![]() |
Quote:
Nu stiu cum se numeau consolele dar nu erau nintendo:) |
Daca erau negre cu dischete galbene Terminator erau:P
LE:In ceea ce priveste jocurile pt. PC, am terminat destul de multe, mai ales in perioada in care eram cat de cat pasionat de ele. Preferatele mele sunt Mafia:The City Of Lost Heaven(cred ca l-am jucat de cel putin 6 ori) si The Longest Journey. Acum ma joc mult mai putin, si cum nu stiam ce sa scot mai nou alternez intre doua "clasice": Warcraft III si Planescape Torment. |
ah, white... ce bine... macar acum stiu si eu ce consola aveam. nu am stiut niciodata. dar dupa descriere se pare ca era Terminator. si culmea ca nu am avut probleme cu joisticurile... m-au tinut mult si bine... cred ca daca o iau acum din debara si acum inca mai merge... asta daca inca mai e pe acolo... :-/
|
Ce noroc, tu macar o mai ai:P
|
nu stiu daca o mai am... ai mei au prostul obicei sa arunce si lucruri care inca mai merg. insa o sa o caut si daca mai e pe acolo, poate o donez...>:)
|
Originally Posted by White1:
Warcraft 3 e o opera de arta...Eu acum sunt pe The Witcher2,desi inceputul e cam dezamagitor si pe Civ 5 un joc care creeaza dependenta,voiam sa ma apuc si de Anno 1404:Venice,dar cu atatea lansari nu mai stiu ce sa aleg... |
Da, cred ca s-ar putea gasi amatori, asta daca ai si vreun TV prin debara:D
|
Tv-ul e in camera la mine... inca mai merge foarte bine da ala nu il dau:))
@Vortex, Anno e super tare. ti-l recomand.B-) |
Ma faci de ma apuc de el si nu il las pana nu il termin,arata bine,ceva gen age of empires 2...dar cred ca raman la cura..taste the real life ya know:D
|
Then the Terminator is ussles:P (ar fi trebuit sa-si fi dat seama de cand nu a fost in stare sa omoare o femeie si un copchil)
Warcraft 3 e ok, dar la cate strategii inspirate de el am jucat nu cred ca o sa ma mai impresioneze cu ceva, poate doar cu povestea. |
Povestea e imensa ,warcraft 3 e un adevarat univers.Eu mi-am petrecut multe ore citind despre ce s-a intamplat cu fiecare personaj si despre fiecare loc pe wowwiki,sunt vreo 70 mii de pagini deci e urias...:D
|
din jocurile care le-am jucat in copilarie imi aduc aminte asa:
Abe's Odyssey 18 wheels of steel AirRivals (cu jocul asta am facut furori. faceam echipa cu fratemi-o si rupeam tot>:) ) Heroes Max Payne Nexus - The Jupiter Incident Quake (cam toate)... mai ales Arena Sims Starcraft si desiguuuurrrr Need for Speed.B-) in rest nu imi mai aduc aminte... :( decat de jocurile alea de copii gen bomberman, Chicken invaders, Gouvernor of poker si prostii de genu.:) |
Putine sunt jocurile pe care le tin minte din copilarie...ar fi Carmaghedon, Starcraft si Gta, bineinteles si Mario :)
|
moamaaaaaaa ce pofta mi-ai facut de carma 1 si carma 2
|
Durereeee :) ce "rupea" carma la vremea aia, nu ma mai dadeam sculat din fata calculatorului :)
|
astept un singur joc: deus ex 3 ("human revolution", cum ii zic astia), urmarea joacelor gandite de marele maestru warren spector. chiar sunt curios ce iese din jocul asta de legenda.
|
Am incercat sa joc primul Deus Ex saptamana asta dar am avut ceva probleme da adaptare. Nu prea ma prinde atmosfera cyberpunk.
|
|
Wow...Rockstar Games :X
|
Originally Posted by bremen1980:
Mafia?Is that you?...:)) |
All times are GMT +2. The time now is 00:44. |