![]() |
Originally Posted by costyn162:
ooo...daca ai sti de cate ori mi-am jurat acelasi lucru...:))8-> P.S. Sunt doar curios, de ce iti place Danielle asa de mult?:P |
Quote:
O sa incep prin a spune ca nu imi place asa de mult insa se gaseste intr-un top 5 cred al preferatilor. A jucat foarte bine in Survivor:Exile Islands, nu stiu de ce au pus-o in tribul Raufacatorilor, si daca ar fii sa fac o comparatie cu alti concurenti cel putin din tribul Villains cred ca ar iesi castigatoare. Oricum, dupa elimiarea lui Rob tribul Villains nu poate spera decat la o reuniune pentru ca altfel vor fii eliminati unul cate unul. |
Originally Posted by shadowofnight:
:P |
si Sandra creste usor usor in preferintele mele... super tare miscarea cu Russell...asteptam acum cu interes episodul 9...sper sa nu fie ceva recapitulativ.
|
daca esti fan survivor uita-te la sezonul 19...te va enerva russell in primele episoade, dar dup-aia devine foarte tare. din punct de vedere al strategiilor, e unul din preferatele mele alaturi de micronesia, all star si primul sezon cu Ozzy (nu mai stiu cum se numeste). si cu aceasta ocazie mi-am amintit de zilele din vacanta de vara in care vedeam un sezon de survivor in doua zile, nu asa cu taraita, un episod pe saptamana. :( |
[quote=ricutza]
Pai, astepti sa apara tot sezonul 20 si te uiti apoi la el.:)) Initial asa am vrut sa fac eu, dar cu Russell in joc, nu am rezistat sa nu ma uit. |
[quote=capodecina]
Originally Posted by ricutza:
nope, ca nici nu mai am zilele atat de libere... si oricum iti dai seama ca si mie imi e greu sa rezist tentatiei de a ma uita la ele saptamanal. plus ca daca astept sa se temrine, mai mult ca sigur dau peste spoilere si ma enervez... |
ricutza, ce miscare strategica a facut Amanda in episodul 8?:-?
Referitor la sezonul 19, mie mi-a placut de Russell in primele episoade, mi s-a parut (la momentul respectiv) amuzant cum trebaluia pe langa tabara, arzand sosete, cautand Idoli, etc.:)) Primul sezon cu Ozzy e Cook Islands.:D |
Survivor:Cook Islands mi-a placut si mie insa printre preferatele mele daca nu preferatul este Survivor Micronesia:Fans vs. Favorites. Sooper strategii, sooper concurenti, si multe eliminari pe neasteptate. Cu Russel va respect parerile insa eu personal nu pot oricat as incerca sa gasesc ceva pozitiv la el si nu as vrea sa castige. Adevarul e ca nu prea stiu cine o sa-l voteze. Dar asta depinde de cum joaca. Amanda e in varful preferintelor mele. Insa se pare ca in episodul 9 J.T va face o mare prostie. Se pare ca ii va da idolul imunitatii lui Russel insa nu stiu exact in ce imprejurari. Ramane de vazut.
|
Apropo, o intrebare pentru voi, fanii Survivor. Nu vi se pare ca primele sezoane Survivor erau putin mai reale decat ultimele in special sezonul 20? Adica inteleg ca este mai multa actiune si atrage mai multi telespectatori dar se intampla mult prea multe coincidente. Credeti ca dat fiind faptul ca sunt concurenti care au mai participat este regizat un pic mai mult?
|
Intrebarea asta e pentru molti:D. Dar ma bag si eu si spun ca sunt de acord cu tine. Cel mai mult ma deranjeaza unele unghiuri din care filmeaza si unele din metodele de filmare, cateodata am impresia ca ma uit la ceva serial tv si nu un reality show. Hmm....dupa un anumit episod din acest sezon, nu mai agreez deloc nici Hidden Immunity Idols. Apropo, nu stiti cam cati cameramani sunt in fiecare trib? Inca ceva...mi-a ajuns un zvon foarte interesant la ureche. Se pare ca producatorii se gandesc la un alt all-stars season, pentru sezonul 22:-O. Stiu ca nu pare foarte credibil deoarece nu s-a terminat nici macar sezonul 20, dar am citit despre asta in cel putin 2 locuri diferite...Se pare ca va fi ceva de genul 'Second Chances' si va aduce doar jucatori care au fost votati foarte devreme (cum ar fi Marissa in Samoa sau Tina in Exile Island). O alta varianta ar fi sa aduca 10 oameni votati devreme si 10 oameni care au ajuns pana aproape de finalul jocului, desi prima mi se pare mai verosimila. :P Voi ce credeti? |
Nu am auzit acest zvon insa nu mi se pare imposibil deoarece Survivor este un reality-show cu foarte mare succes in America in special. Nu cred ca se vor opri la 20 de sezoane deci totul este posibil. Si mie tot prima varianta mi se pare nu neaparat verosimila cat placuta de vazut. Adica oricum ar fi sa aduca concurenti egali din punct de vedere al duratei in joc. Adica ori cei care au fost eliminati devreme, ori cei care au ajuns in finala. Sau o alta idee sa faca u n sezon cu toti castigatorii din sezoanele anterioare. Ar fii interesant.
|
A fost foarte tare faza cand cei din tribul Heroes au gasit idolulu in borcanul cu cafea. Ce era ciudat este ca aveau borcanul ala castigat la o proba de vreo 3 zile si exact atunci l-au gasit. Foarte fals momentul. |
Eu faceam o comparatie intre Survivor si wrestling. E regizat, si stiu asta, dar il urmaresc pentru entertainment si pentru faptul ca s-ar putea ca producatorii sa aduca jucatori noi si personalitati interesante precum Russell, dar in acelasi timp apar si umpluturi si wannabe actors and models care sunt niste legume. In orice caz, Survivor are de tot pentru toti si va fi on-air mult timp de acum inainte. Survivor 22, un alt All Stars?! Pare plauzibil, dar eu astept un sezon cu oameni noi. |
pai ca a stat cu ochii deschisi si s-a uitat dupa JT. Daca nu se misca ea repede si cu telent, JT apuca sa ascunda idolul si dus era. A zis recunoscut si Candice asta. Plus ca a fost super ok si in competitii. Si mie tot pentru intuitia idoleasca imi placea de Russell. Nu stiu de ce doarme acum si nu scormoneste printre copaci. Ca el oricum n-are nevoie de indicii. |
deci va rog nu ma deprimati cu intrebari din astea...normal ca sunt o multime de aranjamente si facaturi. eu nici macar nu cred ca nu au tot felul de ustensile gen lame de ras si periute de dinti din oficiu....bine, oricum conditiile sunt nasoale, dar nici nu cred ca e viata cruda care se vrea sa fie. nu-si direste nimeni sa faca un show in care toti competitorii sa fie doborati de raceli si boli si tot felul de chestii care normal ca se intampla cand dormi in frig si ploaie... |
Bine, se stia de la inceput ca JT nu e cel mai mare geniu. Nu m-ar mira deloc sa faca prostia asta... Dar in 19 sezoane de Survivor nu s-a intamplat sa desconspire chestia socanta dintr-un episod in promo-ul precedentului, deci nu stiu daca lucrurile vor sta chiar asa. Sa vedem insa... Sunt foarte curioasa care va fi relatia Parvarty-Amanda. |
La fel si eu... sa lase si altora sansa de a juca acest joc. Plus ca fiecare dintre noi are antipatii... si faptu` ca un jocator care nu e agreat apare din nou in joc enerveaza. Prea mult star, heroes, etc... e aiurea. Amanda si Parvati daca ajung impreuna... iar voi avea draci. Nu le-am suportat pe pasaricile alea. Mai ales in Micronesia.... ele doua + Cirie. Pffff... impuscate merita!>:) |
A mai vazut cineva ultimul episod? Russell was hilarious :))
|
Desi nu-mi place sa o recunosc, mi-a placut episodul asta. :( Desigur ca au fost unele faze care m-au adus la exasperare, dar chiar mi-a placut ca au aratat-o pe Sandra mai mult, finally. Mi-a placut si Jerri vs. Colby, la Reward Challenge:D. 'Just one more minute, Jeff' :)).
Pana si Parvati a fost mai putin enervanta de obicei. Si trebuie sa ii acord credit pentru ca nu i-a spus lui Russell de idol. Dar asta nu inseamna ca imi place de ea:-O. Ati vazut la Tribal Council cum a inchis-o Sandra pe Danielle?:x:x JT mi s-a parut de-a dreptul penibil cu scrisoarea aia:|. Mi-a adus aminte de cand eram copil mic si ma jucam de-a spionii si trimiteam mesaje scrise cu suc de lamaie sau ce o fi fost(:| . A, ce m-a deranjat cel mai tare: "Celebrarea" faptului ca Amanda (si Parvati la Tribal Council) a ajuns la 100 de zile de joc. Uau...chiar era necesar? Imi imaginez ca e un sentiment foarte placut daca esti fan Amanda sau Parvati, dar cand favoritii tai nici macar nu mai sunt in joc si pe deasupra nici nu le suporti pe cele 2...:( ricutza, imi pare rau, dar eu nu pot in niciun caz considera acea 'miscare' strategica. Si faptul ca a fost ok in competitii nu ma ajuta sa-mi schimb parerea despre ea. Sorry:D. Vreau sa va intreb care e, pentru voi, topul celor mai proaste miscari facute vreodata in Survivor, si daca ceea ce a facut JT poate iesi pe primul loc. Topul meu arata cam asa: 1. JT dandu-i unui VILLAIN un HII, avand ca baza doar deductia stupida a lui Rupert, cum ca ar fi o all-girls alliance in acel trib. Consider ca oricine renunta la un HII pentru oricine altcineva decat aliatii sai e putin...:|:|:|:| 2. Erik(Micronesia) renuntand la Immunity Necklace. Pana de curand asta era pe locul 1, dar JT l-a detronat. 3. Ultimii 4 ramasi in Marquesas, care, in incapatanarea lor nu s-au putut hotari pe cine sa voteze, astfel incat au fost nevoiti sa aleaga pietre. Esti printre ultimii 4 oameni ramasi in joc, pentru numele lui Dumnezeu, da-l naibii pe aliatul tau ca tot ce mai trebuie sa faci dupa pentru a ajunge in fata juriului e sa castigi o nenorocita de proba. "Tomorrow we make our apologies, tonight we make our move." 4. Ian(Palau) lasandu-l pe Tom sa castige Final Immunity Challenge cu conditia sa o ia pe Katie la Final TC. :| 5. Cred ca trebuie sa fie James, in China, votat cu 2 Idoli in buzunar si 3 sau 4 TC-uri la care le putea juca. |
All times are GMT +2. The time now is 11:43. |