![]() |
re: murder in the bathroom: i could oblige, but she might not be there anymore to see the result >:)
|
;;)
|
Originally Posted by Judex:
ce faci ba te insori ? bafta si casa de piatra |
prima nunta de pe cinemagia ? A fost cu cliseu cererea ? A plans ?
|
@Chamb.
Multam fain. Pana una alta am azi de organizat bachelor party pt consultantul meu financiar, fost coleg de liceu. Se anunta show. :D @Hellsteed Eu am tot sperat ca prima sa se intample cu o colega forumista, dar pana la urma tot blonda mi-am luat. Deh, naravul din fire... Nu a fost clasic si nu a plans, ci a mai cerut un numar. :D |
Sunt fericita pt ca m-am intalnit cu Jactati si mi-a dat, in tzipla, Histoires du cinema al lui Godard :x
|
Originally Posted by illotempore2002:
you lucky ... strike :D |
just for fun:
Originally Posted by illotempore2002:
|
Sunt fericit ca am invatat de la Jamie Oliver sa gatesc supa de ceapa si ii gatesc Deliei diseara dupa ce o iau de la aeroport. Si sunt fericit ca am motiv sa nu beau deloc la bachelor party pt ca trebuie sa conduc al ei minunat Audi. :)
|
Originally Posted by halebardul:
:)) corect |
Originally Posted by Chambord:
invidiosilor :D |
E in franceza tipla aia? :D
|
Multa fericire pe forumul asta!
|
Buey Hale, tu vii mestere la nunta?
Btw, se tine la Brasov. |
Judex, pune-te bine cu Cinemania. Poate vine cu formatia si incinge un pic atmosfera la nunta! \m/
|
Bv! <:-P
|
da chiar, va canta cinemania o brashoveanca de-i sar miresei trandafirii din par B-)
|
Cori, pai eu cred ca ma inteleg destul de bine cu Cinemania. Dar tre sa vina acolo sa se distreze, nu sa munjceasca. :)
Dupa ce trece nunta colegului meu, am sa incep pregatirile pt a mea. O sa deschid si pe-aici o lista sa va inscrieti, care vreti sa participati. Precizare: e British style, nu aveti nici o obligatie. :) |
daca-mi da sa beu cat intra promit sa nu cant :D
|
adica o putem sterge englezeste fara sa lasam darul? :D
|
All times are GMT +2. The time now is 21:49. |