![]() |
Aloo domnu` TLD,
Din cate cunosc eu fuserati LA LAnsarea (na ca facui si o lalofonie)revistei. Nu am afirmat eu sus si tare (e acu` nu as putea sa spun pe forum aici CAT de tare era) ca vreau s-o vad pe Angelina pe coperta? Asadar, Domnu`, va permiteti sa va indoiti de veridicitatea sentimentelor mele afirmate in mod fatis pe acest forum? Domnu` domnu`... votu` meu se pune |
Originally Posted by Leonard:
|
Originally Posted by alexandru:
|
Originally Posted by emanuel:
|
Logic ca ....Bellucci
mehie poate nu ati auzito si cvoi pasta dar....domnishoara Jolie poarta numai 44 la piciorusul ei gingash :wink: :lol: ...asa ca sa mai ganditi si la acest amanunt.....ok deci eu cred ca tot bellucci e cea mai buna (*)
|
Jolie
|
Mai, nu stitzi sa numaratzi???. Cel putzin doua voturi clare pentru Monica, vedetzi mai sus votul meu shi al lui Dan Gerose. Concursul a eshuat, nu are credibilate, v-atzi inpotmolit, inchidetzi hardughia!!!
Monica e declarata invingatoare pentru ca "juriul' a trishat. Mergem mai departe. |
Frate TLD, Io cu Angelina am mai votat pe topicu` asta. Ia da matalutza sa cauti toate mesajele mele (la profil) si la al treilea ce scrie?
Buzele lu` Angelina nu se pun? |
Originally Posted by marcu:
La draq! Este primul meci pe care il declar over floded! Bellucci este declarata castigatoare, puteti sa am urati, puteti sa o bagati in campionatul urmator, aici Bellucci trece mai departe! Mama ce draci am... :roll: P.S: Cel mai scurt meci din istoria topicului si este oficial CAMPIONATUL URMATOR NU-L VOI MAI ORGANIZA EU! CI LEONARD! SPOR LA TREABA DOMNULE! ;) Si ne vedem maine in finala! |
Super Monica.
TLD, hai sa fim corecti, tine scorul cum trebuie,pana la urma tot Monica o sa iasa, nu te teme. |
Asta-i primul meu mesaj pe forum.
Votez cu Monica, normal. |
Originally Posted by bogie:
|
Monica
|
Bella Bellucci
|
Fratilor nu vedeti ca dej aa degenerat totul! Sunt prea multe voturi de pe acelasi ip probabil, useri cu un mesj... OAMENI BUNI MECIUL ESTE INCHIS! Jolie a pierdut gata numai plangeti! Nu ati jucat corect ati pierdut! :P
|
Monica
|
Originally Posted by TLD:
You crazy?? Uita-te si tu, citi useri cu un singur mesaj au votat cu Monica.... nu ti se pare ca voi ati trisat?????? |
Mah voi nu vedeti ca eu inchisesem meciul pe la 19:11, dupa nu am mai luat in considerare voturile! Nici de o parte nici de alta... Ce ma doare pe mine dak s-a trisat dupa si la Bellucci... De asemenea puteau sa fie si fanii lui jolii care sa-mi impute ca s-0a trisat si de partea lui Bellucci!...
P.S: Stiu am mintea bolnava... Stati aproape sa nu pierdeti finala de maine! ;) |
Mai are rost sa votam in finala?? Poate te superi dupa vreo ora, si inchizi meciul....
|
Cel mai nebun om este cel indragostit...
|
All times are GMT +2. The time now is 20:09. |