![]() |
Varianta de pe PB merge ceas.
|
am editat si am pus nota. mi s-a parut buna ideea de a mentiona(nu neaparat o nota) si comentariul care ne-a placut cel mai mult.
|
Originally Posted by klaudya_e:
da, si eu cred ca e o buna idee. cum am putea face asta? un poll la sfarsitul turneului? sa se voteze participantul sau textul? voi ce parere aveti? |
Malombra, tu nu mai participi? ai avut un start efervescent si apoi nici mâc n-ai mai zis.
|
eu sunt nouă
stau pe tuşă, ca să iau notiţe de la ăia vechi şi grei. |
Well, ceilalti forumisti au facut efortul sa caute filmul rar prospus de tine, i-au acordat atentie si au lasat comentarii despre el. Tu in schimb fiind noua, nu te intereseaza filmele lor...
|
trebuie sa precizez ca eu n-am divulgat cine-ce film a propus.
Twinsen face doar o presupunere :) |
Ei, nu trebuie sa fii Sherlock Holmes ca sa iti dai seama:P
|
Cam slaba activitatea de saptamina asta ;)
|
toata lumea s-a concentrat pe turneul regizorilor. maine va incepe in tromba. sigur. :)
|
Mercutio, n-ar fi binevenită o vacanta pentru săpt. 12-19? eu de paște plec intr-o zona unde pe langa faptul ca nu am nici net, nici calc, nu am nici timp. propun asta pentru ca poate mai sunt oameni in situatia mea. daca sunt singurul, dati-i bataie inainte, nevermind me!
|
Originally Posted by Twinsen:
greşeşti. le-am văzut pe toate. chiar m-au interesat propunerile. dar cum tu mă ştii mai bine.. |
nu fi așa resentimentală. "sa-ti păstrezi voia bună in toiul unei activități sumbre ...", restul banuiesc ca-l stii.
|
io-s doar sentimentală, fără -re :D
|
bine, atunci nu mai ține la sentiment :D si aruncă un comment in joc!
|
Originally Posted by charles:
|
charles si Twinsen, de acord cu o vacanta de Paste.
cred ca nu deranjeaza pe nimeni o vacanta. vacanta e cool. :) |
Okay, instauram vacanta saptamana 11 - 18 Aprilie.
Paste Fericit! |
Oh dear. :|
Am impresia ca unele filme sunt propuse la misto. |
eu cred ca aici ceea ce trebuie pus pe primul loc e diversitatea, "altceva-ul". nimeni nu cred ca s-a asteptat de la bun inceput sa descopere zece filme agreabile. exercitiul e in primul rand de a urmari un film chiar daca ti se pare prost, sa vezi de ce altii, poate, il considera bun. ai alta opinie? - ok, cu ocazia asta poti s-o argumentezi, sa ti-o clarifici, sa ti-o intaresti. scopul, cred eu, nu e de a partaja intre noi filme "frumoase". eu de exemplu n-am propus un film pe care il consider bun, ci am propus unul iesit din comun. ce plictiseala ar fi daca toti ar propune aceiasi varietate de filme, daca toti ar avea aceasi viziune despre cinema, daca toti ar canta la unison aceasi melodie, nu? e usor sa iti exprimi umorile tale in privinta unui film: e enervant, e prost, e plictisitor, etc. dar sa argumentezi despre un film ca e prost e la fel de dificil cu a argumenta ca e bun. discutia, analiza, controversa - de aceea cred suntem aici. caci altfel fiecare ar putea sa stea acasa, linistit, sa urmareasca filmele lui preferate
|
All times are GMT +2. The time now is 19:13. |