Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Reprosuri pentru moderatori (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612)

corinka 24 Jan 2010 21:54

Originally Posted by StefanDo:

habarnism feroce

Adica?:-/

Gospin 24 Jan 2010 21:58

Pai la omu' ala tot ce spuneai el nu stia decat: ham ham, dai din coada, 'esti catelus', aberatii, si mai si jignea..

paul_aramis 24 Jan 2010 22:27

pen'că era cu bătaie directă la avatarul meu ...:D
atâta a învăţat la şcoală, atâta făcea ...

StefanDo 25 Jan 2010 10:39

uite-mi place sa fac exceptii
mirodoni nu mai are avatar animat de cateva zile (o sa se actualizeze si la tine curand), iar pe ducu mi-a fost lene sa-l caut

pipes 25 Jan 2010 18:26

ce rost mai are rubrica asta? :) jungla sa fie!

p.s. stefane, tu erai ieri (adica domenica - 24.01 anul de gratie 2010) in drepata mea in metrou (persoana respectiva cred ca a coborat la Unirii) sau te confund? oricum era un "user" cinemagia cu iphone cu tot. am vazut fara sa vreau header-ul cu "cinemagia". oricine ai fi, imi pare bine! :)

StefanDo 25 Jan 2010 18:37

nu am iphone ;)
şi am coborât la eroilor :)

pipes 25 Jan 2010 18:44

era vreo 11,30.
si eu am coborat tot la Eroilor. inseamna ca era alt personaj de pe cinemagia. sa stii ca iti semana de minune! :) deci si tu ai clone! :)

djinjis 27 Jan 2010 09:31

mos prastie sau alta prastie care nu e mos mi-a sters complet vol 2 din kill bulla. din aceasta cauza s-ar putea sa devin foarte activ pe forum exact la orele la care voi sunteti inactivi.

StefanDo 27 Jan 2010 12:06

pitbull a considerat că postul tau este jignitor (şi, deşi f. amuzant, este!) şi l-a şters, după ce pe primul a preferat să-l surghiunească la off-topic asylum, probabil apreciindu-i inventivitatea.

dacă vrei să începem un război gen "care pe care", n-ai decât, dar trebuie să precizez că nimic din ce-o să faci tu noaptea (sau când suntem noi inactivi) n-o să reziste primelor noastre minute de activitate, deci ar fi pierdere de vreme pentru toată lumea.

cred că putem comunica şi altfel

djinjis 28 Jan 2010 07:01

as putea sa-l spamez si ar ajuge lejer sa aiba mai multe viewuri decat lasat in pace intr-un thread oarecare, cu tot cu stersul vostru&banari. nu mi-ar lua mai mult de 10 min sa fac 50 de copy/paste-uri/zi. daca mi-ar pasa cat de cat.

Gloria 28 Jan 2010 11:22

Cum spuneam si mai sus, 10 minute din viata ta le vei acorda unei cauze atat de nobile...

djinjis 28 Jan 2010 15:20

liebchen, data viitoare roaga-l pe nenea sa te incadreze calumea. la poza ma refer.

Gloria 28 Jan 2010 16:01

"nenea" m-a incadrat foarte bine; ca nu-i dupa criteriile tale de corectitudine, moralitate sau frumusete, nu pot decat sa ma simt flatata.;)

Pitbull 28 Jan 2010 16:03

Glo, eu când o plimb pe Hera si se cacä, scot pungile, împachetez si pun la cos - nu discut cu produsul.

StefanDo 28 Jan 2010 16:38

haideti sa nu ne lansam in atacuri inutile si puerile, mai bine-o lasam asa

Dragomara 28 Jan 2010 23:23

puţină atenţie la ceea ce citim, toleranţă şi respect pentru celălalt cred că n-ar strica nimănui. ;) :P

http://desprefotografie.blogspot.com...ncadrarea.html

Judex 29 Jan 2010 01:02

Senzational!!!!
=))

djinjis 29 Jan 2010 06:06

Exista un motiv pentru care femeile nu au reusit sa dea nici macar un pictor decent.

Faptul ca tu razuiesti rahat de caine de pe asfalt ar trebui sa ma afecteze pe mine??? (mai precis, cu TREI semne de-ntrebare) As merge putin mai departe. Ai un avatar si un nick de inspiratie canina pentru ca invidiezi pozitia lor in microlumea ta si nu esti satisfacut de faptul ca tu trebuie sa slugaresti dupa curul lor. Lucru pe care insa, il faci. Zilnic.

StefanDo 29 Jan 2010 07:35

rezolvati-va problema in privat sau incep avertismentele si banarile

Judex 29 Jan 2010 10:20

Originally Posted by djinjis:

Exista un motiv pentru care femeile nu au reusit sa dea nici macar un pictor decent.

Faptul ca tu razuiesti rahat de caine de pe asfalt ar trebui sa ma afecteze pe mine??? (mai precis, cu TREI semne de-ntrebare) As merge putin mai departe. Ai un avatar si un nick de inspiratie canina pentru ca invidiezi pozitia lor in microlumea ta si nu esti satisfacut de faptul ca tu trebuie sa slugaresti dupa curul lor. Lucru pe care insa, il faci. Zilnic.

gingii, esti slabut. Ai avatar un negru. =))
Astept Sorana Williams sa te prind sa-ti dau la bot.

All times are GMT +2. The time now is 01:34.