![]() |
Halebardule, n-ai plecat de-aici?
Daca nu, cand pleci? Ca sa nu mai zic ca m-ai rugat ceva de dimineata dar dupa aceea tot tu..... |
Illo, dear - stii vorba aia: bannanier-debannanier, bannanier-debannanier.....
Si tu te mai gândesti la CONSECVENTA, COERENTA si CUVANT? Päi dimineatä cu Tanda, la prânz cu Manda, la ceai cu Smaranda, si seara cu cine s-o nimeri. Dä-i în brushu' lor. |
Cand o sa incetati sa va mai legati de acel forum sau de mine, o sa incetez si eu.
Pana atunci, dati-i inainte ca-mi place! (mika, studiaza in aceste propozitii folosirea cratimei, a i-urilor, a virgulei) |
Originally Posted by halebardul:
Dear, m-am legat vreodata de tine si de forumul tau? Pana ieri cand ai venit sa injuri pe toata lumea? De ce nu ai si tu putintica onoare? |
Vai tu mare destept . Nici tu nu stii sa vorbesti d-apai sa imi explici mie cum se folosesc cratimile si virgulele .
Si-asa tu cred ca esti aici doar ca sa faci misto de noi , astia , care nu " stie nici a scrie " , nu ? Impusca-te , imi faci mie o favoare si a celorlalti useri de pe forum ! Mai mancam o coliva . Ne respiri aerul degeaba . |
Scumpe, VOI ATI INCEPUT.
Si din start, si pe parcurs. Dar sunt de acord. Iatä: din acest moment, nu vom mai face nici o referire la forumul si persoanele voastre - si asteptäm acelasi lucru din partea voasträ. PERSONAL VOI STERGE ORICE MESAJ PRIVITOR LA VOI, DE-ACUM INCOLO. Dar dacä nu vä tineti de cuvânt, ne rezerväm dreptul sä consideräm acordul nul, si eventual sä vä mai pomenim si noi, uneori. DE ACORD? (Fetelor, vä rog, päsuiti-l!) |
Originally Posted by Pitbull:
Sunt partial de acord. Sunt de acord sa nu-i mai pomenim niciodata pe nici unii din ei, dar nu ma deranjeaza ca ei sa ne faca albie de porci ;) ba chiar imi place! |
Cand o sa inceteze el sa comenteze , de mine si de altii care culmea n-au nici o treaba cu el , nu stiu , parca e aiurea pe forum-ul asta , atunci o sa vorbesc frumos cu el .
Daca stau bine si ma gandesc nici nu merita sa ii vorbesti frumos , ca la specimene de-astea , daca vorbesti frumos , daca tipi tot una e . |
Originally Posted by illotempore2002:
|
Originally Posted by Pitbull:
De acord. |
m-am lamurit cum e si cu halebardul asta.
m-am inscris pe forumul sau cu date in regula, reale, cu adresa de e-mail corecta, fara sa imi ascund identitatea. le-am spus oamenilor de acolo ca, de la inceputul infiintarii forumului, am descoperit unele topicuri interesante, in care anumiti useri isi demonstreaza inteligenta si decenta in exprimare. un singur mesaj am apucat sa postez, in care cred ca am reusit sa sintetizez impresiile mele comportamentul meu civilizat pe acel forum nu a fost de natura a-l multumi pe halebard. care a inceput sa ma "ushuie" si, in final, sa ma banneze. sunt convins ca leo serban e animat de intentii bune, ii inteleg perfect nevoia de a i se respecta munca si cariera de catre cei cu care intra in dialog, dar, regret, si-a ales sau s-a trezit prin preajma cel putin cu un personaj venit de la sapa. cam asta a fost scurta mea experienta pe "cinematograf", din pacate. nu am vrut sa fiu un cal troian, care sa saboteze ceva dincolo. imi pare rau. dar, la urma urmei, am incercat sa ma inregistrez pe un forum, nu in academia franceza.:) asta e... |
când ai făcut asta, recent, sau acum câteva luni când omul şi-a deschis acel forum?!
|
Ti-a trebuit un car de tupeu sa-ti arati mutra perfida pe-acolo, in aceeasi zi in care cantai prohodul acelui forum impreuna cu pit, si in care spuneai ca e un doar un moft, si ca als e Tipatescu, pauline zoe si eu catavencu. Si cand stiai ca am plecat de aici si am facut acel forum tocmai de sila ta, care te tineai pe urmele mele si imi spuneai ca-s activistul regizorilor tineri si ma injurai daca radeam de nicolaescu.
la ce-ti trebuie, acum? aha, tanjesti dupa ceva bun? pregateste-te nici sa nu mai poti citi ce e acolo. Stai aici, cateva posturi mai sus laudai acest forum. Acum de ce vrei sa sugi din doua parti? Si buna incercarea de mai sus de a ne dezbina si de a reusi ceva ce nu i-a mers altcuiva, nu dau nume, in vizita lui scurta. Sa stii ca forumul ala va merge oricum, cu sau fara mine. so, keep out, keep! |
oh, mamă! şi io care credeam că măcar unul dintre ei nu e complet idiot! ~X( ~X(
trataţi-vă dracului, odată! voi, şi imbecilii care vă susţin cretinismele astea! X( X( duceţi-vă la femei, la crâşmă, la meci, la psihiatru, oriunde, numai dispăreţi dracului o perioadă de pe forumul ăsta, dacă v-a mai rămas un minim de decenţă, vă rog frumos. :-& :-& :-& |
@dragomara,
nu sunt cretin, idiot, imbecil, etc :) pur si simplu, am intrat ieri pe acel forum manat de bune intentii. nu stiu daca as fi postat 1 mesaj pe minut sau 1 pe luna. repet, puteam face treaba asta intrand folosind vreun ip de prin germania, de nu-si dadea nimeni seama cine sunt. in fine....nu mai insist, sunt lamurit. |
... şi pe deasupra absolut incorigibil, scuză-mă că mi-a scăpat la prima analiză.
baremi de-ai fi avut simţul ridicolului!:| (sper că nu trăieşti cu ideea că-mi face plăcere să-ţi vorbesc astfel, dimpotrivă. trezeşte-te! prieteni nu ne sunt cei care ne încurajează nebuniile, ne cântă-n strună şi ne spun ce ne place să auzim. promit ca de azi înainte să nu mă mai intervin. dacă a te face de râs te face fericit, şi chiar dă un sens vieţii tale, be my guest!) :| :| :| :| :| :| :| :| |
Originally Posted by keepwalking:
adica tu citind postarile mele despre filme ai simtit ca m-as crede atoatestiutoare? serios acum, chiar nu cred ca am abordat vreodata un astfel de ton (excluzand poate discutia de aici). |
Originally Posted by Deleted:
ok, tu esti chiar o exceptie (si mai sunt ca tine). Imi dau seama ca mesajele mele pot parea contra userilor noi, dar nu sunt. La urma urmei si eu am fost user nou si stiu cum e. Deci nu ma refer la cei 10-11 oameni noi care intra pe site si se transforma, dupa cateva postari in persoane pe care le urmaresc. Ma refer la celelalte mii de useri. |
aici iti dau dreptate, ricutza.
eu am devenit cinemagiunist doar de prin septembrie anul trecut. dar asta n-a contat prea mult: pentru ca: am eliminat chiar si de aici useri bolnavi mintal, gen suspect de bizar. am pus problema categoriilor pasive ale forumului - (gen "Vreau sa stiu" ) lucru care s-a rezolvat am pus problema emoticoanelor de atunci (sinistre) si iata ca sunt cele de la messenger, foarte bune. am facut un alt forum, in care un critic respectabil de film sa aiba loc sa se exprime m-am autobanat de pe acel forum etc. deci nu tine de "veterani" treaba cu valoarea. Ci de valoare in sine. |
@ricutza - scuze că nu ţi-am răspuns. nu te-am citit mai devreme, şi se pare că nu am pierdut mare lucru. te contrazici în afirmaţii, iar cea mai semnificativă greşeală pe care cred eu că o faci e aceea de-a diferenţia comportamentul unui om în funcţie de mediul în care se află, internet (forum de psihologie/ matrimoniale LOOOOL / cinematografie) şi viaţa reală. oriunde ne-am afla, şi abslotul cu oricine am intra în contact, de la portar la preşedinte de stat, omul onest, cu bun-simţi şi relativ inteligent care ştim că suntem ar trebui să fie absolut acelaşi. etc. etc.
scuze că nu intru în detalii, dar nu am timp, din păcate nu cu toţii frecăm menta la muncă/ acasă, pentru a ne permite să scriem postări imense, pline de idei originale şi bine elaborate ca să-i impresionăm pe cei care oricum nu citesc, pentru că deja ştiu ei cu cine să discute, pe Net! :D oricum, omul simplu care sunt poate trage o mulţime de concluzii despre tine, dacă citeşte aici că te-a dat pe spate "the proposal", de exemplu. :"> respect, încredere şi bună-voinţă ar tb să avem pentru toţi, cel puţin până ne dezamăgesc. :| |
All times are GMT +2. The time now is 17:03. |