Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   misoginism - batalie in pareri (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96870)

Windom 24 Mar 2010 11:45

Originally Posted by Dragomara:

Probabil că tu nu ai iubit încă total etc.

Dupa o asemenea iubire nu poti ramine decit cu sechele.

copila_satanista 24 Mar 2010 11:49

pai cu asa conceptii te cred

Dragomara 24 Mar 2010 11:50

Originally Posted by Windom:

Originally Posted by Dragomara:

Probabil că tu nu ai iubit încă total etc.

Dupa o asemenea iubire nu poti ramine decit cu sechele.

Fii pe pace: nimeni nu e normal. :P Şi ăsta e tot farmecul existenţei, al unei relaţii etc.

Cinemania 24 Mar 2010 12:02

Uai de cate ori am ramas eu cu buza umflata.
Da' mi-a trecut de fiecare data; am gasit altceva. :D

Desigur au fost niste zile de caine crunte, si totusi nu as refuza, cel putin nu inca, prezenta placuta a unei femei. Pe orice plan.

SoX 24 Mar 2010 12:07

Originally Posted by copila_satanista:

...femeile sunt de toate felurile.

Aham! Si barbatii sunt tooooti niste porci!!!...si misogini! :)

copila_satanista 24 Mar 2010 12:08

nu dupa parerea mea ;)

pipes 24 Mar 2010 12:09

@DRAGOMARA :)
emanciparea o fi ea de 50 de ani incoace, dar implementarea mai dureaza....... ca dovada vezi campaniile de la metrou si nu numai........

si eu am facut fete/femei sa sufere, dar am suferit si la randu-mi cumplit......... cica "au trecut"..... asa spune-mi toti. nu trec, lasa urme, numai ca devin secundare.

sanatosi sa fim si cinefili! :))

hellsteed 24 Mar 2010 16:49

Originally Posted by Cinemania:

Uai de cate ori am ramas eu cu buza umflata.
Da' mi-a trecut de fiecare data; am gasit altceva. :D

Desigur au fost niste zile de caine crunte, si totusi nu as refuza, cel putin nu inca, prezenta placuta a unei femei. Pe orice plan.

Indeed... I go on the same psychology.. :) Eu imi aduceam argumentul christic ca dovada a suferintei din iubire , intorcand obrazul de fiecare data doar de dragul EI si al NOSTRU

P.S : Completare din folclor : " F nu F , vremea P trece.... this is on the main level : )

hellsteed 24 Mar 2010 18:48

Well, cum zici tu Aristotel a fost realist in genul:"Platon le-a dat mana libera" dar ' Let's face it, it's just not working" . Femeile nu au un caracter dominant , visceral vorbind. Ne le caracterizeaza. Daca e sa conduca o fac din ambitie, nevoi, interese pe cand barbatul are instinctul de a "domina" , tine de caracterul de a fi barbat. Politic vorbind.

Dragomara 24 Mar 2010 18:54

Originally Posted by hellsteed:

instinctul de a "domina" , tine de caracterul de a fi barbat.

... asta când e impotent sexual. Când nu, el doar epatează, fascinează şi subjugă pe veci, doar vieţuind pur si simplu.

Judex 25 Mar 2010 13:52

Luna martie, luna femeii:

Hai la lupta cea mare!

vave 25 Mar 2010 14:16

"Pentru unele femei, fidelitatea inseamna sa nu aiba mai multi barbati in pat in acelasi timp." Frederic Raphael :))

"Singurul loc unde barbatii le cer femeilor sa aiba profunzime e decoleteul." Z.Z.Gabor >:)

si una atat de... perfecta :D :"> B-) :D
"Exista dimineti cand pur si simplu nu-ti vine sa rozi legaturile de piele si sa te eliberezi."E. Philips

MariaMona 25 Mar 2010 21:56

Am primit azi pe mail: Femeile nu vor fi niciodata egale barbatilor pâna când nu vor putea sa se simta sexy în ciuda cheliei si burtii de bere.

vave 03 Apr 2010 22:01

Am purtat un fel de rochiţă "uşor" mai scurtă, prin urmare am fost ajutată la bagaju-mi greu în orăşelul în care întotdeauna lumea mă ia la mişto. :D
Încă mă mai gândesc dacă e de bine sau de rău. :))

Neuptolem 03 Apr 2010 22:17

Originally Posted by vave:

Am purtat un fel de rochiţă "uşor" mai scurtă, prin urmare am fost ajutată la bagaju-mi greu

Orice barbat sanatos la cap ar vrea sa ti-o traga, vave. Deci te-ai folosit de instinctul masculin de reproducere, scartz! n-ai rezolvat nimic. Ala care te-a ajutat, ar fi ajutat orice tipa ce ar fi purtat fusta scurta ca a ta.

vave 03 Apr 2010 22:21

Originally Posted by Neuptolem:

Orice barbat sanatos la cap ar vrea sa ti-o traga, vave.

Mulţumesc de compliment. Eşti un drăguţ...azi... ştiam eu! :"> :-*

Deci te-ai folosit de instinctul masculin de reproducere, scartz! n-ai rezolvat nimic. Ala care te-a ajutat, ar fi ajutat orice tipa ce ar fi purtat fusta scurta ca a ta.

Am zis eu contrariul? :))

Neuptolem 03 Apr 2010 22:55

Originally Posted by vave:

Orice barbat sanatos la cap ar vrea sa ti-o traga, vave.

Mulţumesc de compliment. Eşti un drăguţ...azi... ştiam eu! :"> :-*

Asta i-as zice-o oricarei tipe...In fine.:|

vave 03 Apr 2010 23:02

Ei uite... eu sunt ironică doar cu tine. ;) O:-)

Neuptolem 03 Apr 2010 23:21

Bine. Da' nu mai inchide ochiul. Ma face sa cred ca esti o smekera. Si nici inger nu cred ca esti, atata timp cat umbli "despuiata"...
Okay, ma bag la un somn ca la 2 ma duc la biserica sa-mi caut pantera.;)

vave 03 Apr 2010 23:25

...ca esti o smekera. Si nici inger nu cred ca esti...

No... gata cu superbele complimente? :(( Life isn't fair... damn it! :|

All times are GMT +2. The time now is 20:36.