![]() |
Ma enerveaza miliardarii de carton din Romania.@-)
|
Originally Posted by Cristina_:
|
Originally Posted by rvn:
:)) |
Originally Posted by rvn:
|
Ma enerveaza cei care spun ca Norman Bates e un criminal fioros. De unde pana unde a avea dubla personalitate si a avea o fata de viitor Mister Alfred Hitchcock te face fioros?
Sau n-am inteles eu bine sensul cuvantului fioros. |
Ma enerveaza ca oriunde ma uit, viata in Romania e gri. Ma enerveaza faptul ca oamenii munces in tara asta si nu pot sa-si cumpere ce vor. Ma enerveaza clanul politicienilor care se cearta intre ei a cui este vina in loc sa vina cu solutii practice.Ma enerveaza tiganii.Ma enerveaza indiferenta.
|
Originally Posted by cristian.mireea:
|
Originally Posted by iiii:
Facem revolutie....din nou.. |
|
Originally Posted by iiii:
Atunci sa inceapa de luni....:-? |
|
Ma enerveaza unii asistenti universitari care nu se ocupa de noi in clinica asa cum ar trebui.Cred ca o fac doar pentru salariu.
|
|
|
romanii care se cerata intre ei cei din ardeal ii urasc pe cei din sud, oltenii ii urasc pe adreleni, bucurestenii pe moldoveni cei din banat urasc pe toata lumea etc
|
Ma enerveaza vanzatoarele care nu stiu ce e ala un Breezer ( Brizãr ). R: Ce? Brezel ? :)) .... si popii care sunt rupti de internet:)
|
Ma enerveaza : garoii care in club stau la bar si nu poti cumpara de ei , ma enerveaza taranpetii care put in RATB , ma enerveaza Kulturhaus .
|
Am fost de vreo 4 ori in kulture mi se pare ok cu bautura.. ieftina atat cat sa te puna in cap...dupa nu mai conteaza cum e .. muzica sa fie si e ok:)
|
Miercuri seara am vazut doar 10 minute din Import /Export la NCRR dar a trebuit sa plec avind o urgenta.
A mai fost cineva in sala ?? |
comentatorii de la eurosportX( X( X( X( sunt neprofesionisti
|
All times are GMT +2. The time now is 02:19. |