![]() |
Originally Posted by miercuri:
Ms de corectare. Toti negri pe care i-am pomenit au jucat in cateva filme, ca sunt si cantareti este alta treaba. Si prin "sau ai putea sa mai lucrezi un pic la atitudine." nu inteleg la ce te referi, poate ma lamuresti. |
Poate vä hotärâti.
Originally Posted by miercuri:
Originally Posted by Blondie:
|
eu cred ca Blondie are ceva cu negrii in general... sunt si actori de culoare foarte buni... si dintre cei pe care i-a enumerat, sincer chiar nu inteleg ce nu ii convine la ei... poate culoarea pielii... cred ca a vrut sa scrie negrotei in loc de negrii... dar atunci ar fi fost prea vizibila ura lui pentru "rasa" asta... ;))
|
Simplu.E rasist si uraste "cioroii".
|
Originally Posted by alextreme93:
am vrut sa il fac si eu rasist...da am zis ca totusi... e un cuvant prea dur... chiar daca poate o merita... cred ca s-a nascut un mic Hitler pe aici... "sa dispara toti negrii si evreii si tiganii si ungurii... rasa ariana trebuie sa fie la putere, ea e cea care va dainui cel mai mult!" (numai ca problema e ca nici romanii nu sunt arieni... ce ne facem, of, of, of) bravos, n-am cuvinte... eu zic sa nu prea iasa pe strada... ca poate va avea aceeasi soarta ca si Ceausescu... ;)) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Tin sa iti reamintesc ca Ungaria si Romania (pana la 23 august 1944) au fost aliate cu Germania in WW II . Sunt cativa actori de "culoare" care imi plac si atata, restu sunt jalnici, bagati in filme doar pentru ai atrage si pe cioroi in cinematografe. Rasist probabil sunt pentru ca nu imi plac, nu ii suport pe tiganii, daca voi ii iubiti e treaba voastra. PS: deviem prea mult de la subiect. |
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
Originally Posted by Blondie:
peace!!! |
si daca o sa citesti cu atentie ceea ce am scris... o sa intelegi si care o fost faza cu ungurii si romanii... si tiganii si negrii... nu ma lua cu istoria ca poate stiu mai multa decat tine... dar nu imi etalez pe forum cunostintele, care de altfel nu intereseaza pe nimeni... daca vrei istorie, du-te la filmele istorice... ca oricum nu ai inteles ce vroiam eu sa zic acolo... ;)) fara suparare... ;))
|
Simplu :
Steven Seagal ![]() |
Cam astia ar fi actorii pe care incerc sa`i evit pe cat posibil :)) : Jamie Foxx, Hugh Grant, Wesley Snipess, SJ Parker, Jennifer Aniston , Seagal , n`am nimic cu ei doar ca din punctu` meu de vedere is actori slabi
|
L-a mentionat cineva pe Dominic Monaghan? Eu unul nu il suport.
|
Si, ma rog , de ce nu-l suporti ? Ca e urat sau ca joaca mai bine decat Robert Pattison ? :)
|
E un actor slab, are o figura inocenta si pare penibil cand ii se da un rol in care trebuie sa o faca pe durul. Si, btw, cine e Robert Pattison?
|
2 Attachment(s)
Originally Posted by moltisanti88:
da un search pe google. a jucat in twilight... ;) Attachment 534 Attachment 535 |
Eu nu il suport pe Robert De Niro. Ma enerveaza aproape totul la el, de la stilul lui de a juca pana la cum arata. :|
|
Tom Cruise.
|
Originally Posted by R_Afc:
|
1. Madonna
2. Jessica Alba 3.Robby Williams:) |
Originally Posted by innascumpica:
habar nu aveam ca e si actor. Robbie Williams e cu muzicuta. poate te referi la actorul mic de statura semi-chelios. |
All times are GMT +2. The time now is 18:24. |