Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   CineMagia pe hartie (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83745)

Ambra Blu 13 Jul 2005 01:46

Da' tu dileme legate de revista cinemagia pe hirtie nu ai?

Pitbull 13 Jul 2005 01:50

"Fo" apare si-n Marin Preda.

- Si câti ti-au pus-o, maicä?
- Fo opt...

Oricum, acu' câteva luni, A.L.S. a comentat ceva despre acest "fo", si de-atunci îl tot foloseste.

alex2 13 Jul 2005 01:55

nu, blu...sunt doar cititor, nu mi-am pus si epoleti de critic. va citesc si mai fac cate o observatia din an in paste. te deranjeaza k nu folosesc limbajul initziatzilor in ale filmului? sau k nu injur? sorry...dar pt tine, k esti baiat frumos, pot sa fac un efort.

Ambra Blu 13 Jul 2005 02:00

1. alex2 - nu te-a banuit nimeni ca ai fi in stare sa fii critica, ma deranjeaza ca trancanesti aiurea pe linga subiectul la zi.

2. pitbull, nu era nevoie de explicatii aici; despre als si regionalisme contrase in alte parti.

aici vorbiti despre cinemagia pe hirtie

Pitbull 13 Jul 2005 02:03

Damn, iar am fluierat în bisericä! :(( :oops:
Sau "miscat în front". Sau:
"Domnu' Plutonier, eu raportez... :o
JAVRA, nu vorbi neîntrebat!" :x
("A.S.M.I.B." - Instructia II)

alex2 13 Jul 2005 02:09

mai sa fie? tu n-ai somn?
dar cand se trancaneste aiurea in tramvai mai peste tot, nu comentezi nimik? si dc iei putin la "rasfoit" site-ul asta o sa vezi k s-a incalcat regula "de aur": a vorbi la subiect, de sute de ori!!!!! si fara reactii acide, dear.
hai, da-mi cu parul in cap k nu sunt critic de film si n-am limbaj adecvat. si ma iau de aiurea de oameni, nu? cati sunteti, mon cher, care va pricepeti la ce se scrie aici? cred k va pot numara pe degete. dc ar pleca toti neavizatii, ai fi fericit? cati ati mai ramane?

m-a pus naiba sa mai scriu. k parca n-am cu ce imi umple timpul...
mersi, mister blu!

bafta in continuare.

Pitbull 13 Jul 2005 02:11

100 de mesaje cu ästa!
LA MAI MARE!!! :D

Ambra Blu 13 Jul 2005 02:28

Originally Posted by alex2:

mai sa fie? tu n-ai somn?

Nu.

Originally Posted by alex2:

hai, da-mi cu parul in cap k nu sunt critic de film si n-am limbaj adecvat. si ma iau de aiurea de oameni, nu?

Asta e fixul tau. Mobilul meu era altul, nu sa iti dau cu parul in cap ca n-ai limbaj adecvat. Totul este sa fie pace intre noi, pace pe pamint intre toate vietatile domnului.

christi 13 Jul 2005 10:24

Originally Posted by Ambra Blu:

O nelamurire mai am, totusi (sa ma scuze christi daca il banuiesc pe nedrept): raspunsurile lui Tedd Solondz suna infiorator de asemanator cu raspunsurile pe care acesta le-a dat la conferinta de presa. Christi, tu chiar l-ai intrebat pe domnul acela acele intrebari la care dumnealui ti-a dat acele raspunsuri?

Nu, interviul cu Solondz nu e al meu. E o transcriere de la conferinta de presa. Cind am trimis textul la Cinemagia, am specificat clar cum sta treaba, si ca ar trebui sa nu-mi apara numele. Semnatura a aparut din greseala. Imi cer scuze pentru confuzii.

notorious 13 Jul 2005 14:48

PS: Daca Dictionarul lui BeNnY mi se pare mai bun decit al lui christi, nu acelasi lucru se poate spune si despre parerile lor legate de TIFF, ambele super subtirele. Totusi, mai bine cu ele, decit cu hormonul cinefil gros al lui notorious.

ai tu nabar ce-ar fi iesit daca scriam eu in locul lui benny sau christi ? cat rahat poti sa manaci. da in schimb 'pace sa fie'...

p.s.: daca zici ca in format pdf, articolul tau lipseste (eu descarc revista as we speak), posteaza-l si tu pe-aici.

notorious 13 Jul 2005 15:08

ok, am vazut si eu dictionarul si 'raportul'.

1. cea mai asteptata (de mine) era propria caricatura: eram curios sa vad cum ma 'face' raptor, cu care am avut o altercatie destul de violenta pe tema 'jurassci park'. deci, ce tin in maini ? si de ce am o sfoara in jurul gatului ? ce wishful thinking. :lol:

2. cel mai important - DE CE a fost ignorat total benny ?? nu i-a aparut nici dex-ul (nu comentez cum este fata de cel al lui christi, care a fost mult prea 'overimpressed' de tot festivalul asta...), nici parerea ! si nici caricatura !!!

3. 'fascinat de asia argento si scarbit de calvarul'. is that the worst you can say about me ? :lol:

emanuel 13 Jul 2005 15:18

Originally Posted by notorious:

2. cel mai important - DE CE a fost ignorat total benny ?? nu i-a aparut nici dex-ul (nu comentez cum este fata de cel al lui christi, care a fost mult prea 'overimpressed' de tot festivalul asta...), nici parerea ! si nici caricatura !!!

Ca sa lamuresc o data pentru totdeauna chestia cu benny:
El ne-a cerut in mod expres sa nu mai publicam articolul lui despre TIFF, si deci implicit nici caricatura facuta de raptor. A spus ca acel articol va aparea in alta revista (cred ca Republik). Daca e asa sau nu, nu am de unde sa stiu!
Revista era deja paginata cu articolul si poza lui, si in ultimul moment din cauza razgandirii lui am schimbat pagina respectiva.

BeNnY 13 Jul 2005 16:01

Originally Posted by emanuel:

Daca e asa sau nu, nu am de unde sa stiu!

Nici eu.

Altfel, cum se poate sa scrii despre cineva intr-un dictionar "scarbit de..."?

Ambra Blu 13 Jul 2005 16:26

ai tu nabar ce-ar fi iesit daca scriam eu in locul lui benny sau christi ? cat rahat poti sa manaci. da in schimb 'pace sa fie'...

p.s.: daca zici ca in format pdf, articolul tau lipseste (eu descarc revista as we speak), posteaza-l si tu pe-aici.

Chiar daca te ridici in volum, nu te ridici si in continut. Ma refeream exact la impresiile marca suvenir pe care vi le-a lasat TIFFul, unde, ca un gazetar iscusit, ne-ai povestit intimplarile tale de rating national cu bucatareasa unguroaica.

Si, cred ca tot de la ciorba aia ti se trage, maninci litere si inghiti sensuri: nu am zis ca articolul meu lipseste, am zis ca foaia pe care sta scris nu e inca decupata si i se zaresc fruntariile.

Sa fie pace pentru toti si sa zburzi voios ca un hormon cinefil.

christi 13 Jul 2005 16:59

Originally Posted by BeNnY:

Daca e asa sau nu, nu am de unde sa stiu!

Altfel, cum se poate sa scrii despre cineva intr-un dictionar "scarbit de..."?

Dar de un film (misto, dar asta conteaza mai putin) sa zici intr-un dictionar ca e "JEG", cum e? Asa va invata la gradinita?

raptor 13 Jul 2005 18:03

.ambra-da, nu seamana cu 'originalele'. dar nici feelingul de anu trecut nu a mai fost. oricum, doar n-o sa-mi cer scuze ca nu-s pe placul tau :lol: doar ca poate am fost intr-o pasa mai proasta decat anul trecut; si cu toate astea ma mai semnez o data.

.notorious-pe mine ma irita(MULT!) caracterul notorious de pe cinemagia, n-am nimic cu tine in "real life"(dupa cum te-ai putut convinge). nici fata de tine nu ma scuz, pentru ca nu am de ce, si oricum "sfoara" aia abia acum o observ si eu(a fost fara intentie :) ).

.in rest, vad ca tot de prostii va tineti :P
.carry on.

BeNnY 13 Jul 2005 18:51

Originally Posted by christi:

Dar de un film (misto, dar asta conteaza mai putin) sa zici intr-un dictionar ca e "JEG", cum e? Asa va invata la gradinita?

Tie oricum ti-au placut toate filmele dupa cum batea vantul, respectiv vorba oamenilor. Asta ne invata la gradinita. Pe tine ce te invata Emanuel?

PS Sincere si profunde felicitari lui raptor pentru avatar.

PPS Hormonul Cinefil fie cu voi!

nume 13 Jul 2005 21:54

O ardeti aiurea cu tiff-ul asta care a expirat acum vreo luna si ceva.

notorious 14 Jul 2005 15:14

Chiar daca te ridici in volum, nu te ridici si in continut. Ma refeream exact la impresiile marca suvenir pe care vi le-a lasat TIFFul, unde, ca un gazetar iscusit, ne-ai povestit intimplarile tale de rating national cu bucatareasa unguroaica.

pe calea aceasta, as dori sa te felicit si eu pt postul obtinut in juriul unui concurs de desenat pe asfalt de clasa I, tu ridicandu-te cu trei ani peste participanti. un alt amanunt de importanta majora ! nu vreau sa insist in afirmatia din postarea precedenta, dar, repet, uneori chiar mananci rahat 'with a big spoon'.

Ambra Blu 14 Jul 2005 15:23

pe calea aceasta, as dori sa te felicit si eu pt postul obtinut in juriul unui concurs de desenat pe asfalt de clasa I, tu ridicandu-te cu trei ani peste participanti. un alt amanunt de importanta majora ! nu vreau sa insist in afirmatia din postarea precedenta, dar, repet, uneori chiar mananci rahat 'with a big spoon'.

Repet: nu ridica tonu', ca te aud. Aia era ironie. La tine esti mirlanie. Daca nu stii sa distingi, asta incumba ca: http://www.this.is.my.home.ro/

nume 14 Jul 2005 16:48

:lol: :lol: :lol:

Asta de reply ! Eu vroiam sa bag textul.

notorious 17 Jul 2005 18:52

Repet: nu ridica tonu', ca te aud. Aia era ironie. La tine esti mirlanie.

nu, la mine e jumi-juma.

wellington 17 Jul 2005 19:30

revista exista shi pe net?

M0n0 17 Jul 2005 20:56

Da...sub forma de .pdf ... e exact pe pagina principala a site-ului...dar ca sa iti fac cautarea mai usoara:
http://www.cinemagia.ro/magazine.php

wellington 17 Jul 2005 21:51

Originally Posted by M0n0:

Da...sub forma de .pdf ... e exact pe pagina principala a site-ului...dar ca sa iti fac cautarea mai usoara:

multumiri

raptor 09 Dec 2005 16:20

.fapt. :lol: am ris vazand cu ce a fost inlocuita rubrica "iconoclast" in revista. haz de neckaz....

Felix 09 Dec 2005 21:57

Quote:

Thanks si eu o cautam ;)

ionut_marin 23 Dec 2005 14:51

care este filmul anului?

Am vazut sute de filme in 2005, dar imi este greu sa decid care este cel mai reusit. Cu acordul vostru as vrea sa facem un top al nostru: cel mai bun actor/actrita, cea mai buna coloana sonora, cel mai bun montaj, efecte speciale etc. Sa incep eu:
cel mai bun film: HEAD-ON
cel mai bun actor: John Wagner in "A History of Violence"
cea mai buna actrita: Anna Rust in "The Brothers Grimm"
cel mai bun montaj: Fantastic Four
cele mai reusite efecte: Batman Begins

Astept parerile voastre :happy:

Pitbull 23 Dec 2005 15:41

Welcome to CineMagia!
Väd cä te-ai avântat tare cu postatul de la bun început, si se pare cä ai câte ceva de spus. Iti recomand, însä, ca mai întâi sä circuli mai mult printre topicuri, ca sä te familiarizezi cu sistemul si sä-ti postezi mesajele în locurile cele mai potrivite. De exemplu, cel de mai sus nu-si avea locul aici, ci la "Film în general", unde existä, de altfel, si o serie de topuri similare cu cel propus de tine.
Baftä si sä mai auzim!

st3fan 23 Dec 2005 20:10

Originally Posted by ionut_marin:

cel mai bun montaj: Fantastic Four

Glumesti, sunt sigur.

alc 25 Dec 2005 11:46

ionut_marin....John Wagner nu a jucat in filmu asta, el nu e actor :) rolul principal a fost jucat de viggo mortensen...

Ambra Blu 20 Apr 2006 12:39

Am ris cu un prieten cind am vazut ca revista Cinemagia costa 100.000. Deci Time Out, care bate la cur Cinemagia prin film reviews este 30.000. Deci Re: Publik, care bate la cur Cinemagia prin film reviews este 70.000. Iar Cinemagia, saraca, a avut nevoie de pret ca o epuiza lumea prin cinematograf si nu mai ajungea si la cinefili. Rusine, bey. Oricum, ce sa mai, am ris.

EgoN 20 Apr 2006 12:44

explicatia lui emi: "Dupa cum puteti vedea, din acest numar am dat curs cererii multor cititori care ne sugerau ca revista ar trebui „sa aiba un
pret”, deoarece se epuiza foarte repede fiind gratuit."

cum alergau saracutii dupa ultimele numere din revista, cred ca se bateau pentru ele. da acuma, treaba s-a rezolvat, stau linistit :P
ce sa zic, mult succes pe ramura 8)

raptor 24 Apr 2006 13:45

.acu e pe bani. deci tehnic vorbind ar putea sa scape de jugul anti-critica al celor de la prooptiki....in fine, no more on this subject from me.

emanuel 25 Apr 2006 21:13

Am ris cu un prieten cind am vazut ca revista Cinemagia costa 100.000. Deci Time Out, care bate la cur Cinemagia prin film reviews este 30.000. Deci Re: Publik, care bate la cur Cinemagia prin film reviews este 70.000. Iar Cinemagia, saraca, a avut nevoie de pret ca o epuiza lumea prin cinematograf si nu mai ajungea si la cinefili. Rusine, bey. Oricum, ce sa mai, am ris.

CineMagia costa de acum 100.000 lei, dar include un DVD (in acest numar un super film - Inchisoarea Ingerilor).
Revistele mai sus mentionate nu au DVD. Asa se explica pretul CineMagiei.

Ambra Blu 25 Apr 2006 21:21

CineMagia costa de acum 100.000 lei, dar include un DVD (in acest numar un super film - Inchisoarea Ingerilor).
.

Si Re:Publik dadea DVDuri.

emanuel 25 Apr 2006 21:24

Ai zis bine "dadea". Imi aduc aminte doar de un singur numar cu DVD si acela a fost un film japonez...

Ambra Blu 25 Apr 2006 21:46

Au fost mai multe. De un Miike si de un In the Mood for Love, date separat, imi amintesc eu singur. Ma rog, asa, la oha, facem un poll pe Cinemagia sa vedem cine ar da 100.000 pe ea?

emanuel 25 Apr 2006 22:17

Asa o fi cum zici tu cu Re: Publik..

Nu cred ca are rost sa ne pierdem vremea cu pollurile. Vom vedea peste o luna daca a avut succes sau nu varianta cu DVD a CineMagiei... deocamdata semnalele primite sunt foarte bune.

christi 26 Apr 2006 18:18

Au fost mai multe. De un Miike si de un In the Mood for Love, date separat, imi amintesc eu singur

Am toate revistele republik, iti pot spune sigur ca alea au fost singurele 2 filme. Ele au fost date pe moka atunci cind revista a iesit una singura la doua luni. Probabil compensatie pentru lenea redactorilor de acolo.
Adevarul e ca, indiferent cum e revista Cinemagia, un film bun pe DVD, legal, cu carcasa (nu ca la republik, unde era intr-un "plic" de carton), etc, merita 100.000.

irene marlyne monroe 26 Apr 2006 21:17

Revistele mai sus mentionate nu au DVD. Asa se explica pretul CineMagiei.

HRISTOS A INVIAT!SUNT PT. DAAAAAAAAAA ,SA FIE PE HARTIE CINEMAGIA!

Ambra Blu 26 Apr 2006 23:56

Adevarul e ca, indiferent cum e revista Cinemagia, un film bun pe DVD, legal, cu carcasa (nu ca la republik, unde era intr-un "plic" de carton), etc, merita 100.000.

Ce film bun oferiti voi pentru numarul asta de 100.000?

christi 27 Apr 2006 09:39

Ce film bun oferiti voi pentru numarul asta de 100.000?

The Shawshank Redemption. Locul 2 in topul all-time pe imdb.

Nightwane 27 Apr 2006 13:58

imdb. LOL.

Ambra Blu 27 Apr 2006 15:41

The Shawshank Redemption. Locul 2 in topul all-time pe imdb.

Il am. Pe ce zone merge DVDul? E atit de bun incit sa merite el singur 10 RON?

BeNnY 27 Apr 2006 15:48

Ele au fost date pe moka atunci cind revista a iesit una singura la doua luni. Probabil compensatie pentru lenea redactorilor de acolo.

lol, cata nesimtire. Pai, ba, oamenii aia trebuie sa scrie articolele alea din minte, voi le scrieti din caiete de presa, si tu esti destul de arogant sa-i faci pe ei lenesi?! That's something... Si, oricum, m-as lasa oricand pe mana republicii, cu in the mood for love si audition decat banalitati gen "#2 pe imdb".

Nightwane 27 Apr 2006 16:47

imdb. LOL.

emanuel 27 Apr 2006 20:32

Topul imdb era ca un reper. Shawshank Redemption e un super film, nemaipunand la socoteala cel 7 nominalizari la Oscar...

Ambra Blu 27 Apr 2006 23:50

DVDul acela merge singur?

herbert 28 Apr 2006 01:42

nu ma deranjeaza pretul. e OK!
dar, emanuel draga, vreau sa stiu daca aveti voi libertatea sa decideti asupra DVD-ului? in cazul cand voi decideti, ar fi bine sa consultati si cinemagicienii - ar putea sa iasa o lista foarte impresionanta - valoroasa, credibila, asteptata si... cumparata... sa zicem, un proiectat top 6 pt a doua jumatate a lui 2006. si asa mai departe...
evident ca trebuie sa "umblati " si la continutul revistei. este inca destul loc loc pt diverse rubrici. as avea cateva sugestii. poate revin aici sau iti scriu pe pm.

All times are GMT +2. The time now is 18:04.