![]() |
Remake dupa Calaretzu' Electric?
|
Am vazut Mandarlay, dar, sincer sa fiu, nu mai tin minte mare lucru din el, impactul stiu ca a fost altul, normal. Cred ca l-am vazut la tv, pe tvr x, acum vreo 3-4 ani si nici nu sunt foarte sigur ca l-am vazut pe tot. Oricum, foarte fain cadrul pe care l-ai ales.
![]() |
Mainstream Booty is here :D. Don't kill me
The Assassination of Jesse James... ![]() The Road ![]() No Country for Old Men ![]() The Tree of Life ![]() Zerkalo ![]() Sweeney Todd ![]() ![]() Let the Right One In ![]() Fincher's Girl with the Dragon Tattoo ![]() ![]() Hugo ![]() Hunger ![]() Shame ![]() Inglourious Basterds ![]() Public Enemies ![]() True Grit ![]() Stalker ![]() Vertigo ![]() Psycho ![]() Moon ![]() Melancholia ![]() Yeah, you know :D ![]() Alien :D ![]() Tinker, Tailor, Soldier, Spy ![]() A Separation ![]() Moneyball ![]() Control ![]() The Hurt Locker ![]() We Need to Talk About Kevin ![]() |
Fuckin' gorgeous, Booty.
|
|
Apropo de delicatese:
![]() |
Originally Posted by buticut:
Quote:
Astea doua impart premiul pentru uluitorism din siragul tau, din punctul meu de vedere. |
Daca tot veni vorba de Tarantino... sa aprofundam momentul un pic...
![]() ![]() ![]() ![]() |
Un cadru din cel mai nou film al lui Abel Ferrara, 4:44 (filmul e deja pe net, btw)
![]() |
Originally Posted by Federico:
![]() Btw, Happy Birthday, Q.T.! |
Bai, tu esti nebun!! Cu cat fler poti sa le potrivesti!!
|
Originally Posted by Federico:
![]() |
Ha! Ha! Te-am laudat prea tare si ti-ai dat in petic.
Urasc serialul ala. :D (Desi n-am vazut mai mult de 5 minute din el de cand exista. ) |
Uof uof! Eu is la zi cu el :D 5 minute? Glumesti, nu? :))
|
Ah. Sa-nteleg ca nu esti la curent cu cazierul meu in ce priveste relatiile cu televiziunea, din care-am publicat franturi pe topicul dedicat nu demult...
LE: Iar astea 5 minute le-am ciupit in mod accidental si in mai multe etape lol. |
Ah, tu erai..:(
Revenind pe topic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Va aminteste de ceva cadrul asta? :-? (tot din 4:44) ![]() |
Cand vine vorba de Antichrist, la mine aste-i regina fotogramelor:
![]() Nu-mi ajung 3 topuri de coli de xerox de cate 500 de pagini ca sa exprim cu exactitate cat poate sa-mi spuna dialogul celor doua priviri, sau cat a putut sa-mi spuna, sau cat am inteles din el, sau cat m-a tulburat, o lunga perioada dupa primul contact cu filmul. |
Equilibrium
![]() ![]() ![]() |
Apropo de priviri memorabile:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aici, desi nu se vad, se simt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
You guys are great :D. Fede & co., thanks. Culmea si eu am revazut IB recent si tot la asta ma gandeam, ai putea lua aproape orice cadru ca sa il pui pe perete :D.
Am trecut acum la priviri memorabile? Sorry, but I HAVE TO post this :(. ![]() And speaking about Tim, I like this shot: ![]() And back to men who get me all :(( ![]() And some kiddies: Das Weisse Band ![]() Finding Neverland ![]() Les Quatre Cents Coups ![]() And back to cadre preferate :))) Dead Man ![]() Source Code (Although the movie should have ended 15 min earlier) ![]() Mission: Impossible II ![]() Minority Report ![]() |
All times are GMT +2. The time now is 18:50. |