![]() |
N-auzi ma ca nu poate??? X(
|
Originally Posted by Judex:
Am inteles, era pentru atunci cand va reveni in tara . Chill !:D |
Pai in pula mea, m-o rugat pe mine. Chill tu!
|
Originally Posted by marius_em:
Ha! Vecinii mei au un caine identic :D! Boys and girls, aratati chiar bine! Intr-adevar,unele persoane arata asa cum mi le imaginam (miercuri, o spun in sensul bun :D), poate ma incumet si eu cu o poza :D. |
Originally Posted by buticut:
|
K, nu am stiut....ce repede te mai aprinzi :P |
Originally Posted by BLACK-SPIDER:
|
Originally Posted by miercuri:
Originally Posted by buticut:
sau vrei un topic separat pt. discutii despre infatisarea userilor cinemagia? ps: astept sa te incumeti :) |
N-am rugat pe nimeni nimic in postul acesta. ;) |
MariaMona's got a doggie.
She's my own league! :x |
Originally Posted by Pitbull:
Eu am 3 acasa :D Un labrador Choys, o catea amstaf Hera si un catel de curte Boby:P |
Mersi de complimente! :-* Incerc sa fiu o mama super, nu stiu cat imi reuseste; fetele imi zic des "esti cea mai buna mama din lume", dar cred ca e si linguseala :)
Catelusa e Vaya de un an si nu stiu daca isi merita toti banii (a fost o bagatela 200 de lei) fiindca imi roade tot: 90% din jucariile de nisip ale fetelor, 2 furtunuri, dintre care unul nou-nout, plus capetele tevilor de la incalzirea prin podea... Cu toate astea, o iubim mult! |
Originally Posted by SoX:
In ce ma priveste, poti sta linistit, ca nu pierzi mare lucru. Nu-s cine stie ce, din contra!:"> Si-s si destul de "tomnatica"...X_X |
curaj! ma aliez si eu cererii si curiozitatii lui SoX si nu numai. il astept cu nerabdare pe windom. pana acum toata lumea a avut numai de castigat. nu cred ca se va schimba asta daca posteaza si mai multi.
|
Cum va place...
...
|
Originally Posted by miercuri:
Imi imaginam o mina atinsa mai accentuat de maturitate, agresivitate si aroganta, intr-un sens fffff bland al termenilor, pozitiv chiar. In rest... exact cum mi te inchipuiam. PS: Ar trebui sa se introduca in regulament o lege care sa impuna anuntararea din timp a schimbarii avatarului. Eu inca nu pot sa ma obisnuiesc cu socurile. |
Originally Posted by corinka:
Varianta Uma Thurman! :D :x |
Adica? Iti place mai mult varianta blonda sau e mai bine sa continuu sa ma ascund dupa avatar, pentru ca nu-s de aratat?:))
|
Ba dimpotriva. Varianta blonda cu tenul mai inchis, dar nici a doua varianta nu e de lepadat :x
|
corinka, iti sta foarte bine blonda, iti lumineaza chipul intr-un mod natural, cald :)
|
Multumesc, dar poza blonda e de asta-vara. Cealalta e mai recenta... Se pare ca a fost o miscare neinspirata!:))
|
Nu-s de acord, schimbarile prind bine oricum, altfel cum poti trage linie si alege ce ti se potriveste cu adevarat ;) |
@corinka, blonda clar O:-)
|
Corinka, te clonezi, una blonda, una bruneta, si imi satisfaci toate fanteziile.... mmm... intotdeauna am visat sa fiu palmuit si de-o blonda si de-o bruneta in acelasi timp...
|
Corinka, iti sta mai bine blonda si esti prea modesta, dar chiar aduci bine cu Uma :-O ! Asa ca poti sa iti lasi avatarul cum e fiindca oricum te reprezinta!
|
Corinka, mai ai nevoie de o ''katana'' si sa pleci la vanatoarea lui Bill B-)
|
Meet Bill:
![]() Bill-bo Baggins. The mother/bride fucker. |
Uite si de la mine cu o burtica "sexy" si "rea". Cam contrastanta cu revigorarea de mai sus, dar..... here goes (PENINSULA 2009 - Targu Mures - ziua 2 - in asteptarea lui Nine Inch Nails):
![]() |
Nu le cunosc pe domnisoare. Am avut doar placerea sa pozez in seama lor. Desi nu e un obicei. Nici nu recomand, nici nu judec.
Judex, daca te tin banutii din portofel si nervii, cred ca se gasesc cateva specimene asemanatoare sa-ti aline batranetile! :) |
vave cu v mic, cine se trezeste de dimineata, departe ajunge :P si cred ca daca te chinui putin reusesti sa te dai si cu ski-urile, nu de alta dar e pacat sa nu profiti de zapada cat mai poti ;)
marius_em : ce tare e Bilbo >:) , la cum arata merita killer-it din prima, ca sa nu apuce sa-si puna inelul pe deget ;) |
Mersi de sugestie, dar nu ma atrage ideea. ;)
|
Originally Posted by BLACK-SPIDER:
Ia hai, dom'le, la Animals' Café, c-avem de discutat! http://www.cinemagia.ro/forum/showth...49#post1486849 |
Originally Posted by pipes:
|
Originally Posted by dansatorul_polimorf:
|
@Mistah
Multumesc!:"> |
Ignorä-l - e genul pentru care mistoul ieftin dä iluzia unei autovalidäri. Oricum, sunt frumoase pozele. :x |
Amorfule, ia uitä-te un pic pe fereasträ.
Ce vezi tu acolo...? Ceva de mers, nu? (Stradä, drum, alee, ulitä... cale feratä... zi-i pe nume...) Ia danseazä tu pe-acolo, în lungul ei, si vezi unde duce. Si pe urmä, vii si ne povestesti si nouä, da? Da. Pa. |
Ba eu arat destul de bine!
Sunt in a 6 a! Viata e super pana acum!:D |
defineste super!
|
Originally Posted by vlad4s:
Culmea, si eu ! Arat destul de bine adica. Ca intr-a 6-a nu mai sunt. Desi as face fata onorabil si acolo. |
Cham, nu binevoiesti si tu sa postezi o poza cu tine :"> ? Noh, ca sa am pe cine trage de manecuta pe strada ;;)....
|
Originally Posted by Rapture:
|
Nu binevoiesc, din motive de:
- securitate a statului - securitate G8 - securitate personala - sunt casatorit si nu mai vreau sa frang inimi. one is enough - daca rapture in loc sa ma traga de manecutza o sa vrea intr-o zi sa ma calce pe trecerea de pietoni pt ca nu i-am raspuns la dedicatia muzicala cu o zi inainte, de exemplu - mi-as deconspira acoperirea - etc dar ma puteti crede pe cuvant: i'm cute |
Originally Posted by Chambord:
|
@Chamb, esti securist? :)
|
=))
Asta-i bancul secolului! =)) Chamb, bro, baga nene o poza, ce mare smecherie? B-) |
Originally Posted by SoX:
The opposite. I hunt & kill "securists". De aia tre' sa keep a low profile :) |
Chambord, eu ti-am gasit poza. Ti-am luat IP-ul, si ti-am intrat pe calculator.
Vrei s-o public aici? |
sper ca nu te gandesti sa faci "glume de Power Point", nu ? :))
and no, you did NOT reach my IP (you would be already dead by now) |
1 Attachment(s)
Ok, Chambord, n-am vrut sa fac asta, dar imi fortezi mana.
Ladies and gentlemen, I give you Chambord: |
All times are GMT +2. The time now is 01:45. |