![]() |
Dale.
Borges sau Bioy Casares? |
borges.
alejo carpentier sau garcia marquez? |
Marquez
Schindler`s List sau Battleship Potemkin |
schindler's list - de 2 x mai lung, infinit mai non-plicticos
south park sau family guy? |
south park.
codas la oras sau fruntas in sat? |
de ce nu fruntas in sat si apoi fruntas si la oras? :)
rochie mulata sau rochie larguta? |
Depinde de siluetä.
Colanti sau pensati? |
Originally Posted by Pitbull:
sani mari sau sani medii (ca sa nu zic mici)? |
Medii.
Pterodactyl sau Archaeopteryx? |
:)
sincera sau diplomata? |
Originally Posted by musetell:
(in cazul in care silueta permite ambele variante..ce este mai senzual? nu de alta, dar merg la o nunta in septembie si vreau sa fiu "notabila" :P ) |
deci sper c-ati vazut c-am 2 intrebari deja :)
(ori pun prea multe intrebari ori deloc) |
Archaeopteryx [reptilele ceva mai evoluate, deci] Biserica Neagrã (Brasov) sau Biserica Albã (Bucuresti)? |
Biserica Neagra.
Cu copii sau fara? |
fara.
truman capote sau john dos passos? |
Originally Posted by ulrich:
André Maurois sau I. S. Turgheniev ? P.S.: Ce amploare a luat thread-ul acesta! Ma bucur! |
Originally Posted by musetell:
jocuri gen the dreamers sau jeux d'enfants? (rasp aia care ati vazut filmele) |
jeux d'enfants
dubrovnik(mama lor de fascisti)sau venetia? |
venetia
Wong Kar-wai sau Tarantino? |
da' e cam ciudata propunerea alegerii,nu?adica...ideea e sa avem de optat intre 2 degete de la aceeasi m ana, nu?
in fine,tarantino aleg. j.updike sau w.styron? |
styron
meryl streep sau cher, sarandon si pfeiffer impreuna? :D |
M. Streep
Brazil sau About Schmidt |
Brazil
America, America (Elia Kazan, '63) sau Europa Europa (Agnieszka Holland, '90)? |
Elia Kazan
A streetcar...sau Splendor...? |
"A Streetcar..." anytime! :love:
Ezra sau Walt? |
Berryman. I mean.. John ;) se pune?? (ca nu stiu ce s-aleg intre pound si whitman)
Connery as Bond or Moore as Bond? |
Connery.
Savel Stiopul, sau Stelian Stativä? |
Savel Stiopul.
Ennio Morricone sau Vladimir Cosma? |
Grea alegere... Efin, Ennio...
C.A.P. sau I.A.S.? (Si vä spun apoi de ce.) |
:shock: de S.S.-ii de mai sus habar n-aveam
Intreprinderea agricola de stat, mai mult pt. "de ce" Francis Lai sau Michael Nyman? |
Francis Lay
(Pentru cä patronul fabricii Microelectronica S.A. din Bäneasa, Liviu Jalbä, care-n gimnaziu mi-a fost coleg de bancä, iar în liceu, de clasä paralelä, fäcuse prin clasa a XI-a o "Glossä cu inflexiuni de cânticel comic", care începea cu urmätoarea strofä: I.A.S. sau C.A.P.? Toate e albastre, bre. De esti domn, de esti täran, Tot te uiti dupä bulan.) Maiorescu sau Gherea? |
:w00t: misto
Lai, cu i ;) Maiorescu of course Sibiu sau Cluj? |
Grrr, din nou o alegere grea - dar, în ceea ce mä priveste, Cluj... :love: Cluj :love: Cluj :love:
(Desi au trecut ani, si viata s-a schimbat... nu-i lapte-n frigider, iar banii ciorapii si sapca ei nu-s pe calorifer... Am fost un fraier.) Piliutä sau Bälasa? |
decat balasa, pe care-l asociez cu ceausescu, mai bine piliuta whatever. :)
Gabin sau Ventura? |
...si nu numai atât - dar, în fond, plastica lui Bälasa a degenerat într-un kitsch crunt... Tot inefabilul acelor siluete, chipuri, nuduri, ambiante, s-a consumat rapid, ajungând sä se repete d-a-mboulea, ostentativ, gretos de-a dreptul.
Uriasul Gabin (färä a-l desconsidera pe subtilul Ventura). Rahmaninov sau Prokoffiev? |
Dilema asta am avut-o in fata unui raft cu cd-uri cu muzica clasica :) Nestiind opera nici unuia dintre ei, habar n-aveam ce sa aleg. Eram in perioada unei culturalizari dupa ureche, care nici acum nu s-a incheiat, dealtfel... Asa ca astept cunoscatorii sa se pronunte... |
...Rahmaninov sau Prokoffiev. cheie franceza sau patent ? |
patent (mi se pare mai usor de lucrat cu el)
Pebbles Flintstone sau Maggie Simpson? :P |
Pebbles Flinstone....
Ian Holm sau Jack Nicholson? |
[OFF-TOPIC]
Un 'diagnostic' perfect pt. toate acele picturi care decoreaza "Sala Pasilor Pierduti" a Universitatii „Al. I. Cuza“ din Iasi... :(( Si mai trist e ca Univ. ieseana i-a platit albastruiului 'romantist' ceausist vreo 200 de mii de parai acum cinci ani pt. o alta lucrare, fresca "Galaxia iubirii" (??) din Aula "M.Eminescu"... Later Edit Daca nici de expiratul asta nu putem scapa [ailalti fiind Serj., Paunescu, Iliescu etc., care toti par a fi fara de moarte :huh: ] eu zic sa nu va mai lasati inselati, cel mai bun lucru pt. noi e o alta tara cu alti locuitori. Punct. |
Originally Posted by oxlock:
irvine welsh : trainspotting sau jeg? (cartile) |
Originally Posted by Faber:
|
Rahmaninov (ah, Rapsodia...)
Pulp Fiction sau Reservoir Dogs? |
Grea alegere.
Pulp Fiction, totuºi. Rãmânem la Tarantino? OK, uite o alegere ºi mai dificilã! Natural Born Killers sau Four Rooms? |
Pardon. Vãd cã lady_mystyquei nu i s-a rãspuns.
Eu nu sunt în mãsurã sã rãspund, pentru cã nu-mi place stilul lui Welsh, hence i'm not reading any of that. Rãmân deci douã întrebãri: una literarã,
Originally Posted by lady_mystyque:
ºi una cinematograficã:
Originally Posted by seven7seven:
|
777, ai cam blocat jocu' ;) nimeni nu se-nghesuie.
|
"Trainspotting"
"Natural Born Killers" George Lesnea, sau Victor Tulbure? |
phuai, io n-am auzit de nici unul :oops:
aveam un prof. in facultate pe care-l chema tulbure. dar nu victor. |
Ambii doi erau d-äia cu:
Avem o tarä ca o floare, Cu zäri ce-albastre se deschid, Cu holde care râd în soare, Cu un popor, cu un partid. Râvnit-au hoardele vräjmase La plaiul nostru strämosesc. Noi, azi, clädim sate si-orase In spirit cald, muncitoresc. Ferice iar ne este glia, Si nimeni nu mai este trist. Aceasta este România, Pe drumul ei cel comunist! (Am improvizat.) Reiau: George Lesnea, sau Victor Tulbure? |
groaznic, nici unul.
sorry, s-aleaga altcineva |
All times are GMT +2. The time now is 17:25. |