![]() |
Originally Posted by shobby13:
http://www.cinemagia.ro/filme/pathol...tologie-18065/ |
Salut! Caut un film cu un echipaj pe o nava merg spre centrul pamantului.Este un SF.Nu e The Core dar ceva de genu pe aceeasi tema..Pe drum din nava se dezintegreaza etc.Pur si simplu nu imi amintesc cum ii zice
|
film de dragoste necunoscut
Salut, am vazut acum ceva multi ani un film interesant pe care-l tot caut fara succes. E vorba despre 2 tipi care isi scriu niste scrisori pe care le ascund la radacina unui copac batran intr-un parc. Nici unul nu stie ce-a scris celalalt si isi promit ca dupa un anume timp se vor intoarce sa dezgroape "capsula timpului". Any help? Mai mult de atat nu mai stiu
|
Originally Posted by costymann:
My Sassy Girl (2008) sau My Sassy Girl (2001). |
salut
caut un film despre o echipa care lucreaza in afara legii de care stie doar primarul si ei omoara infractorii care gresesc a 2a oara filmu ste mai vechi ani 2000 si parca juca keanu reeves da nu il gasesc in lista lui pe imdb deci e posibil sa gressc. multumesc anticipat
|
Film cu concursuri de masinute din lemn
Buna , ma ajuta si pe mine cineva este vorbe despre un film cu concursuri de masinute din lemn initial concursul era facut pentru copii dar parintii lor ajung sa construiasaca ei pt copii lor aceste masinute devenind practic obsedati de construirea lor care defapt masinuta era pusa pe o scundura si lasata sa vina la vale si cea care mergea mai mult aceea castiga
|
Originally Posted by dogaru_lucian_costel:
Down and Derby (2005) http://www.youtube.com/watch?v=sutDTlmq5ZM |
Salut .. caut si eu un film pe care l-am vazut cand eram mic .. este vorba de o jefuire de banca .. pelicula este in alb-negru .. si la un moment dat dupa ce-au furat banii .. inclusiv sacii .. si teancurile ... nu mai stiu ce sa faca cu monezile .. care erau foarte multe ..
Daca stie cineva .. sau are idee .. oricat de mica .. il/o rog sa nu ezite .. Sanatate ! |
Buna :) caut si eu un film in care niste fete erau rapite de o banda de traficanti si erau trimise la produs , ei le ademeneau prin castinguri spunandu-le ca le angajeaza . Fica unui barbat a fost si ea atrasa si atunci barbatul a inceput sa o caute si a incercat sa o scoata de acolo . Poate sa ma ajute cineva, va rog ? :)
|
Originally Posted by SmarandaParincu:
http://www.cinemagia.ro/filme/human-...ic-uman-22342/ |
Salut, caut un film psihologic si nu stiu cum se numeste, 9 insi se trezesc intr-o camera fiecare sunt legati de o bara si la fiecare 10 minute vine rapitorul si ucide cate unu daca nu isi dau seama de ce sunt acolo. Va multumesc anticipat
|
|
Caut un film in genul lui "2 Days in the Valley" http://www.youtube.com/watch?v=umjwm08s104 (cred?! sau asa imi amintesc) cu un tip care umbla jumatate de film cu un cutit infipt in cap - in amintirile mele tipul seamana cu Stifler din American Pie, dar poate memoria imi joaca feste. Oricum, daca va amintiti filmul, va rog sa dati un link, un titlu, ceva. Mersi!
|
si eu il cautam filmu asta..ms ca ai stiut care era;;GG!!
|
Numele La Filmul Asta Plssss
Film cu un individ care scapa de un ecuson pe care era scris un nume de doctor si pe care vrea sa il uite din cauza unei esuari. Mai tarziu in gangul unde si-a aruncat ecusonul apare o limuzina din care se da jos un negru care se duce sa ia o fetita de langa mama ei si sa o duca la un tip care spune ca e tatal ei. Tipul care se data drep tatal ei rapeste tipului care si-a aruncat la inceputul filmului ecusonul, parintii batranii si ii pune intr-un taxi cu bomba in scimbul la o discheta de calculator ce contine conturi a unor sefi de stat
Plssssssssss |
salut!caut de mult timp un film vazut prin ani "80 pe caseta vhs filmul tin minte se numea "Furt de diamante" dupa cum spunea traducatorul.
Era vorba despre o femeie ce ajunge la inchisoare pt o crima ce i-a fost inscenata de sotul(sau iubitul ei)ea fiind insarcinata si pierde sarcina. Scapa de inchisoare pt ca salveaza fetita directorului inchisorii de la moarte,fiind libera se razbuna pe sotul ei ea devenind o hoata.Cam atat ce-mi aduc aminte. |
buna! In jurul anilor 2000 am vazut farame dintr-un film de groaza in care era vorba despre un criminal care isi ucidea fostii colegi de promotie cu un aparat special care era un fel de sarma care se strangea automat in jurul gatului si decapita. individul nu ucidea decat pe ploaie si protagonista e o tipa, din aceeasi promotie, ajutata de un fel de psiholog. Imi puteti spune, daca stiti, numele filmului, va roog?
|
Salut , mi-am aminit de un film vechi dar numai ii stiu titlul si nici multe faze nu-mi amintesc . Stiu doar ca era un baiat super sarac si mai avea un frate , locuiau intr-un bloc de nefamilisti si in loc de mancare decupau pozele din cartea de bucate si mancau hartia , imi mai amintesc ca se jucau cu niste bilute de sticla si mama lor era bolnava intr-un spital. Multumesc anticipat.
|
Originally Posted by zemuF:
|
Multumesc , asta e !!!
|
All times are GMT +2. The time now is 21:06. |