Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Cinemagia Top 100 songs from 80's (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=99169)

ghost90 21 Nov 2012 17:18

Iris - Strada Ta 1987

+1
Tracy Chapman - Fast Car
Scorpions - Rock you like a hurricane
Whitesnake - Here I go again

anaemona 21 Nov 2012 18:12

ghost90, Irisul ala nu-mi place :D in schimb mi-a adus aminte de asta care-mi place foarte mult :)

Semnal M - La fereastra ta - 1982

Nu sint sigura de anul aparitiei, dar asa imi spune intuitia :D daca cineva stie exact si daca nu face parte din anii 80, il scot, nici o problema.

In apropiere de finalul topului:

- sint 6 locuri neocupate pina in momentul asta, pentru care astept propuneri in continuare.
- sint 3 locuri pentru victor si fie trag la sorti, fie le iau in ordinea in care le-a listat pe cele that didn't make it :D
- only 8 spots away from the final one (pe care mi-o rezerv :D)

Din cind in cind aruncati o privire aici, pentru ca apar propuneri intirziate sau pur si simplu descoperiti melodii pe care ati fi vrut sa le votati dar le-ati omis :)

Originally Posted by Pepper:

Da, e lansata in 1982, instinctul iti functioneaza, numai aici-ul duce tot la fereastra ta :))

Multumesc Pepperitei pentru ca face click pe link-urile mele :)) sau poate vreau neaparat sa votati La fereastra mea

Pepper 21 Nov 2012 19:03

Da, e lansata in 1982, instinctul iti functioneaza, numai aici-ul duce tot la fereastra ta :))

Vaya Con Dios - Puerto Rico (1987)

Cmd93 21 Nov 2012 20:05

Sting - Englishman in New York 1987

victor 21 Nov 2012 21:14

Exista one hit wonders, exista trupe de la care nu stii ce sa alegi pentru ca iti place aproape tot, exista melodii care nu au impresionat pe nimeni, doar pe tine pentru ca le-ai asociat cu vreun eveniment , exista trupe care iti plac dar parca nu au un hit care sa impresioneze dar exista si trupe/interpreti uitate de toti.

Oare, Wham, Whitney Houston, Duran Duran, Europe, Robert Palmer, Donna Summer, John Cougar Mellencamp, romanii de la Compact si atentie.....Madonna(daca nu am baut prea mult si nu am vazut ca s-a strecurat ceva si cu ei), nu merita macar o melodie pe aici ?

Anemona pe cand rezultatul final ?

Citind in urma vad ca am trei locuri goale :

Madonna - Vogue
Whitney Houston - How will I know
Donna Summer _ This time I know is for real

Si uite cum las Duran Duran pe afara, desi ador The chauffeur, dar nu pentru clip ci pentru melodie.

anaemona 22 Nov 2012 04:50

Mike & The Mechanics - All I Need Is A Miracle - 1985

Eu am cel putin citeva zeci de melodii care-mi plac la fel de mult ca tot ce am propus pina acum. In general, nu am avut intentia ca ceea ce propun sa fie un hit si cred ca si altii au simtit la fel ca mine, ceea ce face ca topul asta sa fie inedit. Sintem foarte aproape de final, 4 melodii pina la melodia finala + 6 restante (pe care si le poate atribui oricine) +

Originally Posted by victor:

Madonna - Vogue

Din pacate a fost lansat in 90, ai o multime de alte Madonna - si eu mi-am pus problema asta, un top fara Madonna - no way! (iar vinul n-a lipsit)

Don't be shy people! Let's start the final countdown!

Who is number 10???

Originally Posted by victor:

Anemona pe cand rezultatul final ?

Asta depinde numai de voi. Daca vreti sa oprim voturile duminica la miezul noptii sau le vreti la o saptamina dupa ultima piesa, dupa care imi dati 2-3 business days pentru ca sa pun rezultatele intr-un format onorabil.

Intre timp faceti-va de cap! dar nu uitati sa votati :)

aniela07 22 Nov 2012 14:24

Status Quo -In The Army Now (1986)

Scorpions - Rock you like a hurricane +1
Iris - Strada Ta +1
Semnal M - La fereastra ta +1
Vaya Con Dios - Puerto Rico +1
Sting - Englishman in New York +1

ghost90 22 Nov 2012 20:23

anaemona, ce probleme ai cu Irisul? :))

Bon Jovi - I'll Be There For You 1988

Semnal M - La fereastra ta +1.Asta era urmatoarea din lista pe care voiam s-o postez, dar foarte bine ca ai facut-o.
Du-te cu Dumnezeu-Puerto Rico +1
Status Quo -In The Army Now +1

Igor12 22 Nov 2012 20:52

Stiu ca nu va prinde voturi, dar nu se putea sa nu-mi doresc sa intre in top si Metallica- Master Of Puppets-1986

+ 1
Status Quo- In The Army Now
Sting- Englishman In New-York
The Christians- Words :x
Camel- Fingertips 8->

Pepper 22 Nov 2012 22:25

Cameo - Word up! (1986) fine year for makin' music :>

+1
Sting - Englishman in New York
Status Quo - In The Army Now

anaemona 22 Nov 2012 23:06

Si uite cum am ajuns si la melodia cu numarul 150, dar... nu uitati ca mai sint 6 locuri neocupate pina aici. Nu ma faceti sa le umplu eu cu ce vreau, pentru ca n-o sa va placa :))

Pet Shop Boys - Always on my mind
- 1988

Originally Posted by ghost90:

anaemona, ce probleme ai cu Irisul? :))

You can't blame a girl for not liking a hard-rock band :) Nu, nu-i asta, melodia aia nu-mi spune nimic, dar adevarul e ca am fost si la un concert de-al lor si mi s-au parut cam galaciosi :))

Redy 23 Nov 2012 07:50

U2 - Where The Streets Have No Name - 1987

Pepper 23 Nov 2012 10:56

Sa nu uitam de Blondie - Call Me (1980), daca se mai poate strecura in top :D

U2 - Where The Streets Have No Name +1

Redy 23 Nov 2012 11:09

Katrina & The Waves - Walking On Sunshine - 1983

aniela07 23 Nov 2012 11:45

Pai daca nu mai sunt locuri putem vota fara propuneri? :D

Metallica- Master Of Puppets +1
Cameo - Word up! +1
Blondie - Call Me +1
Katrina & The Waves - Walking On Sunshine +1

anaemona 23 Nov 2012 17:12

aniela, mai sint 3 propuneri de facut - tu puteai sa faci una in mesajul de mai sus. Apoi il astept pe victor cu Madonna, dar nu prea mult :)

Bineinteles ca acum se poate vota fara propuneri. In urmatoarele 2 zile o sa aduc la zi propunerile in primul mesaj dupa care va rog sa va uitati mai des pe-acolo si sa Votati! Votati! Votati!

Nu uitati ca daca nu votati nu vom avea un top, ci doar o insiruire de melodii care ne plac.

Igor12 23 Nov 2012 17:27

Daca se mai pot face propuneri, as vrea sa mai adaug o melodie-surpriza pentru cineva drag Maywood-Friday Night-1982

ghost90 23 Nov 2012 17:34

Depeche Mode - Just Can't Get Enough 1981

Blondie - Call Me +1
Metallica- Master Of Puppets +1

Igor12 23 Nov 2012 17:38

Eu as fi propus Personal Jesus- 1989 dar..o sa propun, daca mai merge Robert Plant- The Big Log- 1983

aniela07 24 Nov 2012 08:37

Maywood-Friday Night +1
Depeche Mode - Just Can't Get Enough +1 (desi parca si eu am propus-o pe asta :D -o votez oricum :)) )
Robert Plant- The Big Log +1

Personal Jesus nu e in 1990 de pe Violator?

Si cred ca le-am ratat pe astea:
The Proclaimers - I'm Gonna Be (500 Miles) +1
Rosu si Negru - Pseudofabula +1

All times are GMT +2. The time now is 01:21.