![]() |
Originally Posted by rvn:
Eu cred ca AndreiStefan si cu rvn ar fi un cuplu grozavB-) |
|
Quote:
Poi nu am marunt no...si nici astia n-au schimbe 1 mil.Aaa si merg in Stuf de cel putin 2 ori pe saptamana.Mai ales joi cand ii UMF party...plin de viitoare doctorite :D |
Originally Posted by Cristina_:
|
Originally Posted by ghost90:
Eu cu ghost suntem la aceeasi universitate.UMF |
;) eu am o scuza. a ta unde e?;) |
Ghostule... te faci medic? hmmmmzzz... deci asaaaa? hai, iti dau adresa.=)) |
sa ma prinzi cand ies din dus ca sa ma doara mai tare?!:))
Originally Posted by dragonfly_drk:
asa dragon, nu ne abandona...esti ultima noastra speranta pe un forum plin de femei cu "dusmanie" pe noi "sarmanii"...astia...cough...barbatii:D
stai un pic...nitel asa...pai ori vrea sa ma bata ori sa ma f..a?!:)) sau le combina...aoleooo:-t
poate BOX:)) Daca nu jucam Frunza...sau Flori, Fete si Baieti...tot degeaba:))
acum nu te da "gaina batrana" ca nu cred ca esti chiar asa de "trecuta" pe langa mine...tinand cont la ce iti debiteaza mintea;) |
Stai ca mai am 4 ani.Teoretic.Anyway,nimeni de pe aici nu iese prin Stuf? :-?
|
Nu te injura al tau prieten ca nu se poate uita la sport de atatea telenovele?!:P |
|
doh, cum sa nu iasa nimeni in Stuff? eu ies dar numai cand am bani...
uite, ca mi-a venit o idee... dupa sesiune facem un mic meeting in Stuff?:"> L.E. Ghost, am o mica problema cu maseaua de minte... pur si simplu de cativa ani tot creste ca nebuna... ce sa ma fac? ah, si vroiam sa te intreb... cate masele de minte exista? 4 sau doua? ca sa stiu cat mai tre sa ma coc la capatana.:)) |
[quote=dragonfly_drk]
|
|
Originally Posted by TheRainInSpain:
Haha! :)) |
[quote=rvn]
|
Cristina cred ca te poti transfera :-?.Si mie mi-ar fi placut mai mult la MG,dar am ales Stoma ca altfel as fi fost semimuritor de foame :)
Libelula:sunt 4 masele de minte.Daca zici ca nu au loc pe maxilar si pe mandibula sa cresca,scoate-le imediat. |
am visat ca ma intalnesc cu fosta :-& :-O
|
|
Doar pana in anu 2 se pot face transferari de la MG->Stoma sau invers.Cel putin asa a zis Ciuce.Eu sunt in anu 4 deja .Oricum nu ma mai intereseaza acum. |
pai, in principiu sper sa nu mai creasca. oricum, inca nu mi-au iesit numai 2... si stiam ca atunci cand iti scoti maseaua de minte te tampesti...:)) iar eu vreau sa profit cat inca sunt cat de cat coapta... sa ma vezi cand o sa le am pe toate 4... mama, mama... ma fac astronaut...B-) |
sper ca iti dai seama ca n-are nicio legatura maseaua cu mintea,right?
|
[quote=rvn]
rvn ai 40 de ani? |
si-atunci? de ce naiba ii spune asa? |
|
[quote=Cristina_]
|
[quote=rvn]
Multi inainte. |
cred ca singura legatura ar fi ca atunci cand te ia durerea de masea, de obicei, te ia si aia de cap... noroc ca eu am dantura sanatoasa...:) si imi place sa rad de cei care la varsta de 20 de ani deja is nevoiti sa isi schimbe dintii...>:) |
Tipic. Am dormit si eu un pic ca sa am ce posta aici. Mi-am uitat si visele (dar pot inventa daca-i musai) si am pierdut si momentul in care v-ati dat drumul aici..adica, cum sa zic..ati "vorbit" mai mult decat de obicei:D Loser...
|
Quote:
;) Asa le zice in termeni populari.The fuck if I know why.Nu au nicio functie,nici in masticatie,nici in deglutitie,nici in fonatie. |
Originally Posted by White1:
Aproape tot timpul White1 are obiceiul sa apara si sa creeze nervi. |
Sa-i fie rusine:|
|
Aha! |
|
(informatii de natura confidentiala ne asigura cu sus-numitului user White1 nu ii este rusine)
|
ba sa nu-i fie, ca-i simpatic @ghost... daca imi afli tu mie pentru ce exista totusi maselele de minte, eu o sa iti dau ceva bun... faza e ca tot, dar absolut tot ce exista in corpul nostru are un rol... no, afla-mi tu rolul molarilor si eu iti dau... bani de taxi. ;) |
Originally Posted by TheRainInSpain:
|
simpatic este danonino nu White1 |
bine no..pot avea un rol..daca ramai fara toti dintii din gura,poti crapa seminte pe molarii cu numarul 3 :)
|
Originally Posted by klaudya_e:
|
o doamna nu face d'astea >:)
|
Tu te dai la mine, sau ce? :P
|
nu e raspunsul pe care il asteptam de la un viitor stomatolog...:( |
asta pentru ca nu au nicio functie..ar mai i un caz in care daca,in cazul unei arcade edentate din nou,ocluzia s-ar putea realiza pe foseta meziala si centrala al dintelui 1.8 respectiv cuspizii mezio-vestibular si disto-vestibular al dintelui 3.8 :-?
|
|
|
De cand iti pasa de parerea mea? Am vazut pe mai multe topicuri ca nu ma suporti ma tot contrazici. |
aceasi chestie mi-a spus si stomatologul meu cand mi-a scos o masea de minte :)) Cred ca cu "replicile" astea ii indoctrineaza la scoala.:-/ Mai sti ce diamante s-or regasi in maselele de minte...tu nu vezi ca toti stomatologii au super case si masini...gata i-am prins pe hoti:-? ghost, e tarziu la 26 sa ma apuc de medicina? Daca nu stomatolog macar un ginecolog...sau ca rezerva...macar anestezist...care va simtiti rau veniti la mine, va anesteziez definitiv:P |
[quote=TheRainInSpain][quote=dragonfly_drk]
spaniolule, antibioticele luate pt orice fleacuri nu sunt bune.. durerea de dinte se poate calma foarte usor cu ardei iute. fara ampicilina,oxacilina si alte porcarii care se termina in INA |
@rvn
In cazul abcesului este recomandata administrarea de antibiotic. Nu sunt stomatolog, dar pentru a putea fi tratata o asemenea afectiune cred ca este solutia cea mai indicata, intrucat nu se poate interveni local pe leziune, sau, cel putin, este riscant. Cand ai terminat medicina? |
All times are GMT +2. The time now is 01:44. |