![]() |
Originally Posted by Namaste:
|
Haha. Da, parca tie-ti placeau asemenea cadre (sau confund?).
Daca tot treci prin zona, incearca sa-l prinzi in alta parte, nu la Europa, desi ceva-mi spune ca n-ai probleme cu frigul. |
Imi placeau si inca-mi mai plac, dar nu sunt mandru de asta. Incerc sa ma las. Din ratiuni... aviare :))
(scuze pentru intarziere, am fost la o tigara) |
Cat trebuie sa ma mai frec de tine ca sa ma bagi in seama ???? :">
![]() |
Mwhahaha. Bremen, dar nu era nevoie de fel de masinatiuni de-asta virginale. Puteai sa mi-o spui direct. Daca stau sa ma gandesc, si tu mi-ai fost simpatic dintotdeauna, intr-un fel. >:)
@Nam: acum imi dau seama. Tu te refereai de fapt la geometria aia a unghiulatiei care prinde actorul perpendicular din spate, si nu la fromosetzea generala a pozei, nu? Da, ala mai e valabil. Desi aici nu prea se califica capturile pe patternul respectiv. Sunt cam largi. * * * On: http://www.youtube.com/watch?v=DFqJHlR7xVQ Partea mea preferata e cand rastoarna masa... >:) * * * [forumul asta nu mai e demult ce s-a vrut a fi l-a-nceput... :)) ] |
Quote:
![]() |
sous le soleil du motan
ca fapt divers, în acest desen animat, cea care a asigurat vocea iepurelui e sylvia bataille, nevasta lui g.bataille şi a lui lacan. |
Altii care-si dau cu parerea despre filmele pe care le iubesc/urasc :
http://www.youtube.com/user/filmvers...?feature=watch |
![]() :)) |
Dialog 8->
|
Dialog in libaneza fara traducere.Noi care nu stim franceza ce facem?
![]() |
Don't u facepalm me, dude! :-w
Am gasit aceeasi secventa dublata in spaniola si in italiana, ai fi preferat asa?eu nu. dublarile strica tot farmecul limbii native unui film. Dar nici nu e greu sa-ti imaginezi ce se intampla in scena asta: politistul isi imagineaza o conversatie romantica cu bunaciunea coafeza, care se intampla sa fie si regizorul :D p.s. te-ai blocat la coupe de fil? :)) |
I'll facepalm as much as I damn want!>:P
M-am blocat cand am vazut ca traducerea era in franceza si am renuntat sa ma mai uit. |
Cinema in a nutshell, or, the power of wordlessness.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eu n-am imagini memorabile de pus pe forum, dar imi aduc aminte de un tip care tragea gif-uri animate la imprimanta si se intreba pe urma de ce nu se misca si pe coala A4.
|
|
preferatul lui omu', eugene green :)) , trebuia băgat şi el.. în religiosa portuguesa mai ales te simţi incomod de atîta boxat în al patrulea zid. ăia pe acolo îţi declamă direct în cameră. destul de ciudat însă, acolo nu simţi că ai face parte din film. de fapt nici nu ştiu cum te simţi. ca să ai efectul spargerii celui de-al parulea zid, trebuie ă ai mai întîi sentimentul unei ficţiuni foarte ... fictive :D pe ecran, să fie o oarecare denivelare între film şi ce trăieşti. filmele lui green însă sunt atît de la-acelaşi-nivel-cu-off-screenul, că ruperea barajului celui de-al 4lea uol nici nu se face. pentru ca aceasta să se efectueze, e nevoie de nişte condiţii în plus, iar simpla diferenţă 3d life vs. 2d movie se pare că nu ajunge. poate că asta e şi miza filmului, deşi nu cred, asta e mai mult ceva secundar la green.
|
Another brick in the broken wall:
![]() |
moment care are toate şansele să devină preferat: lustruitul pantofilor în "experience"-ul lui kiarostami.
|
All times are GMT +2. The time now is 17:15. |