|  | 
| 
 a, pai francezii sunt murdari par defaut.... ultima data am fost chiar placut impresionata de diminuarea apreciabila a crottes de chien din Paris. ma intrebam ce naiba i-o fi apucat. dupa ce am cascat ochii prin jur am observat nou noutele afise cu amenda daca ii prind ca nu curata.... ar trebui sa mai fac o vizita in curand ca sa vad cat a tinut minunea... | 
| 
 cham.... tu sti ce scrie la aniela pe facebook la activites? : BEER sa imi cada aifonu din my hand, aniela... frumoase poze ai facut. si eu am fff multe facute prin oras. | 
| 
 Aa pai in Paris in centru e curat cat de cat la cati oameni trec pe-acolo dar in Marseille nici in buricu targului nu. In Lyon in schimb e curatel peste tot, chiar si pe stradutele mai off-the-track. Deci in Franta e ca in Romania, tine si de noroc :)) | 
| 
 la mine scrie beer la activities?!?!? mincinosule! nu e adevarat! oi fi avand si eu tab-uri prafuite... ia sa inspectez. si tu de unde imi vezi pozele? avem prieteni comuni? :-? sunt tradatori prin preajma... | 
| 
 check it dear :D | 
| 
 la naiba!!! chiar scrie!! =))  la mine la activities scrie Beer =)) | 
| 
 pai asta am zis si eu mai sus :P | 
| 
 beer beer da de care ? | 
| 
 Leffe! Leffe ruleaza! cea mai buna bere din toate timpurile si din toate zonele! bine, si Gulden Draak... | 
| 
 uuuuiiii de guiness nu ai auzit??? | 
| 
 eu o sa trag o serie de weissbiers pe la inceputul lui decembrie pt ca onorata firma ma trimite o saptamana in Munchen :) | 
| 

Originally Posted by iiii:

guiness e naspa. e caramelizata asa. nu ma incanta foarte tare. | 
| 

Originally Posted by Chambord:

invidia ma roade. invidia ma roade. invidia ma roade. invidia ma roade. invidia ma roade. invidia ma roade. invidia ma roade. invidia ma roade. invidia ma roade. | 
| 
 in Munchen!!! wowa wowa wow! daca te opresti prin bucuresti cham, vezi ca nu te uit cu berica aia>:) | 
| 
 nu trec :( zbor iasi-viena-munchen. iar la intoarcere munchen-timisoara-bacau. marlanii de la carpatair n-au avion si duminica din BC X( | 
| 
 am inteles am inteles. las ca e timp.... sa bei acolo sa te faci muciflex | 
| 
 acuma, sincer nu-s asa un foarte mare bautor :"> (mi-e rusine sa spun asta, stiu ca nu suna cool :P ) adica nu beau decat rar whisky, vodka mai niciodata. dar vin si bere da ! De astea cand e intre prieteni, coledzi, ocazii si situatii ... bag in sistem sa-mi ajunga :) | 
| 
 of, Cham, ce dezamagire... lasa, noi sa fim sanatosi impreuna cu ficatul proprietate proprie! | 
| 
 :)) Dar nu sunt in nici un caz un party-crasher. Adica daca totzi bea pai bea si io ! | 
| 
 mi se pare corect! nu ai oricum stil de ants at a picnic... | 
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |