![]() |
pe HBO ruleaza de departe cele mai bune filme! si ProTV mai incearca sa mai dea cate un film bun , dar cam asta e tot...
|
astazi, 8 august, ora 22.15, la pro cinema, ceva bun de tot: "jacob's ladder".
cei care au gustat ultimul filmulet al lui scorsese au acum ocazia sa vada the real mccoy :) |
se redifuzeaza Decalogul, incepand de azi, de la 21.30, pe TVR Cultural.
un schimb emotionant de replici intre tata si pustiul sau, care ii spune ca a vazut un caine mort. Tatal - "Care caine era?" Pustiul - "Cel cu ochi galbeni. Il vedeam mereu la tomberoane, Era tare amarat...."... :( |
Intodeauna trebuie sa fie un film bun la tv pe undeva si eu aflu uitandu-ma aici,pentru ca altfel uit chiar daca am program tv:)Acum am vazut ca pe 22 august o sa fie An American Crime pe tvr cultural si vroiam sa-l vad de ceva vreme asa ca de abia asteptt:d
|
Luni seara, la Cinemax, de la ora 23:00 sunt difuzate filme de Haneke.
Inainte a fost o serie de filme de Jarmusch, acum au trecut la Haneke. Au fost deja Al saptelea continent si Videoul lui Benny, urmeaza 71 de fragmente dintr-o cronologie a unui incident. |
22,30 › TVR Cultural
Crash Regia: David Cronenberg. Cu: James Spader, Holly Hunter 23,25 › TVR 1 Garantat 100% Regia: Cătălin Ştefănescu. Cu: Radu Muntean (regizor) |
No Country for Old Men -
22:45, Duminică (10 octombrie), PRO TV |
Si Punch Drunk Love pe HBO Comedy la 21.25
|
Punch Drunk Love e minunat!!! L-am vazut de vreo 20 de ori. Il am pe DVD. P.T Anderson and Sandler at their best!
|
o sa ma inregistrez....ma uit mlt la tv
|
Se7en
Se7en 1995
Regia David Fincher Cu Gwyneth Paltrow, Brad Pitt, Morgan Freeman |
The Shawshank Redemption, pe ProTv, la 22:15.Azi.
|
Marti pe TVR1 Necazurile lui Gilbert Grape la 22:15
|
Marti, 8 februarie - Ragtime 1981, ora 22:15
Miercuri, 9 februarie- Coeurs 2006, ora 22:15 Pe TVR1 |
Originally Posted by Dragomara:
|
Originally Posted by omudindulap:
|
" L' homme qui aimait les femmes" (Barbatul care iubea femeile), si un prilej extraordinar de- al Magdei Mihailescu de a-si numi cea mai pasionala carte despre un autor de film pe care am citit-o vreodata: "Francois Truffaut, barbatul care iubea filmele".
Diseara, la TVR Cultural, ora 22:30. De Francois Truffaut, 1977, cu Charles Denner si Brigitte Fossey. Capodopera. De neratat. :x |
Din nou (pentru a doua oara), pe TVR Cultural, la 22:30, diseara, "L'enfant sauvage" / "Copilul Salbatic" - de Francois Truffaut (1969). =D>
De asemenea, duminica (maine, 6 martie, 2011), la 20:00, pe HBO - "Das weisse band". =D> |
DA o sa vad si eu in seara asta filmul lui Truffaut.
In revista Tv mania filmul ''Die Weisse Band'' are doar doua stele in timp ce alte timpenii proletcultiste romanesti au trei stele.:-O .Probabil o colectivizare cu Sebastian Papaiani in rol de inginer sef bate la scor un amarit de film premiat la Cannes. |
Lasa Dumnezeului stelutele pe care le dau cei susnumiti. Ce stiu ei...?! Si e DAS (weisse Band), nu DIE... (vezi ca am scris si o cronica, la "Acum pe Ecrane", dar nu numai io... :"> )
Incearca sa nu ratezi filmul lui Truffaut. ;) |
All times are GMT +2. The time now is 22:10. |