![]() |
:D pe undeva printr-o cutie pe acasa am toata colectia de la Turbo!!
|
Originally Posted by the_fairy:
si eu mai am, cateva surprize, dar nu toata colectia, si le tin intr-o carte :D , la palatul sutu in fata era un targ cu anticari, si era un nene care avea colectia de vanzare, dar am uitat sa il intreb ce scor are. Imi mai este dor de sucul la plic TANG , de caramele YO-YO , de sucul la tec ... imi amintesc cu placere cand rasfoiam PIF si Mickey Mouse sau Asterix |
Originally Posted by iiii:
si eu le colectionam:) si mai colectionam si cu fotbalisti dar nu mai stiu de la ce fel de guma erau surprizele |
am si eu dar nu mai tin minte parca ulker?:|
|
Final si CinCin erau cu fotbalisti. Intr-adevar parca de la Ulker. Turcesti oricum.
|
o sa fac poza cu abtibildurile care le am acasa
:)) B-) |
1 Attachment(s)
|
ooooo da!!!! ce dor mi s-a facut sa mestec gume de alea. acum numai orbit ... era altceva. si eu faceam schimb de surprize cu alti copii :)
|
Pfoa, ce amintiri!!:))) Si eu am lipit abtibildurile pe tot ce'am putut!! Dar se mai gaseste si acum guma Turbo :-?
|
Originally Posted by FreakDoll:
adevarat, se mai gaseste, dar e tare ca lemnul si cand incepi sa mesteci la ea se descumpune. am luat si eu de curiozitate dar am fost dezamagit, nu numai ca nu mai aveau gustul pe care il asteptam dar surpriza era urata :( |
Originally Posted by iiii:
:)) Dar parca erau tari si cand eram noi mici :D :-? |
Ce ciuda imi e ca n-am prins vremurile alea:( .
|
Originally Posted by FreakDoll:
hmmm nu chiar, erau asa lunguiete.. cu striatii si erau moi, tin minte ca vara se topeau :D |
Originally Posted by chuckyfan:
Pentru ca povestec altii cu atata pasiune despre ele :) pun pariu ca si tu ai lucruri de care iti amintesti cu la fel de mult drag. Cam asa sta treaba cu copilaria de obicei. Nu inteleg de ce n-or face astia guma Turbo la mama ei, ca de vandut s-ar vinde in draci macar in primele luni de la aparitie. Ps. topicul se referea la forumisti ;) |
Originally Posted by copila_satanista:
adevarat. eu as renunta la orbit sau la winterfresh :D sa nu uitam cum era inainte guma HUBBA BUBBA , cat de mare era guma, pachetul avand 5 gume, mie imi placea aia cu gust de cola |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ETC. |
Abramburica ? :))
Imi amintesc ce disperare era pe noi dupa "Revolutie" cand au venit toate gumele/jeleurile pamantului din Turcia la noi si nu ne mai saturam sa le roadem. Eram ca evadatii. http://www.halalcandyuk.com/acatalog...ibonFrutty.jpg http://4.bp.blogspot.com/_LCYdr_oU0W...00/Bonibon.jpg |
Off, ce vremuri:-< :(
|
Imi e dor de desenele animate de pe CARTOON NETWORK , cele care erau vorbite in engleza, nu cioraniile astea din ziua de astazi
|
mi-am adus aseara aminte de gumele sub forma de tigara...ce bune erau..mmm:)
|
All times are GMT +2. The time now is 04:18. |