![]() |
Sunt nefericit pt. ca mie greata ( cea mai urata senzatie pe care o poate avea corpul omenesc dupa parerea mea X( ) sper sa se rezolve cu o lamaie :|
|
Am racit . Urasc toamna . De fapt , nu am avut parte de toamna , a fost o trecere brusca de la vara la iarna .
|
Originally Posted by Rapture:
Nefericit pt ca Craiova este condusa la pauza de CSM Ploiesti cu 2 - 0 si fara nici o sansa de revenire pt. ca joaca execrabil! |
Pentru ca netul de la Romtelecom merge ca o cizma cu gauri in talpa!! Huo X(
|
Sunt racita,stresata,suparata si trista...in plus le ploua de numa' afara si maine am un examen la care inca nu am reusit sa invat ca lumea,fiindca e prea mare galagia si persoanele in cauza nu ma asculta.Nu pot striga la ele,ca ma doare gatul.Dar sper sa apuc sa ma razbun >:)
|
N-am citit postarea asta , dar pot sa spun ca timp de aproape 3 luni am trait cu doua femei in acelasi apartament si inteleg totul fara sa citesc... cred ca mi-e deajuns
|
foloseşte asta www.speedtest.net. faci cât mai multe verificări, are funcţie de arhivă, şi când ai câteva, trosc pa PC cu răclămaţia ...
|
Originally Posted by Dragomara:
ia zi-i plangacioasa frazele astea unui barbat, sa-i vezi reactia :) |
see that's what im talking about....
|
...'cause my head is going to burst . Am racit . Din nou.
|
Oh doamne ce dimineatza ....
Capu simt ca imi crapa, gatu' ma doare, de tusit, tusesc! Ce-as mai putea cere oare? :-? |
Nefericit poate e prea mult spus, dar mi-a venit initial sa dau un cap de masa. Joi seara m-am dus la Bad Lieutenant si am mai dat si 29 de lei, iar vineri am castigat doua bilete la acelasi film. Mai trist e ca nici nu ajung inapoi in Bucuresti pana la ora filmului.
|
|
Pentru ca am :
- febra usor ridicata - frisoane - dureri de cap severe - dureri de spate, mai precis deasupra coccisului & bazinului - dureri musculare nu foarte intense - secretii ale ochilor WTF do I have ? Cred ca o sa-mi petrec mini-vacanta stand in pat. |
You really need to get laid :P ... in bed |
Originally Posted by Chambord:
I did get laid
:)) La cat am transpirat sub pilota aia am mai scapat si de grasimi...:> |
Nu mai pot sa fumez o tigara din cauza ca m-am lasat de fumat.:(
|
trage aer curat in piept si o sa-ti treaca :)
la multi ani nefumatori |
Sunt foarte nefericit ca filmele de la cinema care ma intereseaza cel mai mult sunt miercurea (Union) si joia (Hollywood Multiplex) de la 19:30, exact in cele doua zile cand eu am cursuri pana la 20:00. Deja am pierdut La Dolce Vita, Fargo si azi urmeaza The Good, the bad and the ugly. Nedreapta-i viata :(
|
Pentru ca in momentul in care m-am apucat de produs copii Ovidiu a spus ca nu-i bine sa-i produc in felu' asta. Ce-am sa fac? Sa-l ascult, el e expertul :(.
|
|
Scuze, am uitat sa precizez. Produc copii pe foaie :)) .
|
Reiterez: esti mica. :D
|
Cu atat mai bine ;).
|
Vezi, te-am scos din stare. ;)
|
Am febra la picioare, de`abia m-am ridicat sa trec la pc si intr-o ora trebuie sa plec :(
|
Aici Dragomara te scoate din stare. :D
|
Originally Posted by Judex:
Judex intelege si tu odata, nu vrea sa ma ajute sa cresc :!! |
Eu cred ca vrea. E rolul ei de gagica. :D
|
Oh, multumesc, multumesc :"> . |
Anyway, momentan nici o sansa, he's banned!:-$
|
e o ea
|
si banul ii expira in 3 ore, daca merge bine ceasul :D
|
Originally Posted by StefanDo:
De ce am impresia ca nu e o problema prea mare, cel putin nu definitiva? :P |
daca nu incepe iar cu ifosele...
|
Nu cred ca banarea definitiva e o solutie tocmai buna. Dragomara e cel mai bun exemplu, are perioade lungi in care e ok, dupa care face cate o fixatie si se comporta aiurea. Ar fi pacat sa o banati definitiv pentru niste pase mai proaste.
|
asta cred si eu, motiv pentru care ultimele doua banari au fost pentru trei zile
|
:)
Da, pentru momentele bune ale Dragomarei, o iertam; in doua ore va fi debanata. |
Eu sunt nefericit ca nu-mi iese deloc faza cu pustoaica de 21. :))
|
dar cu aia de 22 ti-a iesit?
|
claudiu-daniel
|
Originally Posted by StefanDo:
|
daca tu crezi ca-ti poti pune in semnatura un link spre un text in care ne faci in toate felurile, te inseli ;) |
Originally Posted by Cinemania:
|
:|
|
Deja tre sa fie cretini aia care il voteaza pe Geoana! =))
|
Judex ,ce facusi,incurcasi topicul?:-? |
Pentru ca uneori (mai mereu) chiar ma simt mai bine stand de vorba cu persoane cu varsta cuprinsa intre 20 si 55 de ani decat ma simt cu persoane de...varsta mea. Cah! Unii, uneori, sunt asa de paraleli cu tot ce se intampla!! Cel mai rau e ca sunt prietenii mei. Oh, fuck! I wanna grow up faster!
|
Am fostr cretin ca am iubit o unguroaica.
Te-am iubit, Kri. |
hai mă judex, acuma şi unguroaica? |
All times are GMT +2. The time now is 11:09. |