![]() |
Asteptam Ronnie Rocket pentru a putea face schimb de retzete. ;)
Cred totusi ca vom avea de asteptat o vreme. :( Daca tot sintem la Lynch, a vazut careva Boat? |
Cica fu' pe IUTUB, da a scos-o Lynch.
Zvon auzit pe imdb, de la cineva care zicea ca a vazut filmul. La Ronnie putem sa 'vizionam' scenariul, deocamdata.. :) Va mai dura. |
Matrix I (5 ori) Matrix II (7 ori) Matrix III (4 ori)
Godfather I II III (le`am vazut o singura data pe toate unul dupa celalalt dar sigur as putea sa ma uit la ele fara sa ma plictisesc sau sa nu imi placa) Gladiator (6 ori) Underworld I II(3 ori & still going) |
de curand am vazut California Dreamin' a 4 oara...
|
Gata
vazut La vita e bella pentru a nu mai stiu cata oara si iau o pauza mare pana data viitoare. La fel si cu Amelie! :D
|
Hmmm...
Matrix (vreo 8 ori), Finding Nemo (7), Moulin Rouge (7) Lord of The Rings (vreo 6 fiecare cred), American Beauty (5) Fight Club (5) Amelie (4), Schindler's List (3) ...and the list could continue for a long time... :happy: |
pride and prejudice (2005) (5)
|
La Fight Club vreau sã mã mai uit ºi eu, totodatã am o grãmadã de filme pe care nu le.am vãzut încã ºi mã împart mai pragmatic 8)
|
Stiu sentimentul...apar mereu o gramada de filme noi ce trebuie vazute, si mai sunt si cele vechi care asteapta cuminti o vizionare...grea decizie...doar ca unele pur si simplu se cer revazute in anumite momente :P
|
<A walk to remember> cred ca l'am vazut de vreo 5 ori, shi cu sigurantza o sa ma mai uit la el, la fel si <Raise your voice>, <If only> de vreo 3 ori :)
|
filme vazute si revazute
the hours. de vreo 10 ori
de cate ori il vad devin blue... apoi filmele care au schimbat ceva de la aparitie : matrix, fight club, snatch, pulp fiction. seria Lord of the rings . toate vazute de unspe ori :) |
Averutza scumpä-dragä, inträ la tine-n Profil si bifeazä DA la optiunea "Folosesc întotdeauna zâmbete", ca sä ti se transforme : ) în :)
|
danke , maestre draga
|
pt pitbull
:) :P
desi mai greu sa zambesc. in cluj ninge-ploua si e frig. |
Corect - päi tocmai de-aia ai venit aici, ca sä-ti înveselesti sufletelul cu lumina caldä a magiei cinematografice - MAGIE, nu vräjealä! :happy:
Apropo, când dupä un mesaj îti mai trece prin minte ceva de adäugat (ca aici, deasupra), click pe Edit, intri-n el si-l modifici - în spetä, adaugi meteo Cluj dupä Omagiul adus Maestrului Dragä. |
Trainspotting
Hair :) Hana-Bi A fost sau n-a fost When Night is Falling |
pulp fiction-12
amelie-3 american history x-3 groundhog day-4 eternal sunshine of..-4 karaula-2 he was a quiet man-2 mai sunt si altele, astea sunt cele care mi-au placut cel mai mult( dintre cele vazute cel putin de 2 ori). primul loc cred ca se intelege cine il ocupa |
Originally Posted by morphego:
vreau si eu filmul Moulin Rouge!! L-am vazut de ceva timp si cred ca ar fi cazul sa il revad. Ma poti ajuta cumva? :? |
Goodfellas
Alien Casablanca Singin`in the rain Back to the future |
Originally Posted by VaVaVuum:
Am vazut filmul asta la vanzare.Mi s`a parut interesant.Crezi ca merita banii ? :) |
All times are GMT +2. The time now is 21:43. |