![]() |
Cat ziceai ca ai?18 ani?Hai mai coboara pana la 12 si te cred.
|
lasa-l kriss ca asta jigneste in stanga si in drepata fara sa gandeasca. m-a jignit aiurea si pe mine intr-un alt topic...
|
Originally Posted by iiii:
|
Originally Posted by Kriss_Kringle:
|
|
prima data ma jignesti pe mine, a doua oara pe kriss, sunt curios cati useri mai jignesti pana o sa fi stirpit de pe forumul asta.
|
Care cultura cinematografica?Ai vazut si tu cateva filme care-ti sucesc "mintea" si te dai cocos pe aici.Daca aveai o cultura cinematografica dezvoltata nu deschideai 'nspe mii de topic-uri in care sa intrebi de filme,cunoscatorule.;)
|
|
kriss na ca i-ai zis-o cu topicurile.... nota 10+
|
|
Ceea ce faci tu se numeste lene de a cauta pe Google.Eu la varsta ta descopeream filme de unul singur,nu asteptam pomana si inca fac lucrul asta in continuare.
Probabil am vazut mai multe filme decat o sa vezi tu in toata viata dar asta e alta treaba. P.S: Dupa ce-am aruncat o privire pe profilul tau,vad ca ai notat toate filmele din seria Saw cu nota 9,deci imi dau seama ce cultura cinematografica vasta ai.Vezi cum faci cu "foamea" aia ca deocamdata observ ca o potolesti doar cu junk food si carbohidrati simpli.:)) |
|
Ce simpatic e :))
|
Are potential, peste vreo 5 ani o sa-i scoata peri albi lui Twinsen si doar persoana care i-a recomandat Tarkosvki o sa fie de vina 8-|
@manu212 In ce compane selecta i-ai pus pe Smith si Damon:P Si de Pattinson mi-a placut si mie (dupa rolul lui Dali in Little Ashes) dar in Bel Ami e execrabil. |
Originally Posted by karenin08:
Am devenit capabil atunci cand te bateai cu pumnii in piept ca ai o cultura cinematografica mai mare decat a mea. Ma scuzi ca i-am dat lui Jaws nota 9 pentru ca n-are un twist,poate ar trebui sa le dau 9 si 10 filmelor lui M.Night Shyamalan,doar e regele twist-urilor,nu? Ce mult ti-a luat Sherlock Jr. ca sa realizezi ca sunt fan al benzilor desenate.Eu ma asteptam ca avatarul cu Joker sa ma dea de gol dar ai gasit tu alt indiciu mai bun.=)) Dupa mintea ta sclipitoare animatorii,artistii de benzi desenate si scenaristii sunt toti niste imaturi,nu-i asa?:-?
Quote:
Nu-i asa?Mie imi place ca isi iese din pepeni de fiecare data cu minim de efort din partea oricui. Poate ii copiez avatarul si ii adaug o suzeta in photoshop,ar fi mai potrivit asa.:)) |
|
De fapt e mult mai interesant decat subiectul topicului, care-i unul demn de Libertatea & Cancan. Please continue... @-)
|
|
Originally Posted by karenin08:
Asa mi-au spus vocile sa votez. |
Are you sure it wasn't THE ISLAND who told you so? :)) |
Nope,the voices said that if I didn't listen to them,they'll stop talking to me and I'll end up all alone.:(
|
Jennifer Aniston
Reese Witherspoon Steven Seagal |
All times are GMT +2. The time now is 02:58. |