![]() |
Nu, cortina se referea DOAR la acest fragmentel de topic. E într-o limbä pe care n-o stiu prea bine.
Iar :(( -urile le pun DOAR în topicul lui Mel, pentru cä ele abundä-n limba lui, si poate, dacä :(( :(( :(( -uiesc cât mai mult, reusesc sä dau iluzia unui dialog. E la fel ca-n cazul lui Bubu, care NU PUTEA sä posteze un mesaj färä :w00t:. Exemple:
Originally Posted by Cineva:
Originally Posted by Mel:
Originally Posted by Bubu:
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Originally Posted by AmBla Bla:
Originally Posted by Carmine Galante:
Originally Posted by Raptor:
Originally Posted by Supastar:
Originally Posted by Herbert:
Originally Posted by EgoN:
Originally Posted by Musetel:
Originally Posted by frodo baggins:
Originally Posted by sergiu puiu:
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Un CineMocoFan ratacit:
Originally Posted by Lestrikatika_69:
Originally Posted by Cazeemeer:
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Originally Posted by Neuptolem:
Originally Posted by StefanDo:
|
Da, cu precizarea ca pe tine insuti nu te-ai parodiat.
Originally Posted by Pitbull:
|
Ai dreptate - nu din scrupule, ci din lipsä de imaginatie; autoimitarea si autoparodierea uneori pur si simplu nu se leagä...
BUNA parodierea mea - bravo! :lol: |
300 - Eroii de la Termopile si Invasion, greu de hotarat care-i cel mai slab film dintre ele.
Un mesaj din Colectia de Neuitat: "Amintiri de Aur". |
Originally Posted by Neuptolem:
Intrebare critica pentru semnificatia intregului topic - Este un film prost, prost, chiar daca isi atinge scopul (publicul tinta)? Eu consider ca nu. Un film prost este un film care pretinde ca pune probleme din cele mai complexe, si esueaza in a le expune clar si a le dezvolta cursiv (un exemplu ce-mi vine in minte e Sublime, http://imdb.com/title/tt0822858/ - care mie mi-a placut, dar nu e ceea ce se vrea). Nu-mi place 300. Hidios, daca ma intrebi pe mine. Se vrea 300 un film de razboi? NU. Se adreseaza copiilor de 13 ani care sa se identifice cu eroii respectivi, si fetelor de 14-16 ani care ar vrea sa se "identifice" cu eroii. Bun. In opinia mea personala, daca nu faci parte din categoriile amintite, si totusi admiri filmul, ai probleme. 300 reuseste ce isi propune, adresandu-se la publicul tinta, si la ce vrea el sa vada. Nu e un film prost, e doar comercial si pueril. :) |
All times are GMT +2. The time now is 01:32. |