![]() |
Originally Posted by lucian_312:
Nu se potriveste 100% cu ce spui tu, adica in filmele astea nu a fost nicio operatie, dar sint 2 filme cu subiect f.f. apropiat. Charlie - 1968 - Cliff Robertson a cistigat Oscarul cu rolul asta. Flowers for Algernon - 2000 |
Buna, mersi Flowers For Algernon (2000) este filmul, ai avut dreptate nu era vorba despre nici o, operatie, dar numai tineam minte :), Multumesc mult . Iti sunt tare recunoscator :) .
|
Salut
Vreau sa aflu numele unui film Era vorba despre un politist cu mustata care a fost judecat si bagat in puscarie, cica il batuse pe un negru, dar adevarul era ca el omorase un bondar. Pe tot parcursul filmului, negrul acela ii face zile negre politistului. E un film de comedie, cunoscut, stiu ca se mai difuzeaza pe pro tv. Stie careva numele? |
Filme vechi - pe vremea casetelor video
Caut de mult, am renuntat, revin si aici pe forum.. poate poate
1. Primul film - Este vorba despre o "centura" (curea = belt), rosie cred, pe care o gaseste un tip. Cand o punea (si-o lega) se transforma in "superman", adica echipament complet, pelerina rosie, chiloti peste pantaloni.... mai avea niste ochelari rosii, cu care vedea prin ziduri. Zbura, era puternic, ce mai la fel ca superman. Pare destul de simplu dar nu gasesc.. poate stie careva. 2. Al doilea film - Nu am multe detalii, dar era vorba de niste motociclete, super motociclete, eroul principal avea o motocicleta rosie, mai erau doua motociclete "surori" albastre, aceste motociclete aveau niste "flapsuri" pe care cand le deschideau, puteau zbura.... I-mi aduc aminte o faza, : cel cu motocileta rosie era urmarit de mai multe masini, se apropiau de o prapastie, praf mult, iar cel cu motocileta deschide "flapsurile" si zboara - invers - peste urmaritori, iar acestia cad in prapastie - parca. 3. Al treilea film\ - Tot in perioada respectiva (anii '80) am mai vazut un film pe care l-am gasit si revazut intre timp. Era vorba de niste piloti de curse de masini. Era o banda care facea rele pe autostrada. Cade un "meteorit|" din cer si se transforma intr-o masina neagra, cu pilotul - care a fost omorat de banda respectiva. Cu ajutorul masinii se razbuna pe cei care l-au omorat. Faceau intrecere, si el intra cu masina in ei, explodau ambele masini, doar ca masina neagra se refacea la loc, dintr-o singura roata , sau piesa care mai era intreaga. Mersi |
Stie cineva cum se numește filmul din care provine această secvență video? :-/
https://facebook.com/shafee.cool.5/v...5290833078204/ EDIT: Am descoperit :) Este vorba despre Mirrors 2 (2010) ;) |
Originally Posted by florryinn:
|
Film englezesc
AM o mare rugaminte.Acum 12 ani cred(prin 2005), am vazut la HBO un film englezesc.
Era vorba de un individ cu ochelari si mustata, slab, absolut singur, care incepe sa ucida.Omul era un sociopat, care urmarea filme cu arte martiale pe casete video, in lumea dvd si blu-ray-urilor. La un moment dat cumpara droguri si impreuna cu alti doi indivizi, merg la el acasa sa-si rupa capul.Unul din ei il jigneste, iar cand e drogat, amicul nostru ii pune punga in cap si-l omoara.Apoi doarme in pat cu cadavrul ,asa de singur se simtea... Ideea e ca omul incepe sa deraieze, isi da seama ca o ia pe aratura si vrea sa puna capat. Nu stiu cum se numeste filmul, doar ca e englezesc, facut intre 2000 si 2005, personajul principal are ochelari, mustata si e un alb slabanog.Cine ma poate ajuta cu titlul, ii sunt recunoscator. |
Film vechi
Buna seara,
Imi puteti spune cum se numea filmul comedie cu 2 actori care sunt confundati cu 2 chirurgi si fac o operatie in prezenta unei comisii sau ceva de genul? Filmul e destul de vechi!Multumesc! |
cum se numeste?
cum se numeste?
caut demult un film frantuzesc de prin anii '75... era vb de un copil care suferea de o maladie si in contact cu aerul sau mediul exterior ar fi putut muri. era tinut intr-o camera izolata la un spital. tatal si mama lui nu-mi amintesc din ce motiv erau pe cale de a se desparti.cand il vizitau acestia introduceau mainile in niste manusi de cauciuc ca sa-l poata imbratisa.baietelul avea vreo 5 anisori.la un moment dat cu ajutorul unei sarme sau andrele reuseste sa atinga butonul care deschidea paravanul de la locul prin care i se introducea mancarea de catre surorile medicale si evadeaza din spital. iese afara in oras unde inecepuse sa ninga. copilul se joaca fericit in timp ce fulgii de zapada cad.in final acesta moare deoarece avea ceva probleme cu imunitatea.mi-amintesc doar ca parintii sai s-au reintalnit atunci tatal tinandu-l mort in brate.pe o banca in parc. mi se pare ca murise in bratele sau.mai mi-amintesc ca in final s-a folosit melodia lui Joe Dassin L'ete indian care a fost lansata in '75 sau Et si tu n'exitai pas. una din astea sigur.se auzea melodia fulgii cadeau si tatal isi tinea copilul mort in brate alaturi de mama copilului.e sfasietor acest film! daca stie cineva cum se numeste? va multumesc anticipat! |
Originally Posted by catalin_cosmuta:
|
Originally Posted by gaby_vasile_2001:
|
Salut,am vazut prin 2009-2010 un film de prin anii 90' despre doi americani care ajung in Rusia.Acolo ei incep sa bea si comit foarte multe ilegalitati.Una dintre ele din cate tin minte,este ca sar peste un gard acoperit de sarma ghimpata unde daca nu ma insel scria ''Accesul Interzis''.Dupa aceea cad prizioneri in armata iar acolo sunt sechestrati si batuti.Mai imi amintesc o scena in care se aflau in biroul unui comandant rus iar acesta incepe sa bea dintr-o sticla de pepsi,apoi unul din cei doi americani spune in engleza sa-i stea bautura in gat.Comandantul isi da seama ca a spus ceva rau si incepe sa ii bata pe amandoi.
|
Salut ,e cumva acest film: http://www.imdb.com/title/tt0097314/
|
Originally Posted by Nicu.Mirea:
Multumesc nu e acesta,insa l-am gasit.Am gresit destul de mult cand am incercat sa descriu filmul deorarece nu am resit sa-mi amintesc unele detalii importante.Filmul se numeste ,,Born American'' si prezinta defapt vacanta a trei tineri americani in Finlanda.Gardul acoperit cu sarma ghimpata despre care ziceam era granita cu Rusia. http://m.cinemagia.ro/filme/born-ame...tragica-19801/ |
Buna. Am vazut mai de mult un film gen horror. Era despre niste cupluri prieteni din liceu sau facultate, nu mai stiu sigur, care s-au adunat sa faca o plimbare cu iahtul. Un cuplu avea un copil mic, abia nascut si l-au luat cu ei pe iaht. Cand au ajuns in larg s-au dat jos dn iaht sa faca o baie si au lasat copilul in cabina. Mai tarziu, nu mai stiu cum au facut ca au ramas toti blocati in apa si copilul pe iaht. Doar pana aici imi aduc aminte..l-a vazut cineva ?:-?
|
Originally Posted by alexys_lol:
Open Water 2 : Adrift http://www.cinemagia.ro/filme/open-w...-deriva-17579/ |
buna
buna.caut si eu un film dac ma poate ajuta cineva cu titlul filmului.e un film gen razboi sau cavaleri e vorba despre o tipa bruneta care iese dintr un cort de pe un munte si in fata cortului o asteapte un barbat cu plete brunet cu un cal alb.ea ii da un medalion si el se urca pe cal si pleaca la razboi..este si un cantec pe you tube cu video stay with me goran karan si asta e link ul https://www.youtube.com/watch?v=M7iKoPBHTIM merci
|
|
start la mostenire
am vazut inainte de revolutie o comedie la cinema patria in romana se numea start la mostenire este vorba de un batran care se arunca de pe o cladire probabil big ben dupa care la mostenitori li se pune o caseta video cu cel care se aruncase in fine acesta le transmite la fiecare cate o sarcina daca o indeplineste mosteneste averea de exemplu unia dintre ei trebuie sa stea un numar de zile la inchisoare alta trebuie sa fie menajera o luna altu trebuie sa se insoare cu prima femeie aparuta in fata
idea e ca titlu fimului nu il gasesc in alta limba am gasit titlu original some will some won t |
Originally Posted by somclaudiu:
e cumva asta? |
Buna seara
Buna seara.
Daca stie cineva cum se numeste un film pe care l-am vazut de mult timp. Era vorba despre un regizor, cred, sau poate unul care se ocupa de efectele speciale obisnuite in cadrul turnarii unui film. Oricum, stiu sigur ca nu era iluzionist. Dar putea sa creeze anumite situatii ce induceau iluzii. Ce se intampla in filmul acesta, nu-mi mai amintesc. Dar era un film cu multa actiune. Regizorul respectiv sau ce-o fi fost el intra intr-un conflict cu niste insi care cauta sa-l omoare si-l tot urmaresc. O faza pe care o tin foarte bine minte este aceea in care o masina il urmarea cu mare viteza, iar el, ca sa scape, arunca o femeie (la prima vedere) in fata masinii. Masina urmaritoare opreste brusc, cel putin soferul (de n-or fi fost mai multi in masina) coboara speriat ca a accidentat o femeie. De fapt era un manechin de plastic. La final ramane doar seful acelor oameni care doreau sa-l omoare pe personajul principal, si are loc confruntarea ultima undeva intr-o cladire cu multe coridoare. Regizorul sau ce-o fi fost el face o iluzie despre care nu-mi amintesc cum a facut-o, ideea e ca imaginea lui apare in fata celui care il urmarea si acesta trage cu pistolul, imaginea respectiva fiind de fapt o reflectie pe o oglinda (probabil) - oglinda se sparge. Ala ramane, daca nu ma insel, fara gloante, astfel regizorul isi face aparitia in realitate, si mai mult de asta nu mai stiu. Va multumesc! |
|
Asa este. Multumesc. Cu ocazia asta am aflat ca exista si o a doua parte.
FX 1 - Murder by illusion (1986) FX2 - The deadly art of illusion (1991) Tocmai le-am descarcat pe amandoua si am sa le vad diseara. Multumesc inca o data. |
A, si mai era un film, cred ca de comedie. Cu un negru, daca nu ma insel, care are de mers nu stiu unde cu avionul. La un moment dat avionul are probleme, calatorii sunt speriati ca se vor prabusi, situatie in care vecinul de loc al personajului principal ii marturiseste acestuaia (gandind ca vor muri cu totii) ca el este un mare mafiot. Se intampla apoi ca avionul nu se prabuseste. Personajul principal al filmului, dupa ce coboara din avion, isi da seama ca va fi omorat de mafioti pentru ca ascultase marturisirea aceea. Astfel ca se gandeste sa-si insceneze propria moarte. Mai mult de atat nu-mi mai amintesc.
Multumesc. |
cum se numeste filmul
Ght - foarte bine ca ai transmis multumiri .Era necesar.
|
Originally Posted by Nicu.Mirea:
|
Film cu ingeri pazitori
Ma ajuta si pe mine cineva sa aflu cum se chema filmul ala in care un inger sta in curtea unei case a unui cuplu si o apara de demonii care vroiau sa intre in casa si sa le sopteasca tot felul de lucruri rele ca sa i faca sa se certe,si intr un final femeia seimprieteneste cu o femeie bruneta care o invata sa faca ritualuti oculte si asa reuseste sa l bage pe necurat in casa
|
Salut,caut un film frantuzesc destul de vechi pe care nu am putut sa il vad in intregime.Este vorba despre un barbat care lucra la birou si dadea sfaturi oamenilor cum sa isi administreze venitul.Intr-o zi, este vizitat de o femeie care il credea psiholog si aceasta ii spune ca ar vrea sa se sinucida.Barbatul incearca sa o ajute si chiar se preface ca ar fi psiholog,iar in cele din urma se indragosteste de ea.Cam atat stiu despre film,pentru ca nu l-am vazut pe tot!
Multumesc! |
Confidences trop intimes
http://www.imdb.com/title/tt0363532/...nm_flmg_act_24 Foarte frumos. Mersi ca mi-ai amintit de el. |
Cum se numeste filmul
Salut . Am vazut mai demult un film HORROR un tata cu un copil erau intr-un bar ....nu mai stiu exact copilul a iesit afara si a venit un grup de motociclisti si au dat peste copil si l au omorat.
Tatal indurerat se duce ca la un vrajitor sa si invie copilul si ala il trimite intr un cimitir unde au fost ingropati oamenii cu dizabilitati sa dezgroape pe cineva.Apoi ii ia inima si io duce la vrajitor si el capata puteri si se razbuna pe banda de motociclisti/ |
Cred ca Pumpkinhead se numeste.
|
buna,va rog ajutati ma,caut un film despre 1 cuplu ce se iubea,si stiu ca si au ingropat parca langa un copac scrisori de dragoste unul celulalt intr o capsula a timpului,ceva de genul,nu stiu mai multe detalii,insa mi a placut enorm,l am vazut cu multi ani in urma,nu stiu exact cat,ma puteti ajuta cu un titlu??VA ROG FRUMOS!
|
The Lake House? https://www.cinemagia.ro/filme/the-l...0/?&ref=mobile
|
Un film sârbesc sau rus
Salutare! Ma ajutați va rog frumos cu titlul unui film, doresc sa il revăd dar nu imi mai amintesc cum se numeste. Povestea o știu vag, l-am văzut in urma cu vreo 10 ani. Era vorba despre o fată care a fost bătută, sechestrata si violată de către mai mulți indivizi. O țineau la subsolul unei clădiri ce face legatura cu canalele de scurgere si evacuare, iar dupa ce scapa de aacolo ea se intoarce pentru a se răzbuna pe cei ce au abuzat de ea. Pe unul dintre ei il propteste la perete, il taie cu o lamă pe mai multe zone ale corpului dupa care ii pune ceva peste rană ce a găsit pe acolo, pentru a se infecta. Pe altul il prinde in capcană si ii striveste testicolele la menghina. După care se duce acasă si o vede pe maică-sa cu un bărbat parca si își da seama ca e o curvă si ca ea ar fi dat-o pe mâinile acelor bărbați care au chinuit-o. Va multumesc anticipat!
|
Un film sârbesc sau rus
Salutare! Ma ajutați va rog frumos cu titlul unui film, doresc sa il revăd dar nu imi mai amintesc cum se numeste. Povestea o știu vag, l-am văzut in urma cu vreo 10 ani. Era vorba despre o fată care a fost bătută, sechestrata si violată de către mai mulți indivizi. O țineau la subsolul unei clădiri ce face legatura cu canalele de scurgere si evacuare, iar dupa ce scapa de aacolo ea se intoarce pentru a se răzbuna pe cei ce au abuzat de ea. Pe unul dintre ei il propteste la perete, il taie cu o lamă pe mai multe zone ale corpului dupa care ii pune ceva peste rană ce a găsit pe acolo, pentru a se infecta. Pe altul il prinde in capcană si ii striveste testicolele la menghina. După care se duce acasă si o vede pe maică-sa cu un bărbat parca si își da seama ca e o curvă si ca ea ar fi dat-o pe mâinile acelor bărbați care au chinuit-o. Va multumesc anticipat!
|
Cateva detalii date de tine se regasesc in I Spit on Your Grave 2 (2013).
|
Salutare. Caut si eu un film de ceva timp si nu il gasesc, este putin mai vechi. Era despre un barbat ce isi ucide sotia dupa ce o ademeneste intr-un peco undeva la miezul noptii iar cu ea in masina era si baiatul cel mic de 2 sau 3 ani care vede totul, urmand ca dupa cativa ani el sa depuna marturie impotriva tatalui. Stiu ca el o insela si de aia a omorat-o pentru ca ea aflase. Cand a fost dat la Tv avea 2 parti. Multam'
|
Salutare! Caut si eu 2 filme va rog daca ma puteti ajuta:
Primul este despre un sclav pe o corabie, iar cand aceasta intra in lupta toti sclavi sunt legati dar acesta nu este din ordinul capitanului. Dupa ce scapa de pe epava il gaseste pe capitan ranit si il ajuta sa urce pe o pluta improvizata, iar capitanul il ia acasa si il trateaza ca pe un fiu. Al 2-lea film este depre un conducator de inchisoare care cheama un detinut sa ii rapeasca sotia dar acesta il inregistreaza si pana la sfarsitul filmului ii arata inregistrare si se duce sa se razbune pe cei care l-au bagat in inchisoare iar seful inchisori este arestat. Multumesc anticipat |
As vrea sa aflu si eu titlul unui film a carui poveste pe scurt este a unui personaj care se intoarce de la limita dintre viata si moarte si revenit printre muritori, dupa un timp, se indragosteste intamplator de propria-i fica...!(?)
|
Originally Posted by carmen_angelus_romila:
https://www.cinemagia.ro/filme/chanc...a-viata-12442/ |
Pe la mijlocul anilor '90 am vazut un film de actiune, cum erau pe vremea aia, din care tin minte o faza.
Tipul bun ajunge pe teritoriul celor rai, iar cei din urma dormeau. La un moment dat vede un ostatic zidit din care se vedeau doar capul si mainile. Si ii suceste astuia capul intr-un gest de mila. |
Despre un film, fantastic cred, in care personajul principal, ramas ceva vreme, undeva la granita catre moarte, se intoarce intre cei vii, dar nerealizand progresul timpului, se indragosteste de propria fiica...!
|
Cum se numește filmul
Am vazut demult un film cu un autocar de tineri care au un accident ceva cu un pod, apa... nu mai știu exact , care lupta pt supraviețuire. Final era cu comemorarea celor morți. Aveți idee cum se numește filmul.?
|
Cum se numeste filmul?
Caut de mult un film in care juca actorul Yves Montand mi se pare... Un copil cu imunitate scazuta este tinut intr-o camera de izolare la spital... Orice contact cu exteriorul ii poate provoca moartea... I se dadea mancare printr-o ferestruica... Cand era vizitat de parinti acestia il imbratisau folosind niste manusi de cauciuc lungi dar erau despartit de copil printr-un perete de sticla... La un moment dat copilul ingenios foloseste o andrea sau tija lunga de sarma actioneaza butonul trapei de vizitare pe unde i se servea mancarea si evadeaza din spital... Era iarna si ningea frumos... Parintii erau despartiti, relatia schiopata erau in curs de divort... E gasit in cele din urma iar copilul moare in bratele tatlui pe o banca in parc... Scena finala e sfasietoare: ningea calm si si copilul era mort de parca dormea in bratele tatalui. Ambii parinti se impacase atunci si priveau neputinciosi la copilul lor mort... Melodia finala a filmului tin minte bine ca a fost "Et si tu n'existai pas". Ma poate ajuta cineva cu titlul filmului? Daca aflu cum se numeste il cumpar! Sunt AsterX (traducator). Multumesc anticipat!
|
Cum se numește filmul?
Salut! Caut un film din anii '80. Era cu un pilot care a supraviețuit prăbușirii cu avionul și apoi avea foarte mari probleme cu un urs. Se salva mereu ascunzându-se în epava avionului.
|
All times are GMT +2. The time now is 17:01. |