Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt nefericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95732)

paul_aramis 15 Jul 2009 02:58

iar am moştenit / câştigat / mi se returnează investiţia şi iar nu pot să intru în posesia banilor. am pierdut $364M. numai astăzi.

stefan_c 15 Jul 2009 10:11

Originally Posted by Judex:

Misto, deci nu merge cu mine!!!!!!!!!!!!!!!!11B-)

Aoleu, o freaca aia o zi prin Viena........... Pai poate ii da Egoism o sugestie. :)

adik? ce insinuezi sau unde batzi? :)

Lili1982 15 Jul 2009 10:25

Sunt nefericita pentru ca am fost cu pisica la veterinar dupa o operatie destul de grea....si cand credeam ca am scapat de ce era mai greu....si-a rupt firele de la operatie :(

stefan_c 15 Jul 2009 10:27

Originally Posted by Lili1982:

Sunt nefericita pentru ca am fost cu pisica la veterinar dupa o operatie destul de grea....si cand credeam ca am scapat de ce era mai greu....si-a rupt firele de la operatie :(

saracutza ..

Neuptolem 15 Jul 2009 10:56

Originally Posted by stefan_c:

Aoleu, o freaca aia o zi prin Viena........... Pai poate ii da Egoism o sugestie. :)

Nu vad rostul incadrarii lui EgOisM in fanteziile voastre bazate pe informatii prost intelese.
EgOisM nu cred ca are treaba cu vreo aluzie sexuala si daca tu reusesti sa-i starnesti rasul gratie "experientei" tale din viata reala acumulata datorita milei acelor femei pe care nu le-ai uitat...e cam tragic, my opinion.
Mega-Moderatori, ocupati-va de el! Incredibil! Absolut incredibil!
Unde-a ajuns netul asta in ziua de azi fratilor, toti perversii, nu mai pot fetele sa navigheze deloc.
PS: Nu pun nimic la cale cu EgOisM. Asta o sa-nteleaga curiosii.

buticut 15 Jul 2009 11:07

Sunt nefericita pentru ca mi-am facut analizele de sange si s-au chinuit nu stiu cate minute cu bratele,pentru ca venele imi sunt prea subtiri,asa ca unul e rosu si vanat,iar celalalt e acceptabil.

EgOisM 15 Jul 2009 11:07

Pe Judex il cam mananca pielea;) Sper ca se referea la shopping...

stefan_c 15 Jul 2009 11:09

Originally Posted by Neuptolem:

Nu vad rostul incadrarii lui EgOisM in fanteziile voastre bazate pe informatii prost intelese.
EgOisM nu cred ca are treaba cu vreo aluzie sexuala si daca tu reusesti sa-i starnesti rasul gratie "experientei" tale din viata reala acumulata datorita milei acelor femei pe care nu le-ai uitat...e cam tragic, my opinion.
Mega-Moderatori, ocupati-va de el! Incredibil! Absolut incredibil!
Unde-a ajuns netul asta in ziua de azi fratilor, toti perversii, nu mai pot fetele sa navigheze deloc.
PS: Nu pun nimic la cale cu EgOisM. Asta o sa-nteleaga curiosii.

nu cred k trebuia sa ma bagi si pe mine in chestia asta..pentru ca nu stiu daca ai observat..dar eu cu judex nu suntem prea buni prieteni... si cand am vazut comentariul ala la adresa lui Egoism ... am sarit :D k sa vad ce insinueaza domnul judex ...intelegi ?

stefan_c 15 Jul 2009 11:12

Originally Posted by buticut:

Sunt nefericita pentru ca mi-am facut analizele de sange si s-au chinuit nu stiu cate minute cu bratele,pentru ca venele imi sunt prea subtiri,asa ca unul e rosu si vanat,iar celalalt e acceptabil.

vindecare usoara :-*

Neuptolem 15 Jul 2009 11:12

cand am vazut comentariul ala la adresa lui Egoism ... am sarit :D

Pai asta e, ca nu trebuie sa mai sari la EgOisM nici in "aparare". Atractia asta irezistibila te va conduce automat si implacabil catre un soi de Judex. ;)

stefan_c 15 Jul 2009 11:14

cand am vazut comentariul ala la adresa lui Egoism ... am sarit :D

Pai asta e, ca nu trebuie sa mai sari la EgOisM nici in "aparare". Atractia asta irezistibila te va conduce automat si implacabil catre un soi de Judex. ;)

:)) niciodata nu voi ajunge ca judex ... si nu am sarit "la egoism" ... ci pur si simplu nu mi-a placut comentariul ala ...atata tot ....egoism se descurca singura sa se "apere" pe orice forum si oriunde... eu am ce am cu domnul judex ...
si k fapt divers.. nu cred ca se pune problema de vreo atractie in acest caz :) nu am obiceiul sa dezvolt atractii pentru fete de pe forum..si chiar daca s-ar intampla.. nu as arata asta decat persoanei respective..

Neuptolem 15 Jul 2009 11:41

Mda..cred ca esti un fel de barbat normal. Liber! Acum poti sa pleci.

stefan_c 15 Jul 2009 11:46

:) nu intru in dialog cu tine k stiu k n-are rost

Neuptolem 15 Jul 2009 11:48

:) nu intru in dialog cu tine k stiu k n-are rost

Nu purtam un dialog cu tine si n-aveam de gand.

Neuptolem 15 Jul 2009 12:01

Originally Posted by EgOisM:

Pe Judex il cam mananca pielea;) ...

;)

Judex 15 Jul 2009 13:13

Dragi admini, va rog sa stergeti elucubratiile indivizilor de mai sus.

Da, Egoisto, ma refeream la saitul pe care ti l-am aratat! :)

illotempore2002 19 Jul 2009 19:18

...pt ca sunt intr-un summer school pe malu Adriaticii intr-un oras istoric misto si speram ca o sa pot inota si face plaja si freca pe sub palmieri dar de fapt avem in medie 10 ore de curs pe zi :(( si ma trezesc la 7 dimineata cum nu ma trezesc nici pt job si nu pot sa chiulesc ca vin dupa mine si ma iau cu fortza la cursuri :((

Neuptolem 19 Jul 2009 21:01

...din cauza ca nimic nu-mi merge!
Bye!

illotempore2002 22 Jul 2009 16:23

Sunt .... varza pt ca mi-am pierdut , intr-o tara straina, rucsacul cu toate actele, pasaport, buletin, toti banii, toate cardurile de credit7debit, TOT :((

cum am sa ma intorc in Romania? :((

stefan_c 22 Jul 2009 16:29

Originally Posted by illotempore2002:

Sunt .... varza pt ca mi-am pierdut , intr-o tara straina, rucsacul cu toate actele, pasaport, buletin, toti banii, toate cardurile de credit7debit, TOT :((

cum am sa ma intorc in Romania? :((

vai ce urat.... nu ai decat sa-ti trimita cineva bani din tzara... du-te la ambasada,consulat ... neaparat :(

All times are GMT +2. The time now is 21:48.