Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Revista noua: Re:PUBLIK (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86346)

BeNnY 25 Sep 2005 23:26

Originally Posted by Gaandalf:

Carmen Mezincescu e o ... notorie si ma pis pe ea si pe articolu ei despre Scarlett ...
EXIT -> STAGE LEFT!

Mai, mai. Ce l-ai suparat pe Leonard. Si uite cat de urat reactioneaza cand il superi (n-a pus liniute la ma-ta si tac-tu). Altfel, si eu sunt oarecum fan scarlett johansson (not even jesus can spell her name), dar dau dreptate la ce e scris in articolul ala. Iar reactia ta e absolut jenanta si tampita. Si as sugera sa fie stearsa. Ma abtin de la vorbitul urat.

Longshot 26 Sep 2005 07:53

mesajul lui gaandalf este totusi despre revista si asa cum n-am sters alte chestii de pe aici, nu-l sterg nici pe asta. am editat postul lui si postul lui leonard si am scos partile mai delicate. o sa le sterg insa, daca insultele continua.

Gaandalf 26 Sep 2005 13:21

Originally Posted by Leonard:

iar tu mãnînci cãcat cu polonicu...
dacã nu-mi place un articol, nu înseamnã sã critic autorul!

@ leotard - eject!
-la cum a scris articolu' ala ... ea merita polonicu ala nu eu ...
-reactia mea este justificata .... cititi cu atentie articolul si vedeti cum carmen nu este impresionata ca a refuzat roluri in filme teen si apoi vomita ceva de genu ca are fata usor patratoasa ... what the hell was that ? common! As fi vrut sa dea macar un exemplu de actrita de varsta lui Scarlett pe care ea o venereaza ... imi face o comparatie cu Thora ... si trece mai departe mentionand un "pattern" la care multe alte actrite nici macar nu viseaza. Woody a "uzat-o" de 2 ori ...
-recunosc ca sunt subiectiv dar ceea ce a scris carmen in acel articol este puroi - nu altceva.
-nu ma mira pentru ca inca de pe coperta observam ca Scalett isi ia KO. The reasons are all there ...
-daca si Scarlett a ajuns sa fie antipatica cand Hollywood-ul colcaie cu obscenitati de actrite... e grav!

ps - jos palaria ptr +articolul lui Chirilov ...

Leonard 26 Sep 2005 18:01

@gaa
oricum ar fi fost articolul, n-ai nici un drept sã jigneºti PERSOANA. nu e obligatoriu ca percepþia unui actor sã fie la fel pentru toþi. iar tu rãmîi tot un bãºinos retardat, orice ai scrie. mi-am dat seama demult. ºi ca sã completez cu ce mi-a ºters long: sã te piºi în gura lu mã-ta ºi a lu tac-tu!

p.s. ontopic: mie nu mi-a plãcut nici unul din articole. AJ mi se pare oribilã. Seamãnã din ce în ce mai mult cu taicã-su. nici buzele nu mã dau pe spate. nu e de mirare cã l-a impresionat pe chirilov. despre SJ, afirmaþia cã WA a folosit-o nu mi se pare relevantã. a fãcut el sã joace ºi pe altele mai rele. oricum îmi e simpaticã, dar tre sã recunosc cã are faþã de curvã. în schimb, de exemplu, mie îmi e foarte antipatic orlando bloom pe care aceeaºi CM îl ridicã în slãvi în primul numãr al revistei. gusturile diferã. ºi?

@Longshot. dacã mesajul lui gaa nu trebuie ºters cã e on topic, înseamnã cã dacã eu zic cã eºti un muist de moderator la cafenea e on topic, da?
dacã þi-ai face treaba cum trebuie, ai ºterge toate mesajele începînd cu al lui gaa de pe pagina precedentã

Gaandalf 26 Sep 2005 18:38

@Longshot. dacã mesajul lui gaa nu trebuie ºters cã e on topic, înseamnã cã dacã eu zic cã eºti un muist de moderator la cafenea e on topic, da?
dacã þi-ai face treaba cum trebuie, ai ºterge toate mesajele începînd cu al lui gaa de pe pagina precedentã

-explicatii unui incuiat nu mai dau asa ca multa glorie'n schimb! ... mr leoTARD-retard care da cu capu'n gard ... obositule... zic ce vrea membru meu ca de asta se numeste forum ... biatch!
-don't you have some ass kissin' to do ? te asteapta stim noi cine...

notorious 26 Sep 2005 22:39

oricum ar fi fost articolul, n-ai nici un drept sã jigneºti PERSOANA. nu e obligatoriu ca percepþia unui actor sã fie la fel pentru toþi. iar tu rãmîi tot un bãºinos retardat, orice ai scrie. mi-am dat seama demult. ºi ca sã completez cu ce mi-a ºters long: sã te piºi în gura lu mã-ta ºi a lu tac-tu!

hai, ma, nu te mai ambala asa... nu se merita. niciodata nu te-am vazut (sau auzit) injurand. :)

tot ce ii pot reprosa eu lui carmen mezincescu este, poate, o usoara tendinta de a face parada cu cultura sa, mai ales din muzica. cultura, dealtfel, de nota 10, din literatura, film si muzica... si in realitate e o tipa foarte prietenoasa, care nu merita sub nici o forma asemenea insulte grosolane.

Gaandalf 27 Sep 2005 12:11

articolul MILLER DARK ...
"Acest roman revolutionar stilistic l-a þinut ocupat din 1992 ºi pânã în 1990"
- cum vine asta ? :huh:

BeNnY 27 Sep 2005 13:38

Greseala de tipar... Sau poate Miller l-a lucrat 2 ani in reverse. What's wrong with you?

Gaandalf 27 Sep 2005 18:28

Originally Posted by BeNnY:

Greseala de tipar... Sau poate Miller l-a lucrat 2 ani in reverse. What's wrong with you?

i'm fine thx! ... how are you?

Longshot 28 Sep 2005 10:35

ideea era ca la cafenea totul sa fie mai lejer si sa nu sterg tot ce-mi iese in cale ca fiind inept. daca pot, editez mesajul.
tu poti sa zici ce vrei despre mine si despre cum imi fac eu treaba, ca mie mi se rupe.

Cinemania 28 Sep 2005 21:33

nice re:memberul Se7en

foarte bun articolul despre personajele lui Burton...deja m-a pus pe gandul de a revedea filmografia freak-ului din mintile noastre

excelenta re:cronica la Oldboy

de ce doua review-uri pentru Sin City? asta o fi singura pelicula pentru care sunt atatea pareri opuse....sau hai sa nu ramana als pe dinafara si sa apara si el cu o cronica in numarul asta, fie ea cum o fi...als, macar daca nu te-ai ascunde dupa cuvintele altora...si daca tot te-ai sters pe fund de generatia MTV, te-ai simtit liber sa dai si tu de pamant cu ce-ti pica in mana...

face:off-ul inca mi se pare o laba trista

oboselile gen posta cititorului trebuie lasate in mama lor

va urma...

BeNnY 28 Sep 2005 21:52

Topu' burton e... prost.

Face:off-u chiar e o laba trista.

Cinemania 28 Sep 2005 21:54

Topu' burton e... prost.

adica...?

BeNnY 28 Sep 2005 22:01

Adica mi se pare foarte prost scris. Idee irosita. Si ordinea, in sine, mi se pare la fel de tampita, dar de asta nu ma leg, pentru ca e total subiectiv.

Cinemania 28 Sep 2005 22:08

la faza cu ordinea ai dreptate...mai buna era una cronologica...pentru mine a fost oricum bun articolul, asa ca o reactualizare

BeNnY 28 Sep 2005 22:16

Ce? E TOP 10 personaje, de ce ar fi fost cronologic?

Cinemania 28 Sep 2005 22:22

pai ziceam ca mai buna era o trecere cronologica in revista a celor cateva personaje decat un top...mie personal imi plac toate personajele nascocite de Burton

notorious 30 Sep 2005 11:56

eu am mai zis-o: topul burton mi se pare prost pt ca se concentreaza PREA mult in zona 'big fish' (si hai lasati-ma cu filmul asta ! frumos din pdv vizual, dar in rest e basm, si, fara sa am neaparat ceva impotriva speciei, e inca basm plicticos) si 'batman'. era nevoie si de 'ed wood' si 'sleepy hollow'...

Alex Leo Serban 30 Sep 2005 12:40

Originally Posted by notorious:

eu am mai zis-o: topul burton mi se pare prost pt ca se concentreaza PREA mult in zona 'big fish' (si hai lasati-ma cu filmul asta ! frumos din pdv vizual, dar in rest e basm, si, fara sa am neaparat ceva impotriva speciei, e inca basm plicticos) si 'batman'. era nevoie si de 'ed wood' si 'sleepy hollow'...

aici nu pot decit sa fiu de acord cu notorious...

Alex Leo Serban 17 Oct 2005 10:51

a aparut si nr pe octombrie!

highlights: articolul lui andrei c dspr 'finalurile neasteptate' & cel dspr 'jaws'; chatul kiri & anca g dspr benicassim; cronica lui carmen m la 50 c (this girl sure knows how to kick ass! :P ) & cea a lui vlad i la parazitzii; si, last but never least - paul breazu, cu o splendida cronica la 'antony & the johnsons'!

un nr 'aerisit', elegant (goldfrapp pe coperta!) & - as usual - not 4 all tastes ;)

EgoN 19 Oct 2005 12:48

la o prima ocheada, salut calduros duelul Mick Jagger (cel bifat cu "plus") vs. Paul McCartney (notat cu "minus").
a se vedea si notarea : a bigger bang -> Re:gal, vs. deseul lui paulica, notat cu Re:but. 8)

notorious 19 Oct 2005 13:55

tot la o prima ocheada, mi se pare ca nu au lasat garda jos (care oricum nu era prea sus :D). dragut articolul feminist despre 'xena, the war princess' al ancai gradinariu (gotta love her, always will :P); desi mi-as fi dorit ca, per ansamblu, sa fie mai multe articole despre film.

am vazut topu' lu kretzulescu care e cam laba (what, no 'fight club', no 'memento' ??), cu un 'les diaboliques' care in mod evident nu avea e cauta pe primul loc (mai degraba prefer socul final din 'vertigo'). iar articolul codrutei despre boxeuuuri e cam penal. n-o sa-i inteleg niciodata gusturile fetei asteia (chiar daca nu fac niciodata mare caz pe tema asta a gusturilor). :( one thing: fa, rocky nu castiga, ci pierde si tocmai asta-i chichita filmului ! poate asa l-ai tinut minte tu.

si cronicile (printre primele care-mi fura ochii, as usual) sunt ok, desi observ: cam multe re:galuri in detrimentul re:buturilor (numai doua :D). in total dezacord cu atitudinea 'destructiva' de pana acum. :P daca pana si 'nightwatch' a primit re:gal... :sick: oare chiar o sa avem o luna cinematografica atat de buna ? :oops:

EgoN 19 Oct 2005 14:05

iar articolul codrutei despre boxeuuuri e cam penal. n-o sa-i inteleg niciodata gusturile fetei asteia (chiar daca nu fac niciodata mare caz pe tema asta a gusturilor). :( one thing: fa, rocky nu castiga, ci pierde si tocmai asta-i chichita filmului ! poate asa l-ai tinut minte tu.

pe langa faptul ca acest "fa" denota un mare rafinament, te si inseli amarnic: rocky castiga 8) . cred ca ai vazut un alt film, cu altfel de chichite.

Mala Portugal 19 Oct 2005 14:59

Originally Posted by EgoN:

pe langa faptul ca acest "fa" denota un mare rafinament

Am aflat saptamana trecuta, de la Florin Chilian , ca "fa" isi are originea in FAprtura divina, FAptura fragila. Era doar o paranteza, fara vreo legatura directa, fiindca nu l-as suspecta pe notorel-ciobanel de genu' asta de subtilitati

Nightwane 19 Oct 2005 15:03

Originally Posted by Mala Portugal:

pe langa faptul ca acest "fa" denota un mare rafinament

Am aflat saptamana trecuta, de la Florin Chilian , ca "fa" is are originea in FAprtura divina, FAptura fragila. Era doar o paranteza, fara vreo legatura directa, fiindca nu l-as suspecta pe notorel-ciobanel de genu' asta de subtilitati

mai corect e Notorel - Cracanel. ;)

ogto 19 Oct 2005 19:34

@notorel, nu ma mira ca-ti place anca gradinariu, va potriviti. iar la faza cu topul lui cretulescu esti un idiot (sincer). Esti genul de om pentru care un top gen imdb ar fi sfant si te-ar fi bucurat mult mai mult un top banal cu filme la care sa-r fi asteptat toti fraieri cu cultura tot imdb-ista (ca altfel nu pot sa-i spun).

Articolul goldfrapp a fost misto in masura in care ma obsedeaza subiectu.

cel la white stripes e cam jeg. pacat de trupa.

articolul despre nightwatch nu m-a impresionat cu nimic dar o initiativa admirabila.

in rest n-am citit, inca.

BeNnY 19 Oct 2005 21:38

In orice caz, notrocious ar trebui sa se fereasca de AC daca o apeleaza pe CC cu "fa". Dezamagitoare cronica la Charlie and the Chocolate Factory.

notorious 21 Oct 2005 14:06

pe langa faptul ca acest "fa" denota un mare rafinament, te si inseli amarnic: rocky castiga

decizia arbitrului este in favoarea lui apollo creed. mai vezi tu filmul. desigur, tot publicul il vede pe rocky drept 'adevaratul castigator', dar in mod oficial pierde. ;)

Mala Portugal 24 Oct 2005 13:08

Primul lucru la care m-am gandit vazand coperta a fost ca e personalizata pentru nightwane - e roz si cu Goldfrapp.
Kestii remarcabile:Poza la minut cu Rosario Dawson - so juicy!
Articolul cu Xena - darn, m-a facut sa-mi doresc sa vad cateva episoade cap-coada, who knows poate gasesc personajele alea complexe despre care se vorbeste in propozitie.
Articolul Alex(andru) cel Mare despre care as fi bagat mana in foc ca e scris de colegul forumist K.
Fotografia cu Susan Sarandon la Venetia : remarcati caracterul flasc al structurii pectoale ( darn, e o consolare atat de dulce pentru noi, femeile normale).
re:butul dat la 50 cent si ultimului parazitii
Aaa da, si 'neschimbarea la fara' a lui MC , singurul suficient de cool incat sa scrie despre The New Yorker (aaa, well, nu chiar singurul)

notorious 24 Oct 2005 13:19

Originally Posted by Mala Portugal:

Articolul cu Xena - darn, m-a facut sa-mi doresc sa vad cateva episoade cap-coada

eu astept sa se scrie despre 'cleopatra 2525'. three women with a will to survive. :sick:

..................................................

in rest mai citii si eu cateva articole:

-falci 30 de ani: cred ca am vazut un documentar E!online la fel de bine informat si cam la fel de interesant. jurnal de bord, dar despre film ceva ?... :?

-nu eram prea famliarizat cu goldfrapp, dar articolul m-a convins sa le mai ascult

-declaratiile redactiei in privina madlenelor sunt chiar amuzante

-am observat cum cretulescu pare foarte multumit ca si-a reciclat ideea 'geniala' (ce i-a venit in timp ce belea ochii-n ecran) de a scrie despre alex de la iglesia 'de la a la z'

-in schimb, mi-a placut ce bataie a luat tot de la cretulescu jegul de 'hot de diamante'. splendid.

BeNnY 26 Oct 2005 22:37

Anca Gradinariu se cam ia in serios cu Xena. Si ia si Xena cam prea in serios. Ce dracu, ok, nu e basm de adormit copii, dar de aici la glume cu lesbiene si ridicat probleme etice si tipa careia nu-i e frica sa transpire? Get real.

Top10 finaluri Cretulescu scris misto, ca tot ce e Cretulescu, dar jumatate din filmele alea nu le-am vazut, iar de jumatate din jumatatea aia nici n-am auzit. Vina mea sau un pic prea obscur. Sau amandoua.

Paul McCartney dat de pamant am savurat cu zambetul pe buze. Si ce poza trista au gasit cu individu.

Alexandru cel Mare, din nou Cretulescu, ma face sa vreau sa vad filmele tipului (nu stiam ca 800 de gloante e al lui). Nu era necesar sa fie scris gen A-Z, dar nici nu deranjeaza. Misto litera K si un trademark deja observabil, jucatul cu termenii: Umor - ingredient esential "iglesian", mai ales in tandem cu violenta si Violenta - ingredient esential "iglesian", mai ales in tandem cu umorul. Cool.

Face:off-u de data asta chiar interesant.

Gaandalf 27 Oct 2005 13:31

Ce dracu, ok, nu e basm de adormit copii, dar de aici la glume cu lesbiene si ridicat probleme etice si tipa careia nu-i e frica sa transpire?

la Pro Cinema s-a lasat in niste episoade cu Xena & Gabrielle - "soul mates" ... "sleeping together"... sunt niste chestii acolo care sunt prea evidente... Sam Raimi's a twisted fuck!

acuma.. Carmen Mezincescu imi da exemplu de Scream 3 ? the fuck was that ? fata asta se aude cand gandeste sau cand expulzeaza violent prin esofag cuvintele alea ?... si cum nu era de ajuns ne da lectii de Gangsta Rap si ne vorbeste de Body Count a lu' Ice T si de Niggers With Attitude ... huge L on her forehead ...
Eu cred ca au proptit-o in revista la misto' ... altfel nu-mi explic aceste bazaconii

Longshot 27 Oct 2005 22:04

ok, am editat insultele din mesajul lui gaandalf legate de mezincescu care vad ca inca provoaca lumea si l-am sters pe urmatorul, al lui benny, care n-avea decat p... in el. o tinem asa pana la anul nou daca e nevoie.

BeNnY 27 Oct 2005 22:09

Tu esti asa gen totally no fun.

Fie, varianta cenzurata:

Acum, esti un foarte mare idiot. E absolut treaba ei ce considera zile bune ale tipului si ce considera zile rele, iar acum sunt numai jeguri pe ecrane. De fapt stii si tu lucrurile astea, da' o arzi asa aiurea.

Leonard 27 Oct 2005 22:26

Originally Posted by Longshot:

ok, am editat insultele din mesajul lui gaandalf legate de mezincescu care vad ca inca provoaca lumea si l-am sters pe urmatorul, al lui benny, care n-avea decat p... in el. o tinem asa pana la anul nou daca e nevoie.

n-ai nici un haz, degeaba de caci pe tine cã moderezi.
iar gaga e atît de handicapat cã nu mai meritã nici mãcar un scuipat virtual.

Gaandalf 28 Oct 2005 14:24

n-ai nici un haz, degeaba de caci pe tine cã moderezi.
iar gaga e atît de handicapat cã nu mai meritã nici mãcar un scuipat virtual.

-mi se'ndoaie de subiectivitatea voastra... "vorbele voastre sunt toate egale ca sunt toate goale". doar ptr ca voi o cunoasteti pe Carmen asta nu inseamna ca aveti dreptul sa fiti orbi, gratuit. Fata e varza - SCREAM 3 - oameni buni ... SCREAM 3 si mai aveti curaj sa ii luati apararea ? mi-ar fi rusine...
-cea mai frumoasa parte urmeaza - n-am citit toata revista deci articole abjecte cu ºtampila: CARMEN MEZINCESCU "are bound to emerge yet again" ...
-ptr frumusetea rara ...right back at ya' cu flegma aia. ai grija ca's cam racit si te umplu de verde ...

BeNnY 28 Oct 2005 16:40

Bai tarfa mioritica/constanteana/litorala/marina, putea sa-i placa Deuce Bigalow Triple Gigolo si tu tot n-aveai nici un cuvant. Intelegi?

tailgunner 28 Oct 2005 17:42

aproape mi-a devenit simpatica anca gradinariu fiindca ii place Oasis, iar fratele ei aproape plingea la telefon cind l-a sunat de la concert. si apoi mi-e antipatica fiindca i-au placut kaiser chiefs. I have two words for her (and everybody else who likes'em): arctic monkeys.
Umor involuntar agradin: "la mine Fischerspooner intra la dezamagiri". :lol: Noooo! Really? You don't say!

notorious 28 Oct 2005 21:41

taci, mai, pustiulica ! acu' cateva zile te dadeai tu mare ca imi stergi postarile in care il 'jigneam' pe ogto. esti asa de involuntar amuzant. :D

Gaandalf 29 Oct 2005 19:11

taci, mai, pustiulica ! acu' cateva zile te dadeai tu mare ca imi stergi postarile in care il 'jigneam' pe ogto. esti asa de involuntar amuzant. :D

-pushtiulica asta uita ca eu il stiu pe nightwane si cand o sa inceteze sa vorbeasca mot a mot ca el si pana in momentul in care va veni cu ideile si parerile lui proprii si nu ale lui nightwane, vorbele sale vor avea 0% rezonanta in fata mea... e un cacacios mic care ar trebui lasat sa posteze ceva serios doar la copy/paste-uri si dadaisme.
-korben knows this as well, he knows nightwane better then me... frankly benny esti patetic de fiekre data cand postezi pe forum si recunosc cate ceva ... din nightwane. doar ptentru ca ii pacalasti pe cei de pe forum asta nu inseamna ca prostesti in masa...
-cand si tu si ogto o sa incetati sa sugeti la TZATZA lui nightwane si a lui ambra atuncea sa veniti cu drept de replica da?
-a little preview of nightwane talking:

-asa ca "evasive action" din calea mea ciutan prost!
-acest topic este despre revista si pot sa comentez ce vreau, cand vreau, unde vreau si despre cine vreau eu ...

notorious 29 Oct 2005 21:19

Originally Posted by Gaandalf:

cand si tu si ogto o sa incetati sa sugeti la TZATZA lui nightwane

este tare ciudat acest nightwane...

BeNnY 29 Oct 2005 23:20

Acolo e Film in general si acolo fac ce consider eu, ca moderator. Aici e cafenea, si la o cafea te mai injuri. Tu nu. A, da, pustiulica-i ma-ta. Cum mama lu breazu e homoerotica.

Gandalf, iti respect parerile de tarfa emancipata marina si LOTRofila, insa trebuie sa recunosc ca pe asta nu am mai auzit-o - ca as scrie ca nightwane. Apoi, nu stiu daca stii in ce extremitati ale corpului ma doare pe mine ca am 0% rezonanta in fata ta. Apoi, nu stiu ce-ai tu cu tzatza lui Nightwane, iar Ambra Blu n-are tzatza. Si in ultimul rand, nightwane n-ar zice niciodata ce-ai citat tu acolo. Si in ultimul ultimul rand, daca ai impresia ca doar pentru ca te-ai culcat cu Nightwane, il cunosti, te-nseli!

A, da, overall, numarul asta e slabut, dar AC rules. Si numarul urmator e despre moarte.

Ambra Blu 29 Oct 2005 23:53

..

herbert 30 Oct 2005 00:05

(...) iar Ambra Blu n-are tzatza.

doamne, ce forta polemica!
si in contextul asta aflam ca Ambra "n-are tzatza". cum am banuit, de fapt.
acum, Ambrozie ar trebui sa va traga o chelfaneala tuturor.

Gaandalf 30 Oct 2005 05:17

Apoi, nu stiu ce-ai tu cu tzatza lui Nightwane, iar Ambra Blu n-are tzatza. Si in ultimul rand, nightwane n-ar zice niciodata ce-ai citat tu acolo. Si in ultimul ultimul rand, daca ai impresia ca doar pentru ca te-ai culcat cu Nightwane, il cunosti, te-nseli!

-apoi... apoi ... yapp yapp yapp! eu am dat un exemplu ... tu cred ca stii mai bine ce sugi acolo. aici nu te contrazic.
-now let me give you the 411: unii oameni pe care ii cunoastem amandoi au spus acelasi lucru despre tine ... nu 1,2 sau 3 - mai multi.
-in ceea ce priveste lotrofilia mea .. i always had a disagreement with night ... but he told me about it and i told him stuff i didn't like... you should think about why he doesn't tell you SQUAT ... asa tema ptr acasa...
-tu in schimb m-ai contrazis doar la "speak my language" macar recunosti ca celelalte lucruri ti le-ai insushit...

ce-ai tu cu tzatza lui Nightwane, iar Ambra Blu n-are tzatza.

-make up your mind ...
-hai... PASS GO and collect 200 ...
p.s. - you forgot STAR WARS bitch!

Ambra Blu 30 Oct 2005 07:55

Longshot, se mai plimba mult Gandalf pe aici cu tita mea in gura?

Longshot 30 Oct 2005 09:09

nah. se si ard si au ajuns si offtopic. asta inseamna lacat. cand apare numarul urmator din revista il scoatem.

Longshot 10 Nov 2005 20:45

cu sneak preview-ul lui korben, redeschid topicul despre re:publik. incercati sa postati si voi doar referitor la noul numar.

Originally Posted by KORBEN:

desi nu-nteleg de ce s-a blokat topiku vechi, bag aici un sneakpreview la nr asta nou, in caz de redeschidere rog mutarea lui akolo
deci, cu jodie foster pe coperta si-n interviu in exclusiviate, ultima republika are ca tematika moartea si mortii (masii sdau nu, vom vedea)
din sumar:

prostul gust si bunul lui renume (in filme)
revolutia muzicala islandeza (elemente relevante, evident ca si bjork)
bruckheimer vs besson
cillian murphy
top 10 muzici suicidare
dosar de 30 de pagini dsp diverse moduri de a muri
morti din filme si din lumea filmului
greta garbo
serii tv cu decese
legaturile bolnavicioase (filmu lu giurgiu)
etc

KORBEN 11 Nov 2005 15:04

@longshot
10x

notorious 11 Nov 2005 23:11

Originally Posted by KORBEN:

top 10 muzici suicidare

cu harry nilson pe primul loc ?

All times are GMT +2. The time now is 09:51.