reusit sa vad The Evil Dead, si mi-a placut. Urmeaza continuarile:x |
Nu cred ca o sa ma uit vreodata la filmul asta!:)...
Pare groaznic!:))...inspaimantator adica! |
La educatie fizica :-? Pai daca ai luat 10, inseamna ca faci niste tumbe minunate! :)) Bravo, bravo!! :P |
:)))
La educatie fizica am fost de 3 ori tot anu'...doar ca sa dau probele! Deci daca imi punea note si dupa prezenta la ora...2 clar! Mersi!:)) |
Nu frecventezi educatia ? :-o Gata [-( nu'mi mai place de tine! :P |
:)) Ba da, dar nu la scoala!:D...Fac inot de la 6 ani si am facut basket, pentru ca tata e prof de sport si nu scap!...
|
Familie de profesori? Din cate am inteles mama si bunica ta predau romana, tatal tau sport. Bunicul tau ce face / a facut?
|
Da, am scris de mama la "De la lume adunate..."
Bunicul e profesor de matematica:)...si e pe bune acum!:))... Si mama a terminat romana-franceza, dar preda franceza.:D... P.S. Suntem total off-topic!:) |
...dar tu esti inca fericita pentru ca ai luat 10 la fizica. Ce de ani trecura..
|
:D
|
bv bv ;)
Sunt fericita ca am luat biletele de tren pentru Viena :) |
Ooo super! Viena e grozava!:X
Apropo, Casa de piatra!:) |
ms;)
|
:D Casa de piatra!!! Si the perfect wedding and honeymoon dupa! ;)
|
Sunt aproape fericit (se pune aproape?) :)) ca ma rup o perioada de Cinemagia.
Va doresc succese nemasurate si recomand prezervative...prea ne-am inmultit doar cantitativ. :D |
All times are GMT +2. The time now is 20:33. |