![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Attachment(s)
Hmmm.Nimic despre Amber Heard...
Attachment 525 |
Francoise Hardy
![]() ![]() Kat Dennings ![]() |
|
|
Reese Witherspoon ! cea mai frumoasa din toate !
![]() |
Multe nu au ce cauta in topicul asta. Care dracu' e poanta cu Cottilard aia? Nu mi se pare cine stie ce "piesa". Statia de metrou are fete mult mai tari.
![]() ![]() Aici e wow. ![]() |
Originally Posted by danonino:
|
Originally Posted by danonino:
Unora le place jazzul. |
De ce-ai bagat berea printre exemple? :-O
|
Pentru ca-i mana-n mana cu semintele, manelele si micii. Vorbeam de tot pachetul si de o anumita tipologie. Chiar azi ies la o bere.:D
|
Nu e chiar mana-n mana cu alea. :D
Si eu ies la o bere dupa ce gatesc niscai paste - probabil spaghete in stil bolognez, cu sos marca Judex. ;) |
Adica foarte picant?
|
Nu e foarte picant. Pentru unele e cam picant, dar mie nu mi se pare. ;)
Caracteristicile de baza ar fi gustos si parfumat. Dar poate ar trebui sa mutam discutia la Cafenea? :D |
Originally Posted by omudindulap:
Seminte mananc rar. Bere, si in principiu alcool, nu pun gura deloc. micii nu mananc. Manele nu ascult, dar le aud. Jazz, da si nu, in masura in care ce am prin playlist-uri poate fi trecut la jazz. Dar acum, Cottilard aia nu e frumusete. Sincer, la fata e chiar uratica, pare batrana. Iar pivirea ei nu ma incanta deloc. Fata e comuna.Chiar nu e frumoasa. E draguta maxim. Si nu are o atitudine sexy, si cum am mai spus nici privire. Din ce am vazut in topicul asta, de foarte multe ori parul de pe cap (sa speram ca e si singurul) o incurca, arata nasol. Pe strada daca ar fi, eu nu as observa-o. In shimb, ochii mi-ar fugi instant catre Mila. |
daca vreti sa fiti subiectivi... de ce nu cautati actrite care arata bine si fara machiaj... cu 5 tone de machiaj si eu pot fi Madonna... ;)
aaa. si sa nu uitam de photoshop si toate cele... Oricine poate fi frumos/frumoasa in zilele noastre... ;) ca din cate observ, pozele care le-ati expus majoritatea dintre voi... sunt foarte "masluite"... si daca aveti o actrita preferata... cautati intai pe google cum arata natural... ;) |
Apropo: la multi ani, Charlize!
![]() |
Bai Judex, ma dezamagesti, ce-i cu aratura asta?? Gasesti fete mult mai frumoase in Obor, ce naiba?! :|
|
Originally Posted by omudindulap:
Charlize e faina, e frumoasa. Te poti etala cu ea. Dar daca ai scoate privirea din pamant in timp ce mergi ai observa ca sunt fete mult mai tari decat Cotilard, si ca daca, Cotillard ar fi pe trotuarul opus tu nu ai observa-o. Anyway, daca tot postez aici uite-o "piesa" cunoscuta ![]() |
In primul rand, femeile sunt fiinte, nu piese de schimb.
In al doilea rand, tipele ale caror poze le-ai postat tu reprezinta generatia actuala de femei din Romania, artificiale, femeile ''normale'', ''glamour'', ''tunate'', ''stralucitoare'' sau cum naiba le-o mai spune. Mie imi place Luna. Dar, nu-i asa, de gustibus. |
All times are GMT +2. The time now is 06:42. |