![]() |
indoieste-te
|
Quote:
pai tocmai asa a spus:natural, uman, credibil. exact cum ia-i spune si tu nevestei tale la o adica, vreau sa spun. si n-am auzit nici o coltosenie si nimic care sa zgarie...tu...unde ai auzit? parca nu vazusei filmul.. si...injuraturile sunt naturale, c. fac parte din viata noastra....nu dau aparenta de naturalete.CHIAR SUNT NATURALE. si nu gratuite, ci chiar la locul lor. doamne.....parca filmele straine n-ar avea limbaj licentios. chiar si alea de arta... poate suna altfel in engleza sau franceza, dar tot injuraturi sunt. |
Originally Posted by StefanDo:
mai bine nu! vreau sa ma intreiesc. |
Originally Posted by keepwalking:
Evident, inainte de asta, trebuie sa inveti cum functioneaza in arta aceasta relatie, care inca te deruteaza; la "Felicia..." s-a pus aceeasi problema si, fiindca nu intelegeai fondul ei, ai inceput sa faci ca toti dracii, refuzand pur si simplu ipoteza unei aparente banalitati.
Eu nu sunt atat de sigur. Poate vreo cateva... in forme REALMENTE banale (nu numai aparent), care deci, evident, nu v-au inspirat sa le dezvoltati.
Dar nu e totul pierdut. Noi, Pitbull, inca mai credem in talentul dumneavoastra. Incetati sa mai injurati valorile, renuntati sa mai mimati buimac atitudinile critice, inlocuiti pizma si invidia cu admiratia si respectul, si va garantam ca in curand cariera dumneavoastra se va pune in miscare. (De ce-a trebuit sa vorbim la plural in mesajul asta? M-a obosit ingrozitor.) |
in sfarsit. era cazul. eram in inferioritate numerica.
|
pitbull,
apropo de ecranizari. cel putin trei scenarii de-al mele, participante la cnc, ar fi putut fi ecranizate, daca participam cu o casa cu punctaj mare sau aveam un regizor cu punctaj important. in aceasta situatie se afla si c.ghevara. nu de noi a depins aceasta situatie! stii prea bine ca scenarii de nota 3.45 au castigat finantare! adica de 16 - 17 puncte. in timp ce un scenariu de-al lui che, care a avut in jur de 40 de puncte, sau ale mele, care au avut 30 sau 32 de puncte, adica peste medie, nu au intrat pe lista "admisilor"! asa ca, te rog, mai usor cu judecata valorii noastre. |
Nici un mai usor.
1) Pe citite, nu pe povestite. 2) Daca va critic, bucurati-va - inseamna ca va ajut. Daca nu, ce-ati castigat? 3) Ti-am spus clar sa intri in sistem, si ai raspuns sfidator ca nu, n-ai s-o faci niciodata. Eu ti-am dat un sfat bun, si tu l-ai respins, numai din dorinta de a te autosabota si automotiva sa carcotesti. Repet: LUPTA SAU TACI! Si daca vrei sa carcotesti in continuare, fa-o - dar retine ca te faci de ras in stil mare. Nu ai nici criterii acceptabile de analiza si evaluare, nici aparat critic sistematizat, nici obiectivitate. Nu faci decat sa arunci cu pietricele spre minimalisti, atat de incet si de stangaci, incat nu numai ca proiectilele tale nu pot ajunge in apropierea lor, dar nici macar pe directia buna nu-s, zboara ba la stanga, ba la dreapta (cu erori de peste 45 de grade. |
de-aia ziceam ca va luptati cu morile de vant. adaptati-va situatiei, kepp. o lege idioata, care trebuie luata ca atare. toti se descurca cum pot. de-aia se asociaza unii. crezi ca de placere? sau din cauza ochilor frumosi? |
Bună sara! Is there a fight? :D
|
Gand la gand cu bucurie!
Si Keepy, in loc sa ne urmeze sfaturile, sincere, binevoitoare, dezinteresate si calificate, se zbarleste la noi - ba mai si minte, ca sa ne faca sa parem si mai monstruosi. Mult se mai detesta pe sine baiatul asta... L.E. Yes, there is. Keepy se lupta cu prietenii si sprijinitorii lui. |
Originally Posted by rvn:
Rvn, scuză-mă că n-am răspuns imediat, dar am fost ocupat cu asigurarea celor necesare traiului unei familii. Stimată Rvn... Îmi stăpânesc cu greu revolta care mă îndeamnă să îţi răspund în adecvat stil judexcian, care ar putea părea mitocănesc. De unde mama dracului ştii tu cum i-aş spune eu nevestei mele?!!!!! Mă stăpânesc cu greu să nu te înjur de toate cele. X( Totuşi, forum-forum, dar tu care te pretinzi o doamnă cum naiba îţi permiţi o asemenea mitocănie? Ştii cum vorbesc eu? O cunoşti pe nevastă-mea? Cunoşti căsnicia mea de peste 20 de ani? Sau judeci, prin analogie, prin modul în care ţi se adresa bărbat-tu, în cazul în care ai avut unul. Îmi cer scuze, detest să fiu vulgar, nu-mi place să fiu bădăran, dar, uneori constat că femeile pot fi mai lipsite de tact şi mai lipsite de bun simţ decât bărbaţii. |
oups... asta o sa usture... :-S
|
N-are ce sa usture.
C. s-a suparat ca vacaru´pe sat. N-a observat cuvintele "la o adica". Adica... "de exemplu", "in principiu", etc... A luat la propriu o exprimate speculativa si figurativa. Eroare de comunicare. Se mai intampla. |
eu ziceam ca o sa o usture pe rvn... dar oare ea o sa inteleaga contextul in care C. a scris ce a scris?... ramane de vazut...
nu stiu de ce... si imi pare rau sa spun asta, dar parca topicul asta incepe sa semene cu o emisiune de-a lui Dan Diaconescu... :( |
Dragon_fly,
Pit a înţeles greşit... eroare de interpretare. Nu m-am supărat ca văcaru pe sat. 1. Poate că par mai prost îmbrăcat, dar nu-s văcar. 2. Nu m-am supărat, m-am enervat. |
nu credeam ca o sa te vad vreodata nervos... :(
|
Originally Posted by Pitbull:
da. asta e raspunsul corect. n-a citit pana la capat:AM ZIS LA O ADICA. nu neaparat ca asta ar face el. nici nu mi-as permite sa-mi dau cu parerea despre familia unei persoane pe care n-o cunosc. c, chiar te-ai suparat degeaba. n-am avut nici cea mai mica intentie sa ma refer exact la tine. dar, uite, imi cer scuze inca o data. pentru neintelegere. nu pentru altceva. |
Sunt foarte calm de felul meu. Nici nu ţi-aş dori să mă vezi nervos cu adevărat :D
Am suportat deja câteva chestii reveniste, stoic, cu calm, ocupat cu altele... dar a cam sărit calul. Totuşi, te rog să observi că am ţinut cont de faptul că mă adresez unei femei. Unui bărbat, faţă în faţă, cu toată buna mea creştere, îi băgam un cap în gură. :D Scuze, lipsesc vreo 30 de minute... o treabă urgentă. |
oho, ce mizerabil a devenit forumul asta!
ce mizerabil esti, pitbull! ce pervers si ipocrit! ce idiot sunt eu insumi de-mi pierd vremea pe aici, fiind insultat si degradat mesaj cu mesaj de catre userul pitbull! omul acesta nu mi-a dat o replica, una singura, argumentata la tot ceea ce am spus despre diverse filme sau regizori! toate replicile sale au fost referiri subtile , jignitoare, la presupusele mele prostii, stangacii, nepriceperi! ca si cum as fi venit de pe garla, ca si cum m-as fi nascut ieri, ca si cum filmul ar fi o stiinta pe care numai savanti ca el o pot pricepe si analiza!! evident ca nu mai pot continua aici. nu plec pentru ca n-as mai avea resurse sa continuu, dar, totusi, onoarea mea are o anumita identitate. |
keep... cred ca exagerezi... Pitt vrea doar sa iti deschida ochii in anumite privinte... daca o face intr-un mod mai brutal, asa e stilul lui...
|
All times are GMT +2. The time now is 22:23. |