![]() |
Au trecut deja 3 luni. Premiul castigat: cartea "Bărbaţi care urăsc femeile. Millennium 1 de Stieg Larsson" la concursul "3 carti oferite de editura Trei". - 23.01.2012. Il mai primesc vreodata? Multumesc
|
Daca am castigat DVD dar sunt din Rep Moldova am sanse sa primesc premile?
|
premiu
Buna, am castigat jocul Battleship si am trimis mailul cu datele solicitate dar nu am primit niciun raspuns privind modul cum imi pot ridica premiul si de unde. Cum intru in posesia lui?
|
Buna ziua. In data de 25.05.2012 am castigat o revista ''The Avengers(Razbunatorii). Am trimis email cu toate datele cum mi s-a cerut dar pana astazi nu am primit nici un raspuns. Sa mai astept sau sa-i spun fiului meu sa-si ia gandul de la ea. Va multumesc si o zi buna sa avetiX(
|
Nu ma bag in treaba asta cu concursurile, dar nu stiu ce sa zic, am vazut multi useri noi care au castigat si de 2-3 ori in curs de 2 luni. Eu am tot jucat la o vreme dar nu am castigat nimic si astfem m-am lasat. Nu stiu cum se fac extragerile dar este putin ciudat....
|
Originally Posted by irismetal:
Extragerile sunt corecte- spun asta pentru ca eu am castigat de cateva ori, si asta pt ca ma inscriu regulat la concursuri, participa si prietenul meu daca nu am timp. Premiile au ajuns la mine, asa ca nici aici nu am nimic de reprosat. Si nu cunosc nici un administrator sau moderator al site-ului. Daca inca n-ai castigat, incearca in continuare, conteaza atat norocul cat si perseverenta, si, evident raspunsurile corecte. Succes! |
Intrebare
Am castigat un premiu saptamana trecuta la unul dintre concursurile cinemagia. Am trimis un mail cu datele mele la adresa indicata pe site si nu am primit nici un raspuns. As vrea sa stiu cum si cand pot intra in posesia premiului.
|
fiona...
daca esti din bucuresti, te cheama la ei la sediu, pe langa stadionu national. |
Concurs
Buna am castigat recent la sectiunea MIB 3 si am trimis email de confirmare...si as vrea sa stiu cum intru in posesia premiului....te suna cei de cinemagia...ti-l trimita prin posta sau curier???
|
parfum Bang
Am fost la sediul lor si am intrat in posesia parfumului, dar e tester.
|
Originally Posted by fiona5:
|
cum pot ridica premiul castigat?
am trimis email de confirmare cu datele de contact si nu am primit nici acum raspuns. Ce trebuie sa fac pentru a ridica premiul castigat? este vorba de produse promotionale Spider Man si am castigat pe data de 10 august. Multumesc
|
Inteleg ca nu semnalati cititorii/ membrii clubului cand castiga un premiu, inteleg si ca nu raspundeti la mailul pe care-l trimitem cand semnalam noi aceasta, dar... ce ar trebui sa mai facem ca sa primim premiul respectiv... ?! E un soi de umilinta... am scris doua mailuri. Sunt curioasa pana unde duce ... ignorarea ?! Trebuie sa ne rugam ?!
|
cristina,
nu inteleg cum de nu ti s-a raspuns da? eu zic sa mai dai un mail. eu cand am castigat, am dat mail, mi s-a raspuns cam prompt, mi s-a zis adresa si apoi m-au chemat personal la sediu , de unde mi-am ridicat premiul. poti sa semnalezi si userilor : Madalina.Mircea sau alex.m , intr-un mesaj privat. |
Originally Posted by iiii:
Multumesc ! Nu, nu mi s-a raspuns... Astept de-o luna... Am tot zis ca este perioada de concedii, dar ... mi se pare umilitor sa stai sa tragi de maneca, in conditiile in care e " reciproc avantajos" . Un pic de respect, de atentie pentru cititorii fideli care mai si fac recomandai ale siteului, filmelor, actualizarilor pe facebook n-ar strica... |
Cinemagia de ce-ti dai singura cu firma in cap ??? X(
|
Salut..am castigat o carte pe data de 22.10.2012
Nici pana acum nu am primit nimic... dovada: http://www.cinemagia.ro/concursuri/e...ralela-45.html |
si eu am castigat
Si eu am castigat o carte pe data de 03.12.2012, am dat 3 mail-uri pana acum si nu mi s-a raspuns... Ce se intampla? :(
|
All times are GMT +2. The time now is 17:13. |