![]() |
![]() |
Cruising -1980-
|
yes!
|
1 Attachment(s)
|
rvn, mi se pare dureros de cunoscut :)) am crezut ca e incendies, vazut relativ de curind, dar nici vorba.
|
poate ai impresia asta de la albastrul asta de Voronet.
e un film celebru,la fel ca si cartea.filmul e de prin anii 70. |
Da, haha, erau focuri de artificii alea, nici n-ai idee, noroc cu copilul ca a avut anul asta de citit cartea la scoala.
The great Gatsby |
eheeee....mare lucru sa inveti la scoala asa ceva.
bravo! hai cu posteru! |
Mi-a zis ca l-a plictisit ingrozitor. De fapt nici eu nu-mi amintesc nimic din carte si filmul doar vag.
![]() |
The Matrix
|
|
Cape fear.Cedez
|
|
Secretary (2002). Posterul putin mai incolo.
Cum e filmul? |
Nu l-am vazut integral, ori l-am vazut acum multi ani, caci nu mi-amintesc mare lucru, dar din ce-am citit, pare interesant. Numa ca n-o suport pe Maggie.
|
|
|
|
Like Crazy. Puneti voi va rog.
|
![]() |
Aduce putin cu...Intimitate :-?
|
Daca un dialog despre moralitate, curaj, dreptate si libertate ar fi miezul fascinant a lntimate as fi zis da. Dar nu e.
|
|
|
DomniĊ£a e Sophie Marceau, iar filmul ar putea fi Beyond the clouds.
|
Corect!
|
![]() |
Dolls :)
|
|
Scris si regizat de un celebru muzician francez. O celebra melodie a sa da si titlul filmului. Ghici ciuperca ce-i!
|
du rififi chez les hommes?
vreau si eu sa-l vad |
Nu, am spus o melodie celebra. Sotia regizorului, si ea cantareata, e protagonista. Love story.
|
|
Aoleu! Nu observasem ca mai e inca o pagina si ma apucasem eu sa dau raspunsul acum :))
|
|
Be with Me. Cedez.
|
![]() |
@chuckyfan
Yokohama Underworld : Machine Gun Dragon |
|
Dupa o carte a lui Charles Bukowski, "Erections, Ejaculation, Exhibitions and General Tales of Ordinary Madness".
|
Tales of Ordinary Madness?
|
Da.
|
|
1 Attachment(s)
|
|
Film din 1997, regizor asiatic.
|
Ki-duk Kim :)