![]() |
da da da. pe 13 se pun in vanzare biletele!!!
|
mergi anielle? eu mai mult ca sigur am sa merg
|
si eu m-as baga. :D
|
iar parca vad ca bubuie aia preturile la bilete, cel mai ieftin la 80 de ron sau de ce nu 100 lei, si asta la mama dracu in spate...
|
In caz ca intereseaza pe cineva
![]() |
Chick Corea&Gary Burton - 20 martie 2012, Bucuresti
![]() cred ca nici de data asta nu voi reusi sa-l vad live pe Corea! :( |
Linkin Park - Bucuresti, 6 iunie (Romexpo)
Mi-au placut Hybrid Theory si Meteora, pe urma m-am lasat de ei, dar e destul de misto sa ii vezi live. Care mergeti? M-ar tenta daca nu ar fi atat de departe de orasul meu |
am auzit si eu boutique, dar, nu mai am 14 anisori. soulfly si slayer vara asta!
|
Atmosfera ar fi faina, nu atat muzica lor, ca si asa nu mai sunt la zi cu ei :P. But yeah, Slayer is pretty cool
|
posibil... dar nu vreau sa ratez slayer... o sa strang bugetu in mai, asta after 1 mai, si merg sigur
|
|
cine a fost ieri la Bohren?
în tm, spt aviatoare ![]() |
de azi incepe festivalul Club A! in piata sfantul Anton.
eu merg. care mai merge? |
Am înțeles că s-a anulat festivalul.
|
mda, pt ca politia romana nu i-a lasat sa vanda bere la draft.
|
LUNI 4 iunie, slayer la arenele romane.
80 ron biletul, cel mai ieftin... biletele se gasesc la diverta, magazinul muzica si libraria mihai eminescu. si pe myticket. care mai merge? |
tre'să vin la facultate în București:)) ... ratez prea multe concerte ale unor trupe favorite:|
|
cati ani de scoala mai ai mai ceachi?
|
mai am un an, fără ăsta...
|
hehee
nu mai e mult, las ca vi here si aici o sa ai o mare surpriza... o sa fie cocnerte multeeeee, extra multe, dar ciuciu bani! :D cand o sa trebuiasca sa dai intre 80-120 ron pe un bilet, si concertele sunt cam 2 pe luna, depinde de luna, nu o sa mai fie asa fun! :D trust me |
All times are GMT +2. The time now is 07:59. |