Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Cel Mai Nesuferit Actor (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96466)

Blondie 03 Aug 2010 08:55

Originally Posted by miercuri:

Originally Posted by Blondie:

Deci: Maegan Good, Martin Lawrance, Redman, Chris Rock, Edie Griffin, Mario Wayans, Quen Latifa (cand o vad pe asta imi vine sa sparg monitoru), 50 Cent, Snoop Dog, Ice Cube, Ice-T, Wesley Snipes (sa zicem ca il suport in Blade cat de cat)....si multi alti negrii care nu imi vin acuma in minte, de fapt mai usor ar fii fost sa ii nominalizez pe cei care imi plac dintre negrii.
Dintre ai "nostrii", nu ii suport pe Hugh Grant, Steve Martin, SJ Parker si cele 3 prietene ale ei din "Totul despre sex", Jenifer Aniston, Seth Roger, Adam Sandler, Vince Vaughn, Bil Paxton, Casper Van Diem, Don "The Dragon" Wilson, Naomi Watts, Renée Zellweger, Cate Blanchett, Julie Benz, Errol Flynn, Guy Pearce, Jake Gyllenhaal, Dan Aykroyd, Stefan Banica JR, etc, etc.

ar fi fost
un negru - doi negri
al nostru - ai nostri
asta numai ca sa lamurim niste lucruri.

si ai putea sa mai lucrezi la discurs in asa fel incat sa nu sune ca un hate speech rasist, sau ai putea sa mai lucrezi un pic la atitudine.

O parte din "negrii" pe care i-ai pomenit nici nu sunt actori.

Ms de corectare. Toti negri pe care i-am pomenit au jucat in cateva filme, ca sunt si cantareti este alta treaba.
Si prin "sau ai putea sa mai lucrezi un pic la atitudine." nu inteleg la ce te referi, poate ma lamuresti.

Pitbull 03 Aug 2010 09:48

Poate vä hotärâti.
Originally Posted by miercuri:

O parte din "negrii" pe care i-ai pomenit nici nu sunt actori.

Miercole, Blondie nu se referea la "negri", ci la "negrii", cu doi i la plural nearticulat (un negriu, doi negrii, toti negriii), deci si tu trebuie sä scrii cu trei i. Uite, l-ai derutat, si acum se teme sä mai punä mai mult de-un singur i, uite cum scrie:

Toti negri pe care i-am pomenit au jucat in cateva filme.

dragonfly_drk 03 Aug 2010 10:11

eu cred ca Blondie are ceva cu negrii in general... sunt si actori de culoare foarte buni... si dintre cei pe care i-a enumerat, sincer chiar nu inteleg ce nu ii convine la ei... poate culoarea pielii... cred ca a vrut sa scrie negrotei in loc de negrii... dar atunci ar fi fost prea vizibila ura lui pentru "rasa" asta... ;))

alextreme93 03 Aug 2010 10:42

Simplu.E rasist si uraste "cioroii".

dragonfly_drk 03 Aug 2010 10:52

Originally Posted by alextreme93:

am vrut sa il fac si eu rasist...da am zis ca totusi... e un cuvant prea dur... chiar daca poate o merita... cred ca s-a nascut un mic Hitler pe aici... "sa dispara toti negrii si evreii si tiganii si ungurii... rasa ariana trebuie sa fie la putere, ea e cea care va dainui cel mai mult!"
(numai ca problema e ca nici romanii nu sunt arieni... ce ne facem, of, of, of)
bravos, n-am cuvinte... eu zic sa nu prea iasa pe strada... ca poate va avea aceeasi soarta ca si Ceausescu... ;))

Blondie 03 Aug 2010 13:05

Originally Posted by dragonfly_drk:

am vrut sa il fac si eu rasist...da am zis ca totusi... e un cuvant prea dur... chiar daca poate o merita... cred ca s-a nascut un mic Hitler pe aici... "sa dispara toti negrii si evreii si tiganii si ungurii... rasa ariana trebuie sa fie la putere, ea e cea care va dainui cel mai mult!"
bravos, n-am cuvinte... eu zic sa nu prea iasa pe strada... ca poate va avea aceeasi soarta ca si Ceausescu... ;))

Tin sa iti reamintesc ca Ungaria si Romania (pana la 23 august 1944) au fost aliate cu Germania in WW II .
Sunt cativa actori de "culoare" care imi plac si atata, restu sunt jalnici, bagati in filme doar pentru ai atrage si pe cioroi in cinematografe. Rasist probabil sunt pentru ca nu imi plac, nu ii suport pe tiganii, daca voi ii iubiti e treaba voastra.
PS: deviem prea mult de la subiect.

Blondie 03 Aug 2010 13:10

Esti cumva un tigan suparat ca nu va suport natia?

dragonfly_drk 03 Aug 2010 13:14

Esti cumva un tigan suparat ca nu va suport natia?

alooo gara... eu sunt ea... o fata nu un el... tigan, nici pe departe... si nici tiganca... dar totusi...ai dreptate, deviem de la subiect... din cate stiu eu... paca topicul e "cel mai nesuferit actor"... tu ai spus rasa pe care nu o suporti... pentru ca in momentul in care insirui niste nume... de negrotei, desigur... e clar ce vrei sa spui... mai bine ziceai din start... nenicilor, eu urasc tiganii si negrii... chiar daca asta chiar nu are nicio legatura cu topicul asta... deci tu ai inceput... si nu te enerva ca faci riduri... imbatranesti devreme... ;)

peace!!!

dragonfly_drk 03 Aug 2010 13:19

si daca o sa citesti cu atentie ceea ce am scris... o sa intelegi si care o fost faza cu ungurii si romanii... si tiganii si negrii... nu ma lua cu istoria ca poate stiu mai multa decat tine... dar nu imi etalez pe forum cunostintele, care de altfel nu intereseaza pe nimeni... daca vrei istorie, du-te la filmele istorice... ca oricum nu ai inteles ce vroiam eu sa zic acolo... ;)) fara suparare... ;))

shagrath 03 Aug 2010 23:45

Simplu :

Steven Seagal

ionutt- 04 Aug 2010 20:32

Cam astia ar fi actorii pe care incerc sa`i evit pe cat posibil :)) : Jamie Foxx, Hugh Grant, Wesley Snipess, SJ Parker, Jennifer Aniston , Seagal , n`am nimic cu ei doar ca din punctu` meu de vedere is actori slabi

moltisanti88 08 Aug 2010 00:48

L-a mentionat cineva pe Dominic Monaghan? Eu unul nu il suport.

Medicate 08 Aug 2010 12:31

Si, ma rog , de ce nu-l suporti ? Ca e urat sau ca joaca mai bine decat Robert Pattison ? :)

moltisanti88 08 Aug 2010 12:35

E un actor slab, are o figura inocenta si pare penibil cand ii se da un rol in care trebuie sa o faca pe durul. Si, btw, cine e Robert Pattison?

dragonfly_drk 08 Aug 2010 12:38

2 Attachment(s)
Originally Posted by moltisanti88:

E un actor slab, are o figura inocenta si pare penibil cand ii se da un rol in care trebuie sa o faca pe durul. Si, btw, cine e Robert Pattison?

da un search pe google. a jucat in twilight... ;)
Attachment 534

Attachment 535

mshadow 14 Aug 2010 12:00

Eu nu il suport pe Robert De Niro. Ma enerveaza aproape totul la el, de la stilul lui de a juca pana la cum arata. :|

R_Afc 14 Aug 2010 17:18

Tom Cruise.

marllenn 14 Aug 2010 20:29

Originally Posted by R_Afc:

Tom Cruise.

la fel nici mie nu-mi place de tomitza:))

innascumpica 16 Aug 2010 11:31

1. Madonna
2. Jessica Alba
3.Robby Williams:)

danonino 17 Aug 2010 01:36

Originally Posted by innascumpica:

1. Madonna
2. Jessica Alba
3.Robby Williams:)

habar nu aveam ca e si actor. Robbie Williams e cu muzicuta.

poate te referi la actorul mic de statura semi-chelios.

All times are GMT +2. The time now is 18:24.