![]() |
ti-am mai spus eu odata, esti un copil mare.... nu ai facut tranzactia dinspre Eul copil inspre Eul matur....ceea ce nu e rau.
e doar de cacat uneori cand ii jignesti pe ceilalti, dar asta vine din self centrismul tau. si ca nu poti accepta ca uneori o dai in bara cu argumentele tale puerile. |
Originally Posted by illotempore2002:
pai si prietenia e o proba de casting, si inca ce proba.
Sic... |
Originally Posted by halebardul:
|
ete, aparu si bizonu de cimpie ardelenesc... hai luati-va de mina & mugiti: muuuuuu! :))
ps fata, daca 'argument pueril' e sa-i invoci pe altii - critici, directori de festivaluri e tutti quanti world over - punindu-te pe tine insuti in paranteza (din bun-simt), then i'd rather be a child anytime! |
bai hale, dar uneori esti fenomenal sa moara Bibi.
pur si simplu refuzi sa gandesti cateodata. nu e vorba aici despre m.d. ci de tine. esti amazing pur si simplu. |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
tot la textele astea ai ramas?
ai stat pe bara cateva saptamani, bannat si nebannat, si tot aici esti cu mintea? sau esti in curs de ramolire si nici o sansa de mai bine, dimpotriva? stii ce, am treaba in seara asta, te pun pe ignore acum. dar te astept incepand de maine dimineata cu drag daca vrei sa ne imprietenim si mai mult. |
... tir!
|
|
mai bine decit mintea ta de balega, orcum! :-&
|
|
bai, sunteti offtopic, ce naiba.
potoliti-va. |
Măi ALS-ică nu ţii mai frică dragă de avataru' lu' nume?
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
in capu tau, da =)) |
nu pot sa crede ce se petrece pe aici??? !!!! :-O :-O
Illo trebuie sa-ti spun ca esti excesif de vulgara. una e sa faci polemica si sa mai arunci tepuse pe ici pe colo, sa faci haz, sa fii taioasa (cu argumente sau fara putin imi pasa) si alta e sa folosesti niste termeni de manelisti, sa arungi in discutie niste insulte de ultim nivel. Tu, care bateai lumea la cap sa nu mai stea de prostii la cafeanea, sa scrie la iconoclast si la clasici. OMG. als, nu inteleg de ce tii intotdeauna sa ai ultimul cuvant. crezi ca ultimul detine adevarul absolut?sau e de dragul scandalului? ca de dragul mariei d. nu mai e demult. :( |
|
iar suspect nici macar nu merita citat.
|
de dragu mariei fac scandal, fac caterinca, fac moarte de om - fac orice, kiar si sa ma dezbrac de caracter :D
|
klein,
imi adaptez limbajul la interlocutor. ales a inceput sa ma atace pe mine, desi eu duceam o discutie la nivel pur polemic. cred ca inainte de a te pronunta, ar trebui sa reiei tot sirul discutiei, altfel ma judeci grsit. dar cum timp nu e sa reiei toata discutia, e mai comod sa ma bagi intr-un sertar cu o etocheta, nu? |
|
daca ai avea 'delicatetea' (= =)) ) de a-ti reciti postarile, ai vedea - k doar nu esti oarba!? :-? - k TU esti aia care ai trecut la injurii...
eu ma descurc bine 'decit' cu ironiile, merci bien B-) |
tu ai inceput primul zicand aia cu antologia.
si daca ai fi un domn elegant si rafinat, nu ai apela la injurii indifferent ce as zice eu. ori tu ai apelat ;) |
sint cu cine merita; cu cine nu, pot fi de cea mai joasa speta :D
sint versatil :P |
hai, nu ma-nnebuni?
si ce, crezi ca cu asta m-ai dat gata? :)) crezi ca imi smulg parul din cap de oftica? remember: tu esti cel care a devenit agresiv (chiar daca la inceput nu a injurat), doar pt ca cineva a avut o pinie contrara. remember ca nu suporti sa fii contrazis pt ca se activeaza complexul tau de inferioritate....ai nevoie permanent de confirmari, validari si aprobari....pt ca adevarul este ca nu esti convins de valoarea ta! si daca cineva te contrazice, cu argumente si-ti arata ca nu stii ce e ala un sofism simplu, te-ai cacat pe tine, baby =)) dar nu-i nimic, noi tot te iubim :x din pacate nu ai ajuns la acel nivel de rafinament si sofisticare prin care sa nu se vada de ce complexe suferi. inca nu stii cum sa faci ca lumea sa te creada asa cum vrei tu: sigur pe tine. dar lasa, mai cresti tu. |
Suspect, esti off-topic si violent färä motiv.
Sau încetezi în clipa asta, sau iei un bann de nu te vezi. Sä fie clar! |
@ illo: of, ce de clisee pe banda rulanta mai draga!
mai innoieste-ti si tu vocabularu, se pare k in psiho s-au bagat concepte noi =)) |
faza cu antologia poate fi perceputa ca vexanta, dar e in primul rand ironica. als, se pare ca iti place eu va las sa ma improscati au revoir |
Originally Posted by Pitbull:
ALS ÎI UN MARE CĂCAT!!!! |
|
OK, Suspect a fost avertizat, n-a înteles - urmeazä bannarea. Pânä atunci, am încuiat topicul. Vä mai räcoriti si voi.
|
|
POSTAT DIRECT IN OFFTOPIC ASYLUM:
Pitbull sau cine modereaza aici, rugaminte: nu-i mai mutati mesajele suspectului aici, lasati-le unde sunt, in toata splendoarea lor. Faceti apoi curatenia dupa bannare. |
Lasä, cä aici e chiar mai bine: Gloria sau Stefan le vor vedea adunate la un loc, nu împrästiate prin tot forumul...
Apropo, ti-ai sters mesajele de-aici? Cä de-aia l-am descuiat, la insistentele tale. Pot sä-l încui la loc? |
E o cronica f proasta,nu stiu de ce se incapataneaza sa scrie cronici,pt asta iti trebuie talent,n-am citit decat"Am sapte ani" inceputul si mi-am dat seama ca scrie iar la persoana intai.Sunt sigura ca s-au incalcat si multe reguli gramati-liceale.Cand te lauzi cu o cronica,e bine sa stii care e cererea si care oferta(.Dar orgoliul si nevoia patologica de a fi in centrul atentiei oricum e inconstienta/ subconstienta si nu e de la Adler,Jung Freud)
Quote:
|
@illo: Multumesc ptr cronica. Acum k stiu ce se intampla in firul povestii, ma pot concentra asupra detaliilor.
P.S. Sper k ai prins si ghilimelele. |
sihaya, pai am spus tocmai, ca ARE spoilere.
ce anume nu s-a inteles? p.s. nu pleca urechea la tot ce ti se spune despre unul si altul, riscul e sa nu stii ce poti pierde insa sa stii ce poti castiga (un conflict, o antipatie total gratuite) ;) vbesc asa, in general. |
pauline, esti f. aproape de un avertisment
daca o mai ataci pe illo nemotivat (daca spoilere-le alea erau anuntate, de ce-ai mai dat click pe link?) o sa-l primesti uite-acus. |
@ill: Ceea ce este vizibil k nu ai inteles este cum se face cronica de film. Nici eu nu stiu mare lucru, da' sunt sigura ca nu inseamna sa dai toate secretele din casa, k atunci nu s.ar mai duce nimeni la film. Si k sa ai si tu idee despre cum se face, uite un link.
http://life.hotnews.ro/stiri-prin_or...ere-fatale.htm P.S. Honey, am ochi sa vad, am invatat sa citesc, si din cand in cand mai pun cap la cap doi cu doi, si surprinzator... imi da 4. Cat despre restul.... ce sa spun: I'm sofu cik n'scared. P.P.S. Da, sunt si de data aceasta ghilimele. P.P.S.S. (sau ce litere s.or mai pune) By the way, Stefan (si o spun in cel mai respectuos mod) m.as putea auto-banna pentru vreo 2 zile, k sa.ti mai usurez umarul de ceva responsabilitati. |
p.p.s.s.-ul tau sa insemne "da, si eu o atac pe illo nejustificat"?
hai s-o lasam asa |
Quote:
Uite,Stef un atac nejustificat din partea lui ilot (asta dupa ce tot ea a postat toata cronica lui ALS la "Le mepris") impotriva reputatului critic ALS ,nu ca el ar avea nevoie de aprecierile unor anumite persoane.Eu doar am criticat o cronica,atat.NU e vb de nici un atac justificat sau nu.Mie mi-ar fi rusine sa-mi ia partea mereu adminul,gandeste-te ca multi forumisti vor sa migreze in alte parti din lipsa de dialog constructiv si de plansete si icneli...nejustificate.(In paranteza fie spus,e nejustificat cum s-a purtat ea cu anumiti useri pe forum,si nu erai acolo cu nici un avertisment,multumesc). http://www.cinemagia.ro/forum/showth...t=86394&page=6 |
@Pauline
Linisteste-te, inspira adanc si nu te mai stresa. :) @Stefan Nu cred ca e cazul ca userii sa primeasca avertismente pentru ca au excese de sinceritate, atata vreme cat pastreaza limitele bunului simt. Cand cineva scrie o cronica proasta nu ar trebui sa se simta atacat daca primeste critici. Sa nu exageram! |
n-am nicio problema cu excesele de sinceritate, atata timp cat nu apar in fiece postare a unei useritze care deplange lipsa dialogului constructiv, plansetele si icnelile nejustificate ;)
@pauline kael illo a primit un avertisment de la gloria in timpul conflictului cu als |
ce se mai caca astea pe ele, doamne doamneeeeeeee :))
sarace fiinte fara scop, logate nonstop, cu un singur scop (absurd stiu): banarea lui illo :)) (:| p.s. am fost banata de 2 ori si am la activ cel putin 3 avertismente phaaaaaaaaa obositelor! (ca sunteti toate trecute de prima tinerete, femei maritate, in toata firea) p.s. 1: si nu , nu puteti cere acum pt aceasta postare banarea mea, pt ca voi de 2 zile incoace ma tot muscati de cur pe ici pe colo, v-a atras Stefan atentia Hai pupici, mersi, faceti-va actrite! p.s. o si legat de cronica mea, Jeeezus, vreti sa spuneti ca Razvan Penescu de la liternet e un incapabil? Dragelor, el mi-a selectat cronica, ce vina am eu? :-/ |
cu un al doileae si ultim avertisment dat lui illo astazi, urmand banarea la cea mai mica abatere, cred ca sunteti acum even si va puteti intoarce la discutia despre filme.
|
Ce misto le-a pus Gloria la punct. :)
Cred ca Illo ar trebui apreciata pt originalitate, cronica e o nisa poate neexploatata, nu am citit tot dar finalul nu trebuie divulgat, bagat pe la sfarsit ceva profund si destept cum se pricepe ea sa scrie a.i. eu renunt sa mai citesc.:)) Illo ar merita debannata din cand in cand (cel putin ea are un fundament cultural in spatele joke-ului) iar Pauline chestia cu "o data la 6 luni". |
Lasa,Neupto,ramai tu pe forumul asta;)
|
Originally Posted by Pauline Kael:
|
Te oftici ca am timp?:D Bine,cum zici tu.Pacat uneori ai putea fi simpatic,dar nu...poti.Sunt in conced.Suntem off topic nu mai raspund.
Am comentat filmul pe site...
Originally Posted by Neuptolem:
apar doar nu apar deloc apar ca sa vb prostii comme toujours ... |
Originally Posted by Pauline Kael:
|
Mie nu mi-a displacut foarte mult cronica respectiva. Unghiul subiectiv e interesant, dar deloc o abordare originala!!! Mai mult decat lungimea in sine a textului, eu sunt nemultumit ca autoarea nu a folosit perspectiva pustoaicei pentru a forta si o analiza filmica propriu-zisa. In aceeasi conventie, neverosimilul s-ar fi transformat intr-un fel de a treia saritura peste ax.
|
All times are GMT +2. The time now is 03:42. |