Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   The hottest women in the coldest month... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83512)

TLD 03 Mar 2004 17:16

Emi wrong move! 2-0! (fara conturile userilor care au inititat site-ul si care implicit au lucrat si lucreaza cu emi!, am zis meci cinstit, meci cinstit e!) 2-0!

imported_addy 03 Mar 2004 17:16

Angelina Jolie pt buze. Cele mai tari.

TLD 03 Mar 2004 17:18

Originally Posted by addy:

Angelina Jolie pt buze. Cele mai tari.

Hmmm... poat eesti vreun user da lu emanuel! Ca TLD! :P Deabia acum e 3-0

emanuel 03 Mar 2004 17:20

Originally Posted by TLD:

Emi wrong move! 2-0! (fara conturile userilor care au inititat site-ul si care implicit au lucrat si lucreaza cu emi!, am zis meci cinstit, meci cinstit e!) 2-0!

De ce nu e cinstit?
Pot sa voteze si colegii mei, nu?
Daniel de ex. voteaza cu Belucci... e cinstit!
Si ei sunt fani Angelina... de ce n-ar avea voie sa voteze???
Scrie undeva in regulament??? :D

TLD 03 Mar 2004 17:21

LOL! Pai dak-s colegii tai normal ca voteaza cu jolie fie ca vor fie ca nu! Asa aduc si eu 10 oameni, colegi ii pun sa-si faca usere, si castiga lejer bellucci meciul! Meciul asta votezi numa tu! :D

P.S: Va puteti considera persecutati! :lol:

alex2 03 Mar 2004 17:24

jolie...

TLD 03 Mar 2004 17:26

4-0 pt A BIG FAKE jolie! tra la la la la... :roll:

BeNnY 03 Mar 2004 17:28

Cum adica Big Fake?

TLD 03 Mar 2004 17:29

Originally Posted by BeNnY:

Cum adica Big Fake?

Pt ce o sa vina mai incolo!... :lol:

TLD 03 Mar 2004 17:36

addy a fost descoperit si el ca fiind un om din stafful cinemagia... Hai mai, cum mai pot avea incredere in voi? :P
Doar 3-0!

Leonard 03 Mar 2004 17:39

TLD, nu stiu cum numeri tu, da e 6-0. sa fie inca unul de la mine: 7-0 pt Jolie Voight.

TLD 03 Mar 2004 17:43

Originally Posted by Leonard:

TLD, nu stiu cum numeri tu, da e 6-0. sa fie inca unul de la mine: 7-0 pt Jolie Voight.

E doar 4-0 baieti! Nu va puneti cu maiestrul care initiaza meciurile?! Sau vreti sa luati fraiele acestui topic?! Va invit! Pana se termina campionatu asta e doar 4-0 in meciul curent! ;)

P.S: Va puteti considera in continuare PERSECUTATI! :P
P.S.2: Nu ma faceti sda anulez pt prima si sa speram ultima oara meciul :P din cauza unor voturi mai mult sau mai putin dubioase... La cote atat de inalte ar trebuii sa se respecte fair-playul... Voi medita asupra acestei chestiuni :evil:
P.S.3: Mi-am mai pus eu forumul in cap si cu alte ocazii, nu ar fi prima data! :lol:

Ilila 03 Mar 2004 17:45

Mai conteaza inca un vot? Atunci Ange Lina :)
Cu tot cu votul meu este 8 - 0 pentru jolie!!

Dan Gerose 03 Mar 2004 17:53

Vot

Uite, eu votez cu Monica ! Le iubesc pe amandoua, dar parca Monica a avut mai multe roluri adevarate. Cat despre fizic, ma fascineaza (obsedeaza ?) amandoua !

marcu 03 Mar 2004 17:54

Monica Bellucci!!! Cum refuzatzi voi a asha mandretze de copila?! Mai, fetelor, cred ca suntetzi invidioase, iar voi, baietzilor, atzi incurcat criteriile. Votul meu egaleaza situatzia. Avem 8:8. DE AICI INCOLO NUMAI MONICA!!!

Leonard 03 Mar 2004 17:54

Originally Posted by TLD:

Originally Posted by Leonard:

E doar 4-0 baieti! Nu va puneti cu maiestrul care initiaza meciurile?! Sau vreti sa luati fraiele acestui topic?! Va invit! Pana se termina campionatu asta e doar 4-0 in meciul curent! ;)

P.S: Va puteti considera in continuare PERSECUTATI! :P
P.S.2: Nu ma faceti sda anulez pt prima si sa speram ultima oara meciul :P din cauza unor voturi mai mult sau mai putin dubioase... La cote atat de inalte ar trebuii sa se respecte fair-playul... Voi medita asupra acestei chestiuni :evil:
P.S.3: Mi-am mai pus eu forumul in cap si cu alte ocazii, nu ar fi prima data! :lol:

OK, shefule, cum zici tu, poti sa pui si Belluci 19-0 din start fara sa tii cont de voturile celorlalti. Dar urmatorul campionat hottest woman il moderez eu si deschid topic nou (deja am gasit vreo 70 personaje feminine majoritatea cunoscute). Ma rog, poti sa continui si tu aici, nici o problema.

TLD 03 Mar 2004 17:56

Re: Vot

Originally Posted by Dan Gerose:

Uite, eu votez cu Monica ! Le iubesc pe amandoua, dar parca Monica a avut mai multe roluri adevarate. Cat despre fizic, ma fascineaza (obsedeaza ?) amandoua !

In sfarsit cineva care voteaza si cu capul aal bun! Cat despre boicvotarea meciului inca ma tine! :D Tine-ti aproape forumul... Ps: 4-1 Jolie...

TLD 03 Mar 2004 17:58

4-2 nu are rost sa egalam situatia! Au fost doar 4 useri care au votat corect cu jolie restul au fost 2 care au votat bellucci... 4-2 :P

emanuel 03 Mar 2004 17:59

N-ai numarat bine!
Chiar daca nu iei in considerare voturile lui addy si alexandru (mi se pare nedrept!).
Au ramas: BeNnY, eu, Wolverine, alex2, Leonard si ilila.
Deci ar fi 6-1!

christi 03 Mar 2004 17:59

Inca un vot pt Jolie....

All times are GMT +2. The time now is 16:11.