![]() |
De unde ştii că nu m-am informat?
|
Originally Posted by Pitbull:
Ferdinand :) a zis sa hotarasca poporul daca sa lupte impotriva germaniei sau cu germiania (desi el era austriac). si poportul a ales antanta |
@Suspy:
Din ce spui. Când un copil zice: "Pämântul stä pe loc si Soarele merge pe cer", cel mai logic räspuns este: "Las' c-ai sä înveti tu, la scoalä!" @Illo: Good point, dar favoritul meu (cu o marjä micä) tot Carol I rämâne. (Uite, Suspy nici nu stie cä Ferdinand si Maria au jucat un rol decisiv în revenirea Ardealului la Patria Mumä - desi, cu unu' ca Vadim, urgent l-am pierde din nou, Milosevici-style!) Gata cu-ntrebärile pe seara asta, încep sä mä fac gigea pentru mersul la Inviere. For the last time, Pasti fericit! |
Adică din faptul că părerea mea nu-i aceaşi cu a ta.:D
|
Apropo,ai zis că serialu' de B.D. a lu' Collins are vreo 80 de planşe,da' îs de fapt peste 100.
|
Carol Unu.Asta`i muzica ce`mi place :)
|
Se poate mânca la biserică?Merg şi vreau să ţin post până la 12:00 şi am un Lion,şi nu ştiu dacă pot să-l mânc acolo.
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
|
N-am idee,îs necredincios,îs Satana în persoană,îs tot ce vrei tu.Amu' du-te în alt forum nimfomană bătută de Dumnezeu.
|
vezi ca nu ai raspuns integral la intrebarea lui domn profesor. care a fost cel mai bun rege si DE CE
:) eu am zis de ce cred ca Ferdinand |
Qed
oricum, din cauza voastră nu merg io la biserică la marile sărbători. din cauza ipocriţilor, celor care mimează bunătatea, altruismul, smerenia etc. doar la comandă. de fapt mă şi mir cum de nu se prăbuşesc zidurile alea peste voi. şi acum nu glumesc. dacă mi-ar sta în putinţă la mai bine de 90% le-aş interzice accesul în biserică. nu cred că Dumnezeu se vrea iubit de ipocriţi, răi... oameni ca tine. |
Originally Posted by Dragomara:
|
rectific. du-te la biserică, erai ipocrit dar totuşi mult mai inteligent în postarea anterioară. :D |
Cand spui ca INTERZICI cuiva sa intre in biserica contrazici din start ideea crestinismului.
Happy Easter to everyone! |
Originally Posted by illotempore2002:
Pai si eu am zis :) "Asta`i muzica ce`mi place" e un citat din Carol Unu.Si pentru ca a scos Romania de sub imperiul otoman si el a construit prima universitate parca + multe alte chestii. |
io stiu ca mister Cuza a facut prima universitate.....
no, cum ii? (vorba suspectului bizar) |
Originally Posted by redmen:
Am scris parca ca sa se inteleaga ca nu stiu sigur.Daca stie si altcineva detalii poate sa ne lamureasca. |
Ştiu sigur că Cuza a construit prima universitate,în 1864 când a făcut reforma agrară.
|
Eu stiu ca in timpul lui Cuza a fost construita cea de la Iasi in 1860 si cea de la Bucuresti in 1864. Acum nu stiu cat de mult s-a implicat el in chestia asta ca sa pot zice ca el a construit-o, de aceea am zis ca in timpul lui s-au construit.
Dar prima universitate a fost cu siguranta cea din Iasi in 1860. |
da.
are dreptate Liviu. |
Originally Posted by Judex:
Evit'o pe la tine acasa ... Parerea mea ... hic ... hic ... |
Pai daca ma apuc sa caut si io pe google normal ca vad si io chestiile alea.Io vroiam sa zica cineva care stie asa pentru el :)
|
rosule, de ce il subestimezi pe liniuta la mijloc Liviu?
de ce asumi cum ca el nu ar sti si a fost nevoit sa caute pe google? crezi ca vrea sa ne impresioneze? :p |
Sunt in a 12-a. Pe langa faptul ca am facut la istorie cei care vin de la Universitatea A. I. Cuza din Iasi sa-si prezinte facultatea nu uita niciodata sa precizeze ca e prima din tara, din punct de vedere cronologic cel putin. :D
|
Bine ca sa fiu carcotas sursele mele spun asa :
In timpul lu` Cuza au fost INFIINTATE cele 2 universitati In timpul lu` Carol au fost CONSTRUITE cele 2 universitati Deci fiecare are dreptate in felul lui.Succes la bacalaureat Liviule ! P.S. Apropo este Liviu liniuta la mijloc :) |
Originally Posted by redmen:
Mersi! |
ma scuzati, am pus numele de familie inainte :p
|
Se iarta :p
|
Originally Posted by norww3:
|
Ye-te-teee bäää, Liviu-cratimä abia într-a XII-a? :o
Eu îi dädeam spre 30-cratimä, dupä maturitatea mesajelor. |
ce ma enerveaza asta, a venit el repede cu termenii astai de academie, auzi, cratima
linuta la mijloc ce-are? |
|
In jur de 20, +/- 2, este...?
Originally Posted by illotempore2002:
|
|
Ete intru io pe Google în noaptea de Inviere la 03:20.
Ve-sä nu! |
Mă refer aşa,în general.
|
Am terminat „Pe-n piior de plai” şi n-am găsit replia din semnătura ta Pit.
|
Originally Posted by Liviu-:
Si sa bem ... hic ... hic ... parerea mea ... SAMPANIEEEEEE !!! ;) |
|
|
Aha ... hic .. deci ... hic ... esti recalcitrant ... hic ... parerea mea ... atunci beau singur ... hic ... barman ... hic ... un metru de vin ... :p |
|
|
OK ... atunci ... hic ... hic ... faci cinste ... barman ... hic ... 2 metri de vin alb si dulce si te duce ... Domnu' plateste :cool: hic ... |
Hic! |
Esti manga de ranga ai ? Hic ... aia RAPIDU' nu's roz ... hic ... hic ... sint ALBASTRI ... hic hic ... ii vad foarte ... hic ... calr ... calar ... hic ... clar ... :cool: ... ia mai toarna un paharel ... ma uit la DEFIANCE cu Daniel Craig ... misto kestia ... dupa atita timp inca se fac filme cu partizani ... Baaaaarmaaaaan ... ia o vioara si cinta ... cinta ... hic ... hic ... hiiiic ... PLATETSTE DOMNU' ... :-D |
Rapid is rozalii......
http://www.trilulilu.ro/jaj/afa53928205cf9 |
Baga baga ... hic hic ... te umplu de EURO ... ( DATORII ) ... ra ra ra ... zi'le tu ... cu vioara aia fermecata ... hic ... hic ... Barman , ai o vaza ? Mama lui de pahar ... e asa mic ... hic ... hic ... Ma intelegi ... ;) hic ... |
Deci pana la datorii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.trilulilu.ro/tzutzuu/0daa8db85d7181 |
atunci baga 2 brunete sa bage dans de ala la inima albastra - rapid albastrii hic ... hic ... hic |
All times are GMT +2. The time now is 00:32. |