Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Vreau sa fiu actrita (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85519)

Gengar 24 Nov 2007 20:45

Originally Posted by irene marlyne monroe:

cine e mefisto?

E un personaj din "Faust" de Goethe. :?

Supastar 24 Nov 2007 21:46

cine e mefisto?

e dracu, draga!

thequietsurfer 24 Nov 2007 21:55

Dracu seducator

irene marlyne monroe 24 Nov 2007 21:57

a referitor la pactul cu diavolul.
la mine nu e cazul inca eu eventual mi-o trag cu cineva doar daca vreau si simt asta ,imi place.asa ca e foarte simplu trebuie doar sa imi folosesc puterea puterea cuvantului,adica sa spun ce vreau si daca nu vreau si sa se respecta.si este foarte important asta,stiti conteaza sa sti sa comunici.
apoi sigur totul va fi bine si frumos.
sa vedeti faza astazi,am vrut sa imi amanetez o bratara si un amanet de la universitate mai demult mi-a zis ca iau 3 mil pe ea.ei bine m-am dus aici in zona mea si vroia sa imi dea 285 apoiin alta parte 290 si nu a vrut 3 mil si m-am enervat si am plecat la universitate apoi acolo au zis ca nu aveau bani ,m-am dus spre uniri nu aveau bani,apoi am luat-o spre romana si usor usor dezamgire frig ziceau 220 ron e si m-am enervat si am mai mers si la altele ca practic nu vroiam sa o dau sub 3 mil si asa inghetata si suparata si ofticata ca nu am lasat-o pt inca o suta de lei in dr taberei atrebuit sa merg asa aiurea si in frig si pag ajung la un amanet intru putin suparata si zic : "vreau sa las bartara dar sa imi dea cel putin 3 mil.si tipul o cantareste si zice 340 "si eu ok multumita accept.s-a rezolvat.a trebuit doar sa comunic dorinta etc si s-a respectat -am glumit,nu a vazut tipul ca eram constienta de gramaj si deci decat ar valora la amanet ,deci nu putea sa ma fraiereasca etc ca incealalta parte cand ziceau ca s-a mai deteriorat etc,dar nu foarte ca eu dormeam cu bratara dar tot era in stare buna.vedeti ste foarte important cum si ce comunici -puterea cuvantului.
si ar trebui sa o folosesc de cate ori doresc,si atunci nu ar trebui sa imi fac griji totul va fi bine cu siguranta.
si calatoriile astea au importanta lor ,intri in interactiune cu alte universuri mentalitatii si deci devi mai bogat spiritual si eventual si material.
ok va ramane oricum de vazut.dar cu siguranta se va intampla in asa fel sa fie bine,sa am o viata frumoasa si sanatoasa fara griji o lume mai buna ca de paradis.
mai eu sunt un pic in dilema cu plecarea mea ca eu am si prob de sanatate si deci trebuie sa fie totul frumos si bine daca e sa plec sa nu imi afecteze organele ci din contra sa se faca tot posibilul pt a fi salvata!aici in tara si oriunde.alfel treci peste situatii si situatii cand esti puternic si viguros cu o sanatate de fier decat atunci cand e subreda.
dar oricum vreau sa imi trimita si bani de buzunar daca e sa plec altfel mai greu.daca tot se baga la a face ceva visa ,bilet macar sa faca complet adica in toatlitate sa ma duc si eu cat de cat mai bine fara probl.materiale etc.ramane de vazut.chiar vrea sa imi traduca cinea fraza asta in engleza?
adica sa ii explic tipului ca imi sunt necesari banii pt a avea in buzunar pana sa iau si un taxiu la aeroport,adica daca tot se baga in a cumpara toate cele visa ,bilet ,hotel pt mine atunci sa o faca pana la capat ,.
noi nici din casa nu prea iesim fara din casa nu prea mai iesim fara bani in buzunar dar barim in o alta tara.
ok am rugaminte sa imi traduceti va rog in englezasa ii trimit docxtorelului sa inteleaga si mai ales asa sunt mai multe sanse sa plec.si apoi pe 3 decembrie e si ziua mea ar fi bine sa imi trimita banutii cat mai repede. :D sa imi faca si o bucurie cadou de ziua mea.ok vom vedea cum se vor derula lucrurile si sigur in bine sunt convinsa de acest fapt!

irene marlyne monroe 24 Nov 2007 22:02

doar sunt speciala !

Pitbull 25 Nov 2007 01:14

dar oricum vreau sa imi trimita si bani de buzunar daca e sa plec altfel mai greu.daca tot se baga la a face ceva visa ,bilet macar sa faca complet adica in toatlitate sa ma duc si eu cat de cat mai bine fara probl.materiale etc.ramane de vazut.chiar vrea sa imi traduca cinea fraza asta in engleza?

But anyhow I want him to send to me also pocket money if it's to go else harder.if he still pushes to do something visa ,ticket at least to do completely meaning in toatlity that I also go more or less well without material probl.etc.it remains to be seen.

irene marlyne monroe 25 Nov 2007 12:23

[quote="Pitbull"]

/quote]
But anyhow I want him to send to me also pocket money if it's to go else harder.if he still pushes to do something visa ,ticket at least to do completely meaning in toatlity that I also go more or less well without material probl.etc.it remains to be seen.

irene marlyne monroe 25 Nov 2007 12:23

[quote="Pitbull"]

/quote]

ths.pitb

Pitbull 25 Nov 2007 12:30

bw.imm

irene marlyne monroe 25 Nov 2007 23:29

ati vazut filmul EVITA?
a fost acum dar s-a terminat pe acasa tv.foarte interesant/ dar usor trist la sfarstit
ceea ce nu mi-as dori mie.adica vreau sa imi revin sa fiu sanatoasa,sa traiesc sa se faca tot posibilu sa fiu salvata etc.acum pretuiesc mai mult viata.daca la inceput usor imi bagam picioarele in ea acum vreau sa imi fie si sa ne fie cat mai frumoasa si sanatoasa si sa traim cat mai mult si fericiti.nu stiu sa fie totu bine si stiu ca totul e posibil asa ca vreau sa fie asa,adica sa fie cat mai bine,sa avem o viata frumoasa,fara probleme,sa fim fericitii sa avem sanatate sau sa fim salvati si sa traim cat mai mult.toate cele bune

gionloc 26 Nov 2007 09:51

la mine nu e cazul inca eu eventual mi-o trag cu cineva doar daca vreau si simt asta ,imi place.

si este foarte important asta,stiti conteaza sa sti sa comunici.
apoi sigur totul va fi bine si frumos.

pentru o fata asa delicata, comunici foarte urit...

irene marlyne monroe 26 Nov 2007 21:32

depinde cum privesti lucrurile,sicum esti obisnuit,cei de pe magia m-au adaptat la toate libajele,ia uita-te mai la inceput sa vezi cum m-au luat si in ce limbaj.de ei ce sa mai zic ?
si apoi si multe alte lucruri,poate cand eram virgina imi pareau abstracte si rusinoase aceste"lucrusoare"-hai sa te sochez pula,pizda,"acum imi par relativ normale.chiar ma si inoseam cand auzeam pe cineva ,dar mi-am dat seama ca nu trebuie sa existe bariere,exceptii,adica ce ar insemna sa lucrez in televiziune si sa imi vina cineva cu un limbaj dintr-asta in direct?apoi sa izbucnesc in vre-un fel,asa ca sunt obisnuita relativ pt a nu fi o probldeci sunt abila pt orice nivel de conversatie mai draga.ok
daca ati sti ce zi tensionata am avut astazi.
mai aveam de rezolvat 2 firme si cum mie imi place sa duc pana la capat ce am inceput atunci am zis sa termin treaba indiferent.
desi mi-am dat seama cand am iesit din casa ca ceva nu ar fi tocmai bine am plecat mai departe sa scap de chestionare daca tot am intrat in astea.
dar pt a nu ma mai cara si cu altceva nu m-am mai inytors sa iau umbrale.asa ca am stat prin ploaie ca o naluc sa ajung colo ba colo apoi in final sa le predau.
cum trebuia sa ajung in dorobanti la perla am zis sa iau metroul de unde eram si sa mai merg de la romana inca o statie cu autobuzul.
dar ce sa vezi ca nici nu urc bine ca controlori pe mine.
m-au suparat in ultimul hal credeau poate ca a gasit persoana cu cascaval ,acnd mie chiar imi trebuie ,
si m-am enervat si suparat incat le-am facut o ditamai discutie de umanitate ,omenie,si toaate cele,adica chiar asa pt o statie sa jupoi omul?
adica sa nu ti cont ca poate omu-i student,sau nu lucreza ca poate are sau este in nevoie de bani,sau daca efectiv nu are in acel moment/
pana la urma o dopamna mi-a luat parte si le-a zis sa ma ierte noroc cu tanti sa fie sanatoasa,si pana la urma au vazut ca nu sunt in minoritate si m-au lasat balta si am plecat
apoi dupa ce am lasat chestionarele la agentie,(bine am vrut sa numai continui e infernal asa pt niste amarati de bani sa ma chinuiesc atat,dar pana la urma mi-a propus sa ler rezolv telefonic si cum eu am abonament pe fiz de a vorbi gratis mi-a suras ideea si iar m-am bagat la altele,dar acum sa si imi raspunda la intrebari cate doua persoane la o firma si sa fie totul ok sa imi mearga mai bine.
da si apoi am plecat ,dau sa urc iar pana la romana o statie,si din nou ce sa vezi alti controlori pe mine,pana la urma a inceput aceasi dezmat,consum de energie si in final lacrimi de manie,d ar cel putin bine ca nu mi-au dat amenda,cred ca am venit si cu tot felul de aberatii si habar nu am ce am mai putut vorbi dar efectiv cred ca si pe fa[ptul de a ne vrea binele ,de a ne pasa unii de altii pt a fi mai omenosi sa ne fie mai bine ci nu invers ,pt ca nu traim izolat ci in interdependenta de troti ceilalti.
pana la urma nu am luat amenda dar ar fi fost penibila in perioada asta a mea dificila si apoi le-am zis sa nu imi dea amenda pt o statie.etc.
atat ca mi-a indispus atat de tare incat am mers singura prin ploaie vreo 2 statii de unde ma lasase autobuzul apoi am dat iama intr-un magazin cu hainesi cu veam niste banuti ia-am cam terminat sa ma compensez cu rasfat,pt ca eu simt nevoiea de compensiune sa imi echilibrez starea cu ceva frumos si placut asa ca am cumparat neste bluzite,desi am de platit si ma asteapta facturile.dar sper sa fie bine iar daca tot va fi ziua mea pe 3 dec.sa imi trimita si sora mea ,fostul prieten din italia un cadou in bani prin wester union sau moneygram.
sigur va fi bine.

irene marlyne monroe 30 Nov 2007 23:38

salut
cine mai vb cu mine?
uite caut girant,vreau sa iau niste bani de la o fundatie care acorda pt studenti un fel de credit dar cu o dobanda foarte mica si posibilitatea de plata in 3-5 ani dar trebuie sa imi gireze cineva.hai cine se baga pls.

irene marlyne monroe 30 Nov 2007 23:39

fundatia se chiama equalis

irene marlyne monroe 03 Dec 2007 22:49

salut toacmai am implinit 26 de ani -3 decembrie

lady_mystyque 03 Dec 2007 23:33

salut toacmai am implinit 26 de ani -3 decembrie

happy birthday :)

ok ms pupici :lol:

Pitbull 04 Dec 2007 01:32

Imeme sä ne träiascä,
Sä posteze, sä postescä,
Forumul sä înfloreascä!
Când citim, rämânem mascä.
Färä ea, un vid se cascä,
Färä ea, lumea e flascä,
Färä ea, mä cac în bascä.
Färä ea, nu-i vin, nici pascä,
De izbeliste mä las, cä
Nu-i sperantä sä renascä
Toatä Tara Româneascä!

Dar cu ea, avem aici
Un ok, merci, pupici!

irene marlyne monroe 04 Dec 2007 21:48

merci merci foarte frumos!

Carmine Galante 04 Dec 2007 22:01

sa vedeti faza astazi,am vrut sa imi amanetez o bratara si un amanet de la universitate mai demult mi-a zis ca iau 3 mil pe ea.!

Irene esti praf cu banii. Ai vandut masina, iti pui auru' la amanet... ce se intampla cu tine si cu visele tale de actrita?

gabryell 06 Dec 2007 04:48

Irene

In primul rand va salut pe toti.
Irene, mi-am facut contul acesta doar pentru a-ti transmite un mesaj. E 5:34 AM, mai am o ora jumate pana plec la scoala si nimeresc intamplator pe forumul acesta. M-apuc sa te citesc. Deocamdata am scanat prima si ultimele doua pagini ale forumului da' pot sa spun ca e un roman veritabil ce faci tu! Felicitarile mele. Intamplator ai inceput in preajma zilei tale, iar acum spre final, ne aflam tot pe langa 3 decembrie. La multi ani!. . Observ ca ai citit si cateva pasaje din documentarul ala. Motivant, huh? Cu atractia si alea... ma intreb de ce ai avut ghinionul ala cu controalele. Cred ca te gandesti mai mult la chestii negative, desi nu recunosti ( parerea mea). Bun! Acum ai 27 de ani. O sa-ti urmaresc scrierile cu mare interes. Sunt curios sa vad cum mai evolueaza viata dumitale. Nici un interes pe baza de hormoni ;)) nu m-a facut sa-ti adresez acest mesaj... decat simpla admiratie pentru insiruirea unor detalii realiste sau nu, ale romaniei ( cu "r" mic) din perspectiva vietii tale. Iti doresc multa sanatate, mult succes si realizari k lumea.

All times are GMT +2. The time now is 14:15.