![]() |
ceea ce nu se stie este ca floydman este de fapt o fiintza extraterestra despre care lipsesc profilele, de aceea ea nu poate fi descrisa sau caracterizata. aceasta fiintza s-a infiltrat in stil "alien" in gashka de forumisti cinemagia si i-a contaminat pe toti cu virusul "expirat"! aceasta maladie este un biohazard de risc maxim , este contagioasa si creeaza sevraj. totul e sa ingestezi o doza suficienta. dar voi mai lucra la chestia asta... :wink:
despre revista: MI-A FURAT-O RICUTZAAAAAA! :cry: si nu mi-a mai dat-o inapoi! dar din elicopter (ce am apucat sa vad) arata BINE! sa fie intr-un ceas bun! sper sa reusesc sa fac rost de ea azi. despre film....filmul mi s-a parut o polaritate de exagerari. prima parte excesiv , chiar ireal de cinica si pesiminsta, iar ultima parte plina de norii rozalii ai unui happy end prea hollywoodian. ca de multe ori simpla aparitie chiar si in roluri fara virtuozitati actoricesti a unor maestri , salveaza filmul. gene and dustin rulz no matter what! ma gandeam chiar sa scriu o cronica a filmului dar nu....nu aici. despre receptie. multumim , ati fost superbi! mai ales puiul shang-hai si spiciul lui alex. :lol: :lol: :lol: la mai mare! lume interesanta: tudor caramfil, irinia nistor, ziare multe, mape de presa (ati lovit-o aici !) a iesit super ok! despre the spot, s-a mai scris sarim! despre expirat sa povesteasca persoanele contaminate. |
Revista mea a fost luata de Danica :cry: :cry: :( :(
|
FRUMOS!!!!!
ce sa zic...a fost o seara mai mult decat reusita...ma bucur ca v-am cunoscut, ca m-ati primit asa de "bine" :wink:
dupa primele secunde de la intrarea in sala, m-am simtit excelent, chiar daca atunci va vedeam prima data. sper ca toti au ajuns cu bine acasa :wink: iar "expiratu" ... voi mai merge! am avut un ghid de nota 10! :wink: acum vreau sa vad pozele! pls... :oops: sa aveti un sfarsit de saptamana grozav si sa ne revdm curand... |
Originally Posted by BeNnY:
Unde dreq ai mai vazut tu fotograf fara aparat foto? :lol: M-am jucat si eu putin cu telefonul lui TLD care la inceput refuza cu inversunare sa raspunda la comenzi. Sa nu va asteptati la mai mult de 2-3 poze cu claritate acceptabila. In expirat...m-am simtit ca un pirat... :D In concluzie, o seara-noapte excelenta. Poate ne mai intalnim zilele astea. |
Re: FRUMOS!!!!!
Originally Posted by alex2:
Eu unul am ajuns...pe la 4 dimineatza :) |
Eu la 1 :D
Quote-ul tau ar fi "Memoria este full" :lol: :lol: :lol: |
Nu pot decit sa subscriu: a fost super. Thanks to every1 for everything.
Si inca o data la multi ani Demonei ;) (Voi scrie ceva mai mult mai tirziu, acu am treaba 8) ) |
man tin sa te anunt ca sunt multe poze asa ca mai greu cu contu de la home.
Prin multe inseamna dupa parerea mea in jur de 200 :P |
1.DA MAH,ACEASTA INTALNIRE A RULEZAT.Ai de-au lipsit-ghinionul lor.MMMMAAAAAAAAAREEEE!
2.Demona,la multzi ani si o zi,sper sa mearga CD-ul.... 3.Da,am ajuns in Cluj intr-un final,f***- sa ma F**** in accelerat si viteza lui! :evil: 4.Acelasi limbaj pot sa-l aplic si la mobil,care se cheama ca e un kakat si care s-a dus dreku la reparat. 5.Aveam de gand sa pun pozele facute cu 'ala micu' :D chiar acum,dar n-am cablu la el so sorry... 6.Floydman,ce zici de restul melodiilor de pe CD?Azi a venit proprietarul in drept sa si-l revendice.... :D Noroc k le copiashi iainte si la mine pe cpu. 7.Filmul a fost pe 2 bucati.Una prima si buna si a doua nu asa de buna cu happy-end. 8.Mi-e ciuda pana in varful degetelor pentru cei care chefuiesc si azi.Fara mine,care se cheama ca e naspa. 9. :wink: Mi-a trecut oboseala,so no problem.Data viitoare n-o sa ma mai invart ore intregi prin Bucuresti si n-o sa mai fiu asa letargic. :lol: -si trei adaosuri(foarte importante!!!!): 1. (*) (*) (*) Emanuel si staff-ul(vizibil sau 'din umbra)merita toate felicitarile posibile si chiar de doua ori pe-atat.Emanuel,vezi ca am expediat pe mail prima mostra,cu explicatiile de rigoare...Sper sa placa. 2. (*) (*) (*) Apar si la urmatoarea. 3 (*) (*) (*) Multumiri speciale lui Daniel si consoartei lui,fara de care te pomenesti ca-mi faceam niscai cunostiinte 'cu punga'n'gura in gara.Dedicatie speciala sarmalelor,care au fost d zile mari......Mai ai? |
Originally Posted by BeNnY:
:evil: :evil: nu am luat-o !!!ci am IMPRUMUTAT-O!!!Ok??o tin la mine pt safe Keeping! :wink: |
Ok, dar o vreau inapoi... :lol:
|
imi dati si mie va rog un link cu drum spre pozele din seara respectiva? va rog eu mult! alex2 ma bucur ca ti-a placut carciuma respectiva, cand aveti chef mai mergem, poate dupa premiera de la cold mountain ce ziceti, oh brothers?
raptor, mi-a placut faza cu imnul URSS. cand ai nevoie de cd imi spui si adresa si il trimit, daca arde.... |
cool
hmm... filmul a fost chiar bun. mi-a placut.
si revista ce-am primit-o, numarul asta intai pare cool. din pacate eram intr-o fuga si am mai si intarziat pana la urma la concert. am pierdut melodia mea favorita.. inger sedat. :-? |
mda... vaz ca v-ati distrat. eu a trebuit s-o-ntind rpd acasa ca ma suna cineva pe fix, ca sa constat - odata ajuns - ca mi-am pierdut mobilul! asha ca a trebuit sa ma-ntorc a doua zi la glendale unde, gratie danielei chirilov (shefa cinema-ului; si nu, nu-i ruda cu mihai c.!), am reintrat in posesia lui...
asha ca, sa stiti: daca va pierdeti mobilul la glendale, ca mine, nu disperati: nu se pierde, se pastreaza :) filmul 70% ok - da finalul nashpa :( oricum, merita vazut - macar pt tete-a-tete-ul hackman/hoffman din wc! |
Originally Posted by Floydman:
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
De acord. Dar Hackman parca a fost mai convingator. Trebuia sa vii sa stai cu noi...ca doar si tu esti forumist :P:wink: De fapt, Emanuel trebuia sa-si faca meseria si sa te invite. Macar sa facem cunostinta. Poate altadata. |
Originally Posted by Gaandalf:
Si eu vroiam sa te cunosc ALS ... |
la intalnire a fost super dragut insa ca de fiecare data, trece mult prea repede timpul...
anyway, i had a lot of fun si mi s-a parut super draguta organizarea! mi-a placut si filmul desi am ratat prima jumatate din el! |
Originally Posted by Floydman:
Not to worry...am rezolvat treburile... |
mai, imi pare sincer rau! am explicat mai sus de ce ma grabeam... eu credeam ca e timp inaintea filmului sa facem cunostinta :cry: am cunoscut-o pe lady_skar si mi-a placut :wink:
lasa, next time, ca n-au intrat zilele-n sac! daca pina si gaandalf a vrut sa ma cunoasca... pe mine, grumpy ol'man :lol: ! |
Am mai avut azi la 11 un mini-meeting ca s-o conducem pe Maria Sa, Demona :lol: In cinstea dansei am facut si 12 poze cu momentul emotionant :lol: Pozele sunt dupa cum urmeaza:
(FOTOGRAFII STERSE DE CATRE MODERATOR) * Adi este "sheful" de la MxHost. Bunul si minunatul om care ne ofera hostingul nostru cel de toate zilele. Multumim :lol: |
E frumos sa vezi oameni din spatele avatarurilor :D... Pozele sunt ok. :D
|
Eu sunt Adi de pe acolo din poza, sper ca va plac pozele facute cu aparatul meu.. :lol:
|
Da' fratilor... stafful si eu... va multumim pentru aprecieri.
Dar mai este o persona care merita felicitari... mai ales ca la petrecere a stat "izolata"... A noastra colega Kiki... ce spuneti de ea??? (daca va mai amintiti, ea este responsabila cu programele TV si cinema). Haideti s-o felicitam si pe ea... sa se simta bine... ca altfel baga programele gresit si vedeti alt film decat scrie pe site... :lol: Inca o data multumiri tuturor care au fost prezenti. DATA VIITOARE VA FI SI MAI SI!!!!!!!! |
Salut Adi! Bun Venit in randul cinamgiistilor... Sper sa te distrezi aici... Mai vb, drum bun (stiu ca pleci azi cu trenul)...
|
Originally Posted by emanuel:
Emanuel????? Crezi ca dupa aceste cuvinte alese, o sa incep sa pun programele corect??? :evil: think twice :wink: ..... By the way...LA MULTI ANI, DEMONA!!!.. Si inca ceva...era sa uit...mi-a parut bine ca i-am cunoscut pe alice_fluture, Demona si TLD....sper ca la urmatoarea intalnire a forumistilor sa fac cunostinta cu mai multe persoane...si sa nu mai stau "izolata"..PROMIT SOLEMN... :D ...bye.. |
gandalf, ma bucur ca nu am reusit sa contaminez pe TOATA lumea. tu esti exceptia care imi confirma ca nu am visat :lol: :lol: :lol:
|
Sa-nteleg ca la vara facem intalniri si la expiratu' din Vama?
Ar fi super, da' sa ne-anuntati din vreme, sa ne-aranjam si noi astia mai muncitori concediile!! |
Dar mah fotografilor,cu pozele cum ramane-ca pana acum am vazut doar un fel de 'sneak preview'.Oricum,pozele facute de aparatul meu va anuntz de pe-acum ca nu au iesit-pentru ca cakatu' nu are blitz,si,practic,am vreo 15 poze...negre 80%.
|
Un nou calup de poze gasiti aici. Enjoy ;)
|
Fiindca nu am putut veni, din motive care tin de sefi, m-am amuzat vazand pozele. De ce? Pentru ca e, cred, prima oara cand il vad pe Emanuel la costum. Fara batic, doar cu costum si un zambet larg.
Dar... mi s-a parut mie sau sala aia de cinema a fost cam goala? Sper sa va revad pe multi dintre voi in carne si oase cat de repede posibil. |
Sunt foarte misto pozele!!!
snatchro aia era la inceput! Eu nici nu venisem atunci! Era cam 17:45 cred... Cand a inceput filmul, sala era FULL!!! Emi, saracul, nici macar nu mai avea unde sa stea jos :lol: |
Pot sa-mi tai venele! Bag ceva...sa mor de nu ma mut la Bucureshti. Is deja satula de "good-bye" moments. Parca suntem intr-o reclama morbida la o bere..."prietenii shtiu de ce"..:evil:
|
PoZele sunt bune dar am o nelamurire :( . Nu stiu cine sunt in poze :(
|
Uite-te la cele care le-am postat eu ca acolo vezi si cine e prin poze... ca majoritatea de acolo se regasesc si in pozele de aici... :roll:
|
Originally Posted by Demona:
Hai, Demonika. Si eu abia ashtept sa ma mut in Bucureshti. Cel tirziu la toamna. :) Dragii mei, ce frumos a fost! Si asha de multi eram ca nu cred sa va fi retinut pe toti. Va rog sa ma iertati daca v-am tot intrebat "tu cine esti? tu ce avatar ai?" Cred ca data viitoare o sa propun sa purtam ecusoane. :) By the way, de data asta e sigur, joi, 04 martie, la Club BIG MAMMOU (pe Splaiul Independentei 2A) va fi concert ALIAJ si 41, si eu voi fi acolo. Poate ne revedem, neoficial... Emi, thanks for everything. Aloha! |
Vad ca georgiana s-a facut blonda la suvite.
|
|
Originally Posted by Gaandalf:
tu vorbesti serios? :P :P :P |
Ia uitati-va voi la poza 15,jos in dreapta???Fetelor,ke aveatzi de gand sa faceti?Da sincer... :lol: :lol: :lol: :D :D :D (*) (*) (*)
|
Si sala era goala ca atunci se umplea...Emanulel,vezi k tzi-am trimis de ceva vreme un fel de desen...nu stiu dak l-ai primit sau nu...
|
Raptor, am primit mailul tau. E super desenul. O sa-ti raspund azi.
Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase adresate noua cu aceasta ocazie. Mi-a facut mare placere sa va cunosc... pe unii ii stiam deja... si le urez bun venit celor noi! Multumiri speciale: Andreea (Demona), Alexandra (Alice_Fluture), Cristi (Gaandalf), Radu (Raptor), Cristi (christi) pentru drumul lung parcurs sa fie alaturi de noi joi la lansare. VA MULTUMESC TUTUROR! Alexandra si Andreea... deci o sa ne marim in curand numarul forumistilor din Bucuresti! Uau! Ce super ar fi! De-abia astept! Sa vezi atunci distractie... SI FILME PE PAINE! :D |
Originally Posted by Semaca:
|
Originally Posted by kiky:
Multzumesc...multzumesc... Shi ca tot venii vorba de multzumesc-uri...va multzumesc inca o data tuturor pentru surpriza facuta. That was totally nice and unexpected. Trebuia sa fii spus asta la acel "speech", dar eram deja high...Thx again to all! |
Pai ai spus ca a fost o surpriza total neasteptata la speech :roll:
|
Cine sunt pers din poza 30,5,20,26 si cam atat. Macar sa va stiu la urmatoarea intal;nire :lol:
|
In 5 este directorul general sau managerul general daca nu ma insel :lol: El a vorbit inainte de film... (great SPEECH btw!)
in 20 in stanga e Floydman (nu fata din spate) :lol: .... in mijloc nu mai stiu cine este si in dreapta e raptor in 26 in stanga de tot cu Nokia-ul lui TLD in mana e Danny si dupa aia acolo la masa de la stanga la dreapta: Lady_Skar , dupa aia... hmm... christi? nu mai stiu... dupa el e Demona si dupa Demona Cristo... si se mai vede ochiul lui TLD :lol: In 30 (hehehe poza cu admini :lol: ) de la stanga la dreapta: Emi, Floydman si Daniel :lol: Iar eu sunt ala din poza 25 mai din spate nu ala cu ochii inchisi (ala e Neobitt-ul (TLD) :lol: ) |
Va rog sa mentionati cine e in poza sapte :o , asa sictirit!
presupun k e o persoana sus-pusa! :lol: Parerea mea! |
In poza 7 chiar nu stiu cine era... in orice caz nu de pe forum... cred ca din presa ceva... :roll:
Si in poza 47 il puteti vedea pe Administratorul nostru drag, Daniel(cel cu berea :D ) !!! :lol: :lol: |
All times are GMT +2. The time now is 03:05. |