![]() |
Eva Green,o da E! Entertaiment mereu.
Inca-o poz' dac-am ghicit.:D |
![]() nu e actor dar s-au facut filme despre el. Aici e doar mic copil. |
Originally Posted by Pauline Kael:
Bravo, Pauline! De ce n-ai postat tu una? Esti tot pe dos. Cand recunosti personajul din poza nu postezi alta, numai cand nu. :D |
Ai mare dreptate,in general sunt cu capul in nori,in viata reala imi zic mereu: iar m-am fraierit,iar am fost prea darnica sau neatenta,etc.
Cred ca de suparare si nerabdare ca nu ghicesc pun alte poze,iar cand ghicesc astept cu nerabdare alta. Aia lu' Halebu e grea,asa ca tot astept alta.:D Halbardu',am si eu poze cu scriitori,presedinti,personalitati...dar aci e cu actori si regizori,actrite,regizoare.Sau macar pune una mai matura,nici nu stim ce e ala si e si la o varsta la care nu se putea afirma cu mare lucru:p |
e Adolf.
inca una, special pt Pauline: ![]() ia sa vedem. |
Nu se vede nimic si nici pe link nu se poate intra.
|
Acum se vede. Stiu cine-i, dar nu spun, o las pe Pauline.
|
la mine se vede perfect.
ai probleme cu browserul. oricum, e pentru Pauline :) Cand se da ea batuta, spuneti voi. |
|
Originally Posted by halebardul:
PS: sunt frumusica,e verificabil. Of,si Adolfica a fost copil?:(( Tipa lu' Cori are coafura ca Natalie Wood,dar e departe... |
Si a mea cine-i?
|
Un amestec de Judy Garland cu Natalie Wood,dar ma mai gandesc...
|
debbie?
L.E. Ma refeream la debbie reynolds; seamana, dar nu rasare. |
Seamana cu Deborah Kerr,Halebu,dar asta-i bruneta.
|
Nu, niciun raspuns corect pana acum.
|
|
Este cumva din Italia cea din poza ?
|
|
Seamana cu Alida Valli,dar nici asta nu e.
|
|
Paulino, Paulino, pui poze fara sa zici pas.
Ai tai sunt fostii soti Kenneth Branagh si Emma Thompson. |
|
Originally Posted by corinka:
"Certain" e adj pronominal nehotarat nu demonstartiv,am zis ca tac,dar m-am suparat iar:p Mai da un indiciu, daca vrei.Nu te mai enerva.MMMOaA.Nu inteleg de ce nu pot pune poze cand am chef,adica nu doar eu,toata lumea.Sau trebuie sa dispar de pe forumul asta aglomerat ca incurc?:D |
Scuza-ma, nu-ti mai zic Paulino. Si nu m-am enervat. Si sa nu dispari ca te voi gasi oriunde te-ai ascunde.
Nu ai confirmat raspunsul meu. Eu mai dau un ultim indiciu. Raspundeti la intrebarea: Cine este Anna Maria Louisa Italiano (17.09.1931-06.06.2005)? Si nu e banala, uita-te bine la ochii ei! |
Da,era destul de usor,Emma e una din favoritele mele.Congrats.Damn,am auzit de Ana Maria Louisa Italiano,e aia din poza?E Ann Bancroft, Mrs Robinson, dar n-are sprancenele ei!!!Si am vrut s-o scriu aseara,ma gandeam ca pui din Zefirelli iar...
|
Pauline, suntem femei, amandoua stim ce pot face doua maini dibace de penseuza. Da, era Anne Bancroft. |
|
[quote=corinka]
Am pus niste poze... fierbiniti sus, e simplu,parol.Daca doriti indicii... |
(k tot sint p-aici ;) ):
deci jean marais, jean cocteau, helmut berger, luchino visconti, edith piaf + marlene dietrich |
Am fost prea emotionata si incantata sa raspund imediat,voiam sa se vada numele acesta real (Alex Leo Serban) pe forum...mult timp.
Daca puneti dvs o poza,nu ghiceste nimeni! Provocare reala.Si va iubim(scuzati entuziasmul).:oops: |
domnilor admini, macar pentru a se putea exprima corect entuziasmul paulinei, va rog, rezolvati cu emoticoanele astea odata!
:D :sad: :rolleyes: :oops: :love: |
Halebard,
pune si o poza,ceva. Nu vreau sa fac pe nimeni sa se simta jenat,sper ca ALS sa revina si sa se simta bine,sa se relaxeze p-aici. |
Pauline, esti simpatica si de pus in vitrina cu grija ta fata de musafirii de valoare.
Dar imi amintesti de bunica unui tip la al carui bairam am fost: s-a nimerit acolo si o vedeta, care a impresionat-o atat de mult prin simpla prezenta ca scapa la fiecare cinci minute tava cu dulceturi sau prajituri, din dorinta evidenta de a face impresie buna. In final n-a facut decat sa ne strice petrecerea, so, be careful! Tu spuneai ca less is more. |
[quote=Pauline Kael]
Mesajul asta parca ar fi de Tamarainsa. Pe Jean Marais l-am recunoscut si eu, dar mi-au luat-o ALSii inainte. |
|
Nimeni nimic?
|
Kim Novak?
|
Tocmai vroiam sa vin cu trei indicii, dar nu mai este nevoie. Keepwalking a recunoscut-o pe Kim Novak.
|
hehe :cool: |
@halebardul,cand erai Led ze Pencilul mi-erai asa simpatic...Pacat ca de cand ti-ai schimbat nickul cu altul mai putin inspirat ai devenit atat de carcotas.:p
@Cori,penseuse,femininul lui penseur.Nu ma jigneste asemanarea cu Tamara ,daca asta insinuai. Randul lui @Keepwalking (e mai misto nickul asta decat Proletar) sa puna o poza.:cool: |
Nici nu vroiam sa te jignesc. M-am uitat in dex pe net - altul n-am acum la indemana - si n-am gasit niciuna dintre variantele penseusa, penseosa, penseuza, penseoza, penseura, penseora sau pensatoare. Cred ca de pensat se ocupa cosmeticiana, cel putin conform limbii romane. ;) |
Incearca un dictionar francez-roman.;)
|
Bai, nu va mai zgariati una pe alta ... Saptamana Mare anyone ? Sunteti simpatice amandoua cand nu va intepati. Sorry ca ma bag unde nu-mi fierbe oala, doar ca e mai fain cand e pace ;)
|
Eu n-am unghiute,imi place cat mai naturel.
Si eu o iubesc pe Cori,da. Chambord,pune o poza.Pls. |
hai ca pun da' numa' statz' cumintzi
|
@chambord
Nu ne intepam, ne-am smulge parul din cap cu pensele, dar nu putem pe net. @pauline Eu nu ma refeream la ganditoare, ci la tanti aia care i-a aranjat sprancenele lui Bancroft. Nici pe franceza nu stiu cum s-o numesc corect. Puneti careva poze, poate Mr. ALS ne pune la incercare? Da' sa nu fie prea greu. Sau Chambord? |
actor roman in 3 roluri din aceeasi piesa.
![]() L.E. Haraaam, ca mare mai e!!! S-o mai micsorez? Mi-e cam lene...:oops: |
Alexandru Repan?
|
niet
e mai asa, mai spre interbelic tipu :) |
http://xs.to/xs.php?h=xs538&d=09162&f=1773.jpg
doar linku, nush ce are uploadu acu e un nene pt fetele cu gherute ... scarmanati-i barba :) |
All times are GMT +2. The time now is 07:45. |