![]() |
Originally Posted by kiyty:
|
She really likes Meryl...cand se prosteste si se crede mai tanara decat este :).
|
E vorba de slots :-).
|
Ok, am intarziat putin dar sper sa se ia in considerare. A fost cam greu pentru ca filmele mele preferate sunt inainte de anii 2000 (Fight Club, American History X, Sleepy Hollow, Interview with the Vampire etc.)
A. Top 10 filme anii 2000 1) Pirates of the Caribbean 2) The Illusionist 3) The Dark Knight 4) The Pianist / Lord of the Rings 5) Sweeney Todd: The Demon Barber from Fleet Street 6) 300 7)Inglorious Basterds 8) Little Ashes 9) 2012 10) Spread B. Top 10 al serialelor din anii 2000 1) Prison Break 2) Vampire Diaries 3) Lost 4) Supernatural C. Top 5 regizori anii 2000. 1) Lars Von Trier 2) Tim Burton 3) Steven Spielberg 4) Clint Eastwood 5) Christopher Nolan F. Cel mai bun film romanesc. Filantropica |
Care l-ati cocoţat mă pe Petrea lu' Geacsăn aşa de sus? Care mai credeţi în ştrumfi?=))
|
Originally Posted by Windom:
... ştiu pe cineva care mai crede în ştrumfiţe. ;;) :"> |
Eu cu Nolan am ce am nu înţeleg de ce e aşa sus. Restul mi se par în regulă, poate nu ordinea asta, dar cam ăştia sunt.
Aş mai remarca lipsa lui Gondry care a avut filmul deceniului şi aici lipseşte cu desăvârşire. E puţin suspect. |
The bottom line - cu exceptia lui JC care sta bine unde sta si a fratilor Coen, care doar un pas-doi trebuie sa se retraga (pentru a ceda locul gigantilor), topul ăsta trebuie răsturnat cu curu-n sus, ca să reflecte cit de cit realitatea...B-)
|
Uhm, Linklater nu-i saracu' de top 20. E din categoria celor care si-au atins apogeul devreme, in cazul lui in 1993.
|
Si tot nu inteleg cum de Pedro a ramas pe dinafara :-?...
|
multumesc lui GB pt postarea clasamentului regizorilor while i was out
Eastwood si Nolan intr-adevar, mult prea sus ! Lynch mult prea jos. :( |
No shit.:( Asta se intimpla cind poate vota oricine...X(
|
De asta si sunt foarte circumspect cu poll-urile in randul publicului. Dar nu m-am putut abtine sa nu sondez opinia popolara totusi, s-a incheiat o decada. Trebuia sa vedem cum stam. ;)
|
Originally Posted by Windom:
Inaintea votului ar trebui sa se dea un examen de competenta a votului daca se vrea exigenta. Vb lui Ceausila: Conform unor statisitici , 80% din statistici sunt false.. Windom esti subiectiv.. Asta e un top mediocru.. desigur.. |
Mult zgomot pentru nimic. In 2020 faceti topul privat, la care sa participe numai rezidentii Olimpului.
|
1. Eternal sunshine of the spotless mind
2. Dogville 3. Amores perros 4. Cidade de deus 5. No country for old man 6. Mystic river 7. Lost in translation 8. Memento 9. Big fish 10. 21 gramms |
A. Top 10 filme anii 2000[b]
1. The Notebook (2004) 2. Sweet November (2001) 3. P.S. I Love You (2007) 4. The Ugly Truth (2009) 5. Pirates of the Caribbean 6. Spread 7. Gamer (2009) 8. 21 9. Sweeney Todd: The Demon Barber from Fleet Street 10. A Cinderella Story B. Top 10 al serialelor din anii 2000[b] 1. The Vmapire Diaries (2009) 2. Gossip Girl 3. Heroes 5. Chuck 6. Ghost Whisperer 7. H.D. House 8. One Tree Hill 9. True Blood 10. Lost C. Top 5 regizori anii 2000[b] 1. Guillermo del Toro 2. David Cronenberg 3. Cristopher Nolan 4. Danny Boyle 5. Paul Greengrass D. Top 5 roluri feminine[b] 1. Charlize Theron 2. Katherine Heigl 3. Hilary Swank 4. Hilary Duff 5. Amanda Bynes E. Top 5 roluri masculine[b] 1. Keanu Reeves 2. Gerard Butler 3. Jonny Deep 4. Orlando Bloom 5. Jim Carrey F. Cel mai bun film romanesc[b] Politist, Adjectiv / Eu cand vreau sa fluier, fluier G. Premiul Special nu stiu mi se pare putin complicat |
Nu era obligatoriu sa treci toate categoriile :D Daca nu stii regizori mai bine nu scrii decat sa copiezi de la altii :P
|
Mda, Vampire Diaries pe langa faptul ca e cel mult mediocru a aparut la sfarsitul lui 2009 si seria 1 nici nu e gata inca. Cu toate astea l-ai cocotzat in varf...
|
Gladiator - Gladiatorul (2000)
Ice Age - Epoca de Gheata (2002) Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl - Piratii din Caraibe : Blestemul Perlei Negre (2003) The Lord of the Rings: The Return of the King - Stapanul inelelor: Intoarcerea regelui (2003) The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring - Stapanul inelelor: Fratia inelului (2001) |
All times are GMT +2. The time now is 21:48. |