![]() |
O reactie atipicä, dar adecvatä!
Felicitäri, Gabryell - si multumiri, si welcomuri, si ok, pupici, merci! Suntem convinsi cä te va bucura stirea cä primele... circa... 37 de pagini ale acestui topic (echivalând cu primii doi ani) au apärut în volum, sub titlul "Vreau sä fiu actritä", la Editura ANTET din Bucuresti. |
salutari si la multi ani de mos nicolae,eu inca il astept sihur vine ,vreau sa traiesc in magia sarbtorilor de iarna,deszi sunt singurica prin casa.
cat despre ce s-a scris mai sus raspuns: -nu am inca 27 de ani ci 26. -stau intradevar cu banii mai prost ca m-am obisnuit sa cheltuiesc mai mult daca am avut economii de afara,masinuta etc si astfel se termina banutii mai ra[pid daca nu vin altii pe masura lor aici in tara cat se castiga i-as cheltuii in doua 3 -4zile-venitul minim si deci am clacat ca ramasesem fara un loc de munca sigur adica si venitul mediu etc.apoi mi-am vandut masina sa plec in america pe vara dar,am renuntat ca am vazut ca am niste probleme de sanatate si am zis sa raman in tara sa imi treaca etc si ca mai apoi sa plec dar se pare ca nici pana in momentul de fata nu mi-am primit inca tratamentul dupa 4 luni de asteptarii,deci de muncit nu prea am putut sa nu ma obosesc prea tare si deci a devenit problematic la cheltuielile mele ,ca s-au terminat banutii,dar sigur vor venii altii sau trebuie sa schimb toata politica lor si sistmele de sanatate,asigurari medicale,munca,parlament deja le-am trimis scrisori,deci trebuie sa imi respecte solicitariile ca altfel nu ie bine.dar ramane de vazut.trebuie sa fiu sustinuta sau sa se intample in asa fel sa ies din acest impediment. poate trebuia sa fac vreo schimbare sa plec in america etc.dar vroiam sa nu imi complic sanatatea ci sa mi-o refac si apoi cu calatoriiile, dar trebuie sa fie vre-un mod de a avea banii.CHIAR CINE VREA AS VREA SA IMI GIREZE CINEVA SA IAU UN CREDIT PT STUDENTII-MAX SE DA 2000 DE EURO ASA AVEAM NISTE BANUTI PT A IMI CONTINUA MASTERUL LINISTITA ,DESI NU IL PLATESC IMI TREBUIE SA TRAIESC,SI POATE PLECAM IN AMERICA 4 LUNI -WORK IN TRAVEL SI AVEAM BANII DE RETURNARE,SAU ORICUM BANII SE RETURNEAZA IN 3-5 ANII DECI SI UN MIL PE LUNA ,ERGE DACA AS STA IN TARA.DAR AM NEVOIE SA IMI GIREZE CINEVA.POATE VREA CEL DE MAI SUS PE CARE IL FASCINA VOIATA MEA. CACI TREBUIE SA IMI IES DIN IMPAS SAU TREBUIE SA IMI MAI VAND CATE CEVA SA TRAIESC PANA IMI REVIN SI CU SANATATEA,UNEORI TREBUIE SA NE SUSTINEM.sau nu stiu cum sa fac proiecte de schimbare a situatiei mele si a societatii in bine,sunt la managementul strategic si dezvoltare sociala dar sper sa tina cont de scrisorile mele pt schimbare in bine .si sA IMI FIE MAI REPEDE BINE.deci veniti cu ideisau cu modalitati de iesire din aceaste problreme sau sustinerii. ar fi mult mai usior daca ar gira cineva sa pot sa iau banii deci din exterior si apoi cand voi putea ii voi returna pls.daca e voi dac 2 mil celui ce ma gireaza,banii ii voi da sgur eu in 3-5 ani,asta daca nu vrea el sa ma sponsorizeze si daca nu e vreo releatie intre noi :D .ok merci vb |
Absolut admirabil, Pitbull... legat de carte. Multumesc de primire.
Irene, te-am imbatranit putin. Sunt convins ca la varsta ta ai reusi sa iesi din disperarea asta de moment. Nu-s io in masura sa dau indicatii, iarta-mi indrazneala, da' am impresia ca te abati putin de la modul de gandire al unui om de succes. Cobori in probleme si cauti disperata o cale de iesire. Daca ti-ai simplifica viata si ai investi timp in ceea ce ti-ar placea sa faci, vizualizandu-ti scopurile, ai avea sanse de reusita. Nu ma judeca pentru ce ti-am spus... e o parere mult prea subiectiva. Tipu' care sa te ajute cu giratul, nu sunt eu ( relatia ar fi imposibila ;)) ). Din punctul asta de vedere, te inteleg mai putin pentru ca sunt un om care se straduieste sa se descurce singur. Ai prefera sa fii legata, prin obligatii, de o anumita persoana? In cazul asta mi-as dori sa gasesti un om cu scaun la cap care sa profite, in limita bunului simt, de alegerea ta de a i te oferi. Aaa... de ce te-ai apucat de master? Ar fi fost mai bine sa-ti concentrezi atentia pe un pic de experienta profesionala. Plecatul in strainatate... eu plec in fiecare vara. Acum urasc sa plec chiar si in vacanta. Mi se propune sa ma duc de sarbatori, in fiecare an, si caut scuze pentru refuz. Sa mai fii si femeie, sa pleci si singura... asta chiar e o proba de curaj. Pleaca in provincie, muta-te in nord, fa-ti timp de cateva zile si du-te si studiaza nordul tarii spre ex. Avem o gramada de avantaje in tara asta... doar ca nu obisnuim sa privim in lateral, huh? In schimb, ne plangem de conditiile din tara si de conducere. De parca astea ar fi responsabile de viata noastra... Nu vezi ca vin strainii in Romania? Gandeste-te bine si sa te vad peste trei ani, pe acelasi forum, plina de bani... in tara ta :). Numa' bine. |
Originally Posted by gabryell:
mai ce imi zici tu suna interesantt dar vreau sa fie mai concrete,adica nu crezi ca trebuie sa si ies din acest impas al problemei de sanatate si financiare? oare cum ?este nevoie si de o sustinere sau sa fie o oportunitate in ceva anume. ceea ce zici tu despre acel girant si relatiea din obligativiytte,cred ca nu ai inteles bine. eu spuneam ca dau 2 mil celui care ma gireaza si practic banii mi voi da singura,in cazul in care imi place acea persoana si exista ceva intre noi,automat vreau sa fiu sustinuta ,adica sa ma sponsorizeze sau sa plateasca el etc.sau ma descurc eu de platit etc nu am zis ca voi avea o relatie cu cel care ma gireaza,ca asa as pleca mai degraba in dubai :D dar nu poate fi nici exclus acest fapt,in cazul in care ne placem si va fi prietenul meu etc ,mi-ar placea si sa ma sustina etc.ca daca ma lasa singura atunci ma descurc singurica si sunt libera fac ceea ce vreau cu cne vreau etc pana va fi ceva mai solid si o relatie mai serioasa. cat despre plecariile in provincie ,eu de acolo am venit,si ma voi duce de sarbatori dar imi trebuiesc si bani si acolo,etc ,iar in cel mai rau caz va fi daca nu voi face fata vietii de bucuresti imi inchiriez garsoniera si ma duc si stau acolo unde m-am nascut,dar nu prea vreau ca inca sunt la master si vreau sa il termin si vreau sa fie ceva mai frumos si mai bine si visele mele realizabile. de acea as fi vrut o cale de iesire,dar intai am zis sa imi revin cu sanatatea sa ma fac bine si apoi sa pot continua mai departe. cat cei de la conducere sigur ca si de ei depind toate,adica nu crezi ca viata noastra mai buna se afla in mainile lor ale noastre?nu exista tara saraca sau bogata ci conducator bun sau mai putin bun.iar eu asta incerc sa fac ca manager trebuie sa aplic strategii sas gasesc solutiile optime pt ceva mai bun,si deci in primul rand trebuie sa rezolv situatiile mele mai intai,iar daca nu fac sesizabile problemele cucare ne confruntam cei in masura sa faca schimbare in bine nu constientizeaza rorblemele sociale,.de ex un copil mic cand ii este foame plange si i se da lapticul deci trebuie sa se cunoasca problemele care sunt ca prioritate si apoi sa se intreprinda masuri si solutii eficiente. eu asta caut acum sa ies din impas,ce cerzi ca nu as vrea sa ma biucur de viata si de lumea mass-mediei,a shobizzului?foarte tare si foarte mult dar cum daca acum sunt in situatii dificile care necesita solutionare adica iesire din acest camp si apoi intrarea in cel al clebritatii,practic nu stiu ce este mai bine de facut sper sa fie bine.k vb poate venitii cu solutii noi si bune. as vrea sa imi girezi,dar asta nu inseamna sa si fie ceva intre noi.daca este si vrem asta ar insemna sa ma si sutii financiar adica sa mai returnezii si tu,ori daor returnez eu banii dar fiecare cu viata lui etc sau ramane de vazut daca ne placem sau nu.etc.dar sigur va fi bine! si voi fi bine! tru cu ce te ocupi? |
People o dati in matrimoniale?
Hai sa nu fiu chiar asa de rau, mai ales ca suntem intr-o situatie oarecum asemanatoare, adica avem visuri de marire in arta dramatica, si ne tinem si de scoala, diferenta majora intre noi este ca eu am reusit sa gasesc modalitatea de a inbina utilul cu placutul, fara sa plec prin tarile calde ca doar nu umbla cainii cu colaci in coada prin sat, si pana reusesti sa pui mana pe un rol in state trece tata uneori si ani, asa ca am adoptat metoda mai putin practica adica....
Sunt actor in timpul liber (repet aproape zilnic 2 ore) intr-o trupa de teatru locala, unde toata lumea face treaba asta din pasiune, in paralel dau si cu SAP-a (programul in care lucrez de 2 ani imediat se numeste SAP, asta sa nu interpretati altfel exprimarea) si uite ca reusesc sa mai fac si facultatea, chiar daca sunt in anul 2, desi intre noi fie vorba suntem din aceeasi generatie. Si mai e un lucru, eu am decis dupa 2 ani de stat in deplasari ca e mai sanatos pentru mine si nu numai pentru mine sa ma intorc acasa, asa ca am revenit pe meleaguri natale, si incerc sa ma ridic incet incet, muncitoreste. Si cu sanatatea nu ma intreba cum stau ca nu iti zic mai mult decat ca fisa mea medicala este de dimensiuni mai mari decat a multor pensionari, dar.... cu tupeu inainte "pana la capat oriunde ar fi el". Deci fruntea sus si tot inainte. |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Am ajuns la pag. 66. |
am inteles. multumesc. mi-ai explicat frumos.
|
slutare,
multumesc pitbul pt incurajare si tie la fel,dar tot ne-ai cam lasat in ceata,ce are a face cu mine ce ai zis tu?si fi mai concret adica ce sugerezi ca se poate si in tara?ok ai perfecta dreptate DA ,dar sa faca salariu minim pe economie -500 euro si mediu intre 1000 euro pe anul 2008,pt a trai decent/onorabil fara a te chinui sa traiesti.cand sunt echilibrate nevoile satisfacute si societatea este echilibrata,deci=o viata mai buna. si eu sunt pt tara mea adica tot in ea te simti mai bine,drept pt care m-am si intors.si cum se zice omul sfinteste locul,de ce sa se bucure strainii de valorile noastre cand le putem glorifica in tara noastra,dar scuza-ma sa ne ofere statul si sprijin-unstat al bunastarii- de ex.un copil cand este nascut este si crescut ,iar apoi copilul poate sa recontribuie la familia sa cand este mare asa si statul sa aive grija de noi,sa ne creasca in bune conditii pt a putea contribuii si trai civilizat. cat despre intoarcerea ta nu inteleg unde cum spune mai multe unde te-ai nascut ce faci de unde ai plecat etc. adica vrei sa spui ca te-ai intors in locul unde te-ai nascut ?sau unde esti la facultate?fi mai clar sa inteleg. o alta diferenta este ca eu nu sunt la tearu desi mi-ar placea ci sunt doar niste visuri/pasiuni de alucra in telv.teatru/film,chiar am mai avut si filmari in schimb eu sunt la facultatea de sociologie si asistenta sociala master anul 1 managementul strategic si dezvoltare sociala. si uneori am impresia ca este imp sa calatoresti ,dar faza este ca eu acum nu ma simt in stare sa ma risc prea mult. pt ca obosesc mai usor /repede si deci imi complic situatia,si de acea speram sa imi dea mai repede tratamentul sa imi treaca,sa ma insanatosesc si apoi sa imi reiau trebuirile cu mai mult avant. cusiguranta imi va trece,dar trebuie sa mi se acorde aceasta sansa la viata/la medicament etc.chiar nu mai am rabadare am asteptat 4luni sa mergdupa politicile lor de asteptare dar nu se poate asa ceva ,tratamentul trebuie imediat aplicat nu dupa luni de zile ca se agraveaza mai rau si atunci la ce bun.si multe altele,nici nu se poate munci bolnav,deci trebuie asigurare financiara a persoanelor bolnave.trebuiesc atatea ,trebuie sa traim frumos si bine fara probleme,fara sa ne chinuim traind ci viata sa fie frumoasa. sper sa fie bine.iar eu sa ma fac bine mai repede pt a fimai eficienta. oricum vreau sa traiesc si trebuie sa imi dea tratamentul acum in decembrie sau maxim ianuarie!si asta vor face pt ca am zis eu! ma supara tare modul lor de a trata,de acea fac asa si vorbesc asa.uf. ok sigur va fi bine. la voi a venit mos nicovreau sa traiesc in mirajul sarbatorilor uf.si cat de cat putin sau mai mult e bine sa ne facem cadute sa ne bucuram etc unii pe altii"dar din dar se face rai"e asa simbolic,sa sti ca a fost o zi deosebita.etc.va zic maine d |
Irene, vbesti de parca tzara asta ar fi mama ta si ai de sus, tatzii tai. te opresti la salarii minime si medii .. sabloane,, chestii.. ce dracu? Sistemul asta ne-a frecat pe toti in asa hal incat nu putem vedea un pic peste? cine zice ca tre sa castigi 1000 RON/ luna? .....
Ma bucur ca inspre finalul fiecarui mesaj, arati o urma de optimism. OK, vbim mai tarziu, acum nu prea am timp. Salutari! |
salut uite vorbesc din nou dar acum cam socata
pt ca nu a venit mos nicolae pe la mine aseara si am stat in caa si astazi ,m-am bucurat ca a rut un politist sa vina la mine -il stiam de aproape unb an cand am avut probl cu permisul de conducere si mi l-a dat mai repede.dar sa vedeti ce s-a intamplat. cum eu nu vroiam sa fie nimic intre noi caci vroiam sa fie ca mos nicolae adica sa imi creeeze starea asta cu un cadout fie si o ciocolata dara fara ca eventual sa ne tragem etc.si i-am zis,asa ca el a fost de acord si a vrut sa bem suc si vin ,ceea ce doar si a adus nimic dulce pt mine. dar ce sa vezi mi s-a parut si am simtit eu ceva ciudat caci a luat paharele sa le spele la baie si steclele acolo pe hol sa puna in pahare,m-am intrebat eu oare de ce si am fost sa imi iau paharul pe masuta in camera si am baut un picut am observat ca avea un gust aiurea,dar am vazut apoi ca si-a pus si el suc in vin si deci am luat din nou paharul sa beau dar CE SA VEZI ACIDUL ADUSESE CEVA LA SUPRAFATA UN PRAF ALM,MEDICAMENT,SAU PRAF NU STIU NU AVUSESE TIMP SA SE DIZOLVE SI ERA AMAR APUCASEM SA BEAIU PUTIN SI MI-A RAMAS PE BUZE ETC SI AM LUAT PE MANA DUPA MARGINEA PAHARULUI PRAF SI M-AM DUS LA BAIE SA VOMIT UN PICUT DOAR,APOI AM MAI STAT CU EL LA DISCUTII CA VAI DOMNE MI SE FACE RAU DE LA SUC ,ETC AM IGNORAT TOTUL SI AM ASTEPTAT SA PLECE,A PLECAT SI AM FOST DIN NOU LA BAIE SA VOMIT. PRACTIC ESTE SI PE AFARA PAHARULUI PE LANGA RAMAS PRAF ALB DECI ORI A VRUT SA MA DROGHEZE ORI A VRUT SA MA OTRAVEASCA CEEA CE MA SOCHEAZA PT CA AR TREBUI SA IBE GRIJA DE MINE SA FIE TOTUL CAT MAI BINE.ADICA NU SUNT DECAT DOUA VARIANTE ORI SUNT BINE EU SI TOTUL E BINE ORI VA FI RAU ETC SI DECI DEPINDEM UNII DE ALTII.ADICA DE CE SA NU NE VREM BINELE?PT A FI BINE? O PROBLEME NU SE DISTRUGE PT A SCAPA DE EA CI SE SOLUTIONEaza PT A SE AMELIORA SI ECHILIBRA. ADICA CE AR MAI INSEMNA CA UNUI BOLNAV SAU UNEI PERSONE IN NEVOIE CU PROBL SOCIALA SA IL ELIMINE?AR INSEMNA SA ELIMINAM TOATE PERSOANELE CU PROBLEME.NU CA ASTFEL AM ELIMIA TOATE GENERATIILE TAOTA PLANETA AR DISPAREA CA NIMENI NU-I PERFECT SI DECI TREBUIE SA SOLUTIONAM IMPREUNA SA FIE BINE SA MEDIEM LUCRURILE SA DEVINA LA NORMAL.ADICA SA SUSTINEM SI SA SOLUTIONAM PROBLEMA ETC. UF DECI NU INTELEG DE CE A FACUT ASTA OARE SA MA DROGHEZE SAU SA MA OTRAVEASCA? MI S-A MAI INTAMPLAT IN ITALIA CEVA DE GENUL ,ERAM LA UN RESTAURANT SI AM IMPRESIA CA MI SE PUNEA MIE CEVA IN MANCARE CA INCEPUSEM SA NU MA SIMT BINE.DAR NU SE DA SEAMA CA DACA MI SE FACE MIE RAU LI SE FACE SINGURI LOR SI LA TOATA LUMEA,.SI SIGUR EU SUNT VARIANTA CEA MAI BUNA,CEALALTA NU VO RECOMAND, EU AM STAT CU TIPA ACEA TIGANCA SI STIU CUM ESTE CINEVA FARA INIMA,IAR CINEVA CU UN SUFLET MAI MARE DECAT AL MEU NU EXISTA CU SIGURANTA,DESI VIATA M-A FACUT UNEORI SA FIU SI MAIDURA SAU CAND SUNT ATACATA RAU SA FIU SI DURA ETC.DAR TOTUSI CINE NU MA APRECIAZA SI NU ARE GRIJA DE MINE E CEL MAI MARE FRAIER. |
OK IMI ESTE CAM SOMNIC!VOI SUNTETI?
|
AS VREA SA FITI ALATURI DE MINE SI SA MA SUSTINETI SI AS VREA SA FIE TOTUL BINE.SI SIGUR VA FI TOTUL BINE.
DAR OARE CE MI-O FI PUS IN SUC?NOROC CA MI-AM DAT SEAMA SAU AM SIMTIT PUTIN.SA STITI CA CHIAR SUNT SPECIALA ,SI AM CALITATI DEOSEBITE,AM SCAPAT DE ATATEA ORI DIN SITUATII DIFICILE,ADICA CRED CA DE VRE-O CATEVA ORI A VRUT CINEVA SA SAU CHIAR MI-A PUS CEVA IN PAHAR ,MANCARE ETC,SI DECI AM SCAPAT.NU AM MURIT.SPER SI SIGUR IMI VA TRECE SI CU SANATATEA DESI TOT UN TAMPIT MI-A PRODUS PROBL.DE SANATATE.DAR DUMNEZEU MA IUBESTE SI ARE GRIJA DE MINE SI NU MA LASA SA MOR ASA USOR.POATE AM VREO MISIUNE PE PAMANT CARE INCA NU E INDEPLINITA.AM GLUMIT.DAR PREA DE MULTE ORI AM TRECUT PE LANGA MOARTE SI IN CASA SI AFARA SI PESTE TOT SI CAND UITE IMI PROVOACA CINEVA CEVA.DOAMNE AJUTA SI MA BUCUR CA ESTE CU MINE SI MA AJUTA SA FIU BINE SI IN TOT LOCUL MA INSOTESTE SI DE RELE MA PAZESTE!AMIN!UF.HAI PITB CE MAI ZICI IMI MAI FACI O POEZIOARA?SPER SA FIU BINE ADICA CAT AM BAUT PUTIN SA NU SE PUNA CA AM VOMAT,DOAR IMI ESTE CAM SOMN.OK PUPICI ASTEPT SFATURI SI IDEI DE LA VOI SI EVENTUAL POEZIOARA DE LA PITB CAND ESTE EL MAI INSPIRAT ETC.OK MERCI |
mai oare unde pot sa vad ce este acel praf?este cateva puntulete albe-praf pe din afara paharului.unde pot sa ma duc sa mi se analizeze?sa vad ce este?
|
bai ce ziceti sa ma duc la floreasca sa imi analizeze acolo sa vad ce si cum?
|
irene, e un praf halucinogen, care iti anuleaza personalitatea. te face, asa, o fiinta fara vointa, numai buna de... cred ca tipul a vrut sa te violeze si sa te supuna la perversiuni. bine ca ai fost vigilenta. ai grija. nu cred ca Cinemagia poate suporta sa ti se intample asa ceva... e pacat sa-ti pierzi in felul acesta virginitatea...
|
Virginitatea fizicä a Imemeului a fost däruitä de bunävoie si nesilitä de nimeni în perioada recent-premergätore primei ei descinderi printre noi (sfârsit de 2005), iar cea spiritual-intelectual-cultural-cerebral-moral-etic-si-echitabilä e nepierzibilä.
|
Sa incep in ordine:
In primul rand ai gresit oaminii, nu eram Pitbull eram altu :x Nu spuneam neaparat ca se poate traii in tara, pentru ca asta e o chestie relativa, o viata mai buna nu este determinata de ineptia debitata de adormitii din parlament ca salariul minim pe economie este X lei, pentru ca din punct de vedere statistic nu se incadreaza in limitele "cosului zilnic", dar nu cred ca are sens sa intru intr-o analiza mai profunda a acestei ineptii. Si acum sa trec si pe partea nefilozofica: Nici eu nu sunt la teatru, ci la facultatea de INGINERIE (e scris corect sa stii), profil Inginerie Economica Industriala, e drept ca la ID dar altfel nu pot face fata. Am facut 2 ani tot de inginerie in SB si am renuntat din motive pur financiare, dupa care am revenit in BV (unde sunt si in momentul de fata). Am cochetat cu televiziunea dar nu am reusit sa ma infiltrez in domeniu si atunci am renuntat la idee (si anul asta chiar am ajuns in stadiul in care am refuzat oferte concrete, pe care le am inca deci pot reveni inca asupra deciziei). Nu incepeti sa tipati ca as fi renuntat total, dar cand ai dat de stabilitate intru-un punct este o prostie sa o readuci in instabilitate din nou doar pentru a mai avea un front pe care sa te lupti cu viata. Si astfel am ajuns de am facut un mini-curs de teatru care mi-a creat un loc in trupa asta de teatru formata numai din oameni pasionati de teatru, care nu sunt influentati atat de mult de castigurile imediate din domeniu. Practic dezinteresul asta pentru castigurile financiare ne pastreaza in trupa, si mai suntem si tineri (eu sunt printre oamenii ce mai batrani dintre actori, la 26 de ani). Si daca vrei sa incerci sa te infiltrezi in TV, la nivel local ce-i drept as putea sa incerc sa iti ofer trambulina sa ajungi la o discutie cu niste oameni interesati de serviciile tale (in domeniul asta, nu vreau sa va zburde mintea pe coclauri). Dar baiu major in chestia asta e ca te pot ajuta sa ajungi in bransa in BV, ceea ce nu stiu in ce masura te tenteaza. |
sigur ai spalat bine paharul ala inainte? poate era murdar! :?
|
Originally Posted by Supastar:
Nu cred ca se lasa cu praf alb de la spalatul paharului, si oricum mai sunt niste lucruri la mijloc care ii justifica suspiciunile, plus ca paharele le-a mai spalat si el
|
Originally Posted by Pitbull:
Cele mai tari nu-s virginele! Is alea cu maxim 3-5 "meciuri" la activ si maxim 2 parteneri, minim unul. ;) (Eh, o spun si eu din experienta, ca-n "Ask the Dust" :? Pitbull, chiar treb'ia spus pa post? Cata dezinhibare! Abia astept ziua cand sexul se va declara sport extrem iar fetele de 15 ani nu vor mai fi minore! Glumesc, desigur, ziua aia a trecut deja... :lol: ---------------------- Bine legardere! Dk IMM ("Am fost candva virgini") va tine cont de sfaturile tale, cu sigurantza va ajunge in shobiz :D si la pagina 200 poate vom citi pe topic cateva recenzii ale rolurilor ei memorabile. 8) Eu ii doresc succesul pe care mi-l doresc si mie! |
All times are GMT +2. The time now is 21:04. |