![]() |
Pentru fericitii care au reusit sa scape de tv, meciurile se pot urmari pe net. Eurosport-ul difuzeaza turneul.
|
Bun. O sa am cu ce sa ma delectez in timpul iber :) Thank you pt pont. ( indeed fericiti cei care au scapat de televizor )
|
Fericiti cei care au renuntat la gunoiul din cutie, nu la cutie. Atentie la nuante.;) Filmele tot la cutie le vedem.
Scuze de off, back on... |
Eu cred ca Federer castiga, chiar daca astazi nu prea a jucat extraordinar, castigand foarte greu in 5 seturi. N-are nici o sansa Nadal >:)
Federer nr.1 (forever) |
Avem o noua jucatoare in turul 3, Simona Halep! Din pacate, Sorana Carstea s-a oprit in turul 2.
|
Originally Posted by omudindulap:
Pacat ca nu prea are sanse sa treaca mai daparte. Eu sper sa reuseasca, dar nu cred ca poate sa o bata pe Agnieszka Radwanska. |
Monica Niculescu se opreste in turul 3, invinsa de Schiavone cu 6-0, 7-6. Surpriza zilei o reprezinta eliminarea belgiencei J. Henin.
|
Din pacate si Simona Halep se opreste tot in turul 3, la fel ca Monica Niculescu, fiind invinsa de A.Radwanska cu scorul de 6-1, 6-2.
|
Prima semifinala:
Federer- Djokovic |
Originally Posted by omudindulap:
iar la fete: Caroline Wozniacki - Na Li |
A doua: Murray - Ferrer :(
Tecau in semifinale la dublu-mix. |
Acum
Federer- Djokovic 6-7, 5-4 UPDATE 6-7, 5-7 Rezultat final: Federer- Djokovic 6-7, 5-7, 4-6 |
Djoko :x
|
Originally Posted by miercuri:
+1 :D E febletea mea, alaturi de Soderling. |
Originally Posted by buticut:
- 1 Soderling e ingrozitor... de antipatic. Are si privirea aceea a lui Jacko, din The Shining. Psycho. |
^Lol !! Poate de aia ma atrage :))...
Nu stiu...imi place stilul lui agresiv si in afara terenului, chiar pare un tip de treaba. Nole insa e awesome, obisnuiesc sa ma uit la asta ca sa ma binedispun: http://www.youtube.com/watch?v=WZIdQ...eature=related |
Murray - Ferrer 4-6, 7-6, 6-1, 7-6
Finala Murray - Djokovic |
Mie mi-a parut rau de Nadal ca s-a accidentat :-S
|
@buticut
Doamne!!Ce nebun!!Cu cata pofta am ras =)) |
Finala se joaca maine dimineata, de la 10:30.
|
All times are GMT +2. The time now is 02:44. |