![]() |
saracu janclod... park vad k nu primeste nici-un vot :cry: asha k na,uite, unu d la mine, k-i european :lol:
|
A fost odata 'un soldat universal' dar Eroul este unul singur: Jet Li :D
|
Jean Claude.
Da-l dracului de galbejit, Van Damme macar ma amuza in filmele lui prin prostia sa. |
eu zic ca fetele ar trebui sa se grabeasca sa voteze daca-l vor pe jet li mai departe, noi baietii vom ramine mereu "in inimile noastre" cu van damme. votul meu: van damme :evil:
|
Ce!?!?! Sa aleg intre Van Damme shi Jet Li??? Pai trebuie sa fii chiar cretin sa-l alegi pe Van Damme! Jet Li way much better!. Las` ca mai bine asha. Dilema era daca trebuia sa aleg intre Jet Li shi Brandon Lee.
|
De la mine un JET pt li! :lol:
|
Jet Li.
|
Rome Cel Fara Nume
|
Jet Li
|
Pentru Van Damme - are origini daco-romane :P . Face shpagatul, fetelor, de ce nu apreciatzi voi asta intr-o lume a obezilor?... Joaca shi el cum poate... cand poate.
|
Jet Li. (pe vandame l-am trecut deja la lista cu cei pe care i-as omori daca as putea)
|
|
Redford.
|
Sean Connery!
|
Pentru Redford
|
rob red (da unde l-ati abandonat pe nea omar??)...
|
Redford.
|
Vot
Ce duel intre doua fosile ! Vot pentru Sean, sa moara fetili da ciuda !
|
Originally Posted by Ilila:
Sean e cel mai tare : "Du u shee da bisht?" :lol: |
S.C ca are numa de societate! :lol:
|
CanĂ£rii :D
|
hmmm...e o decizie destul de grea din punctul meu de vedere...daca ma gandeasc la cum aratau in tinerete, Redford era mult mai dragut decat Connery...dar acum lucrurile s-au cam schimbat...asa ca votul meu se duce totusi la Sean...
|
Sean
|
Vot pentru Sean... care cistiga meciul acesta (desi si redford a adunat voturi consistente). Next game: Jack Davenport a.k.a Norington (Piratii din Caraibe)vs. Ethan Hawke
|
E.H pt ca pare mai bad boy! ;)
|
Ethan Hawke.
|
Hawke
|
ethan hawke
|
Ethan. Am votat cu nevasta-sa, votez si cu el nu?
|
ethan, k e mai cute, k-a avut-o pe uma si kre are pe ma-sa kre e si kre-a fost la romania sa ajute sarak, ce-o fi fost in capul ei... :lol:
|
Vot
Ethan bate tot !
|
Ethan e simpatic ... dar merita si Jack un vot :wink:
|
Ethan Hawke
|
Ethan.
|
si votul meu se duce laaaaaa........................................... Ethan Hawke!...
:D |
|
Un vot pt Obi-Wan Kenobi :P
|
Ewan
Repede au mers meciurile precedente, nu pot sa cred ca am ratat trei! |
Si de la mine Ewan (Ivan :D )
|
Ewan.
|
ewan, u won!! :wink:
|
Vot
Eu ii dau o sansa lui Mark, pentru rolul din Boogie Nights.
|
Ewan pt. Moulin Rouge! si pt. Trainspotting...
|
Ewan McGregor....e simpatic...merita un vot si de la mine sa vedem ce iese:p
|
Deja Ewan are 7 voturi... in optimi vor fi nevoie de 9 voturi pentru a desemna cistigatorul (cu limita 3 zile pentru votare).
Urmatorii pe lista sunt Kevin Costner vs. Robert de Niro De Niro are concurenta serioasa! :) |
De Niro ca l-a jucat pe NASU'! :P
|
De Niro
|
Originally Posted by Ilila:
Ei as! De Niro chiar nu are concurenta in acest meci. Votez de Niro. |
Robert de Niro
|
de niro
|
All times are GMT +2. The time now is 11:40. |