![]() |
Eu sunt pro glume,pana e cazul sa fac pe serioasa :).
|
Deci nu-nteleg cum stai cu nasul in matematica aia la ora asta:D Mie-mi place ce fac dar am obosit rauX(
|
Mistah J nu e clona lui Neuptolem. Thanks God!
|
Originally Posted by Neuptolem:
Cum sa fie batran la 33?? Nu este foarte tanar, dar nici batran nu e! |
e numai bun.
:) |
Mistah, am intrat si eu pe site-ul pitipoance.org. M-am zguduit de groaza. Tu ce naiba cauti pe acel site? De'l accesezi?
|
bine, atunci intra si pe cocalari.com :)
|
Era si cazul! :)
Ce puii mei, doar esti om serios! |
Nu seriozitatea era problema, ci talentul meu extraordinar de a ma indragosti mereu de cine nu trebuie.
|
Dac-ai sti de câte ori am fost îndrägostit în ultimii ani... si NICIODATA n-am amestecat-o cu moderatoria! (Nu numai aici.)
|
Da, la concluzia asta am ajuns si eu. E dificil, mai am doua fotograme si ma dau cu capul de pereti.
|
Nu de o poza m-am indragostit, ci de o femeie senzationala.
|
Originally Posted by Judex:
(NOTA: Fostii/viitorii bannati definitiv sä facä bine sä nu mai vorbeascä despre ce nu stiu - desigur, doar dacä nu cumva ignoranta lor, si obsesia de a se auzi vorbind, pot fi partial controlate.) |
|
Cat patetism pe toata linia din partea tuturor.
|
Originally Posted by Judex:
|
Aha,pitbull i-ai facut lu pretenu' tau nesuptolem un azil de nebuni offtopic,ca el numai aci posteaza.Special pt tine,ar trebui sa- ti pui o poza imbracat in Dalai Lama aci:D S-o pupe de cate ori intra.
Ete: http://pitbullsrealm.multiply.com/ph..._Years_Night#3 pitbull,poate iti gasesti si fericirea,la cum arati...si gandesti...B-) E clar ca asta a devenit forumul complexatilor fizic ,psihic de pe net,nu al celor care au chef de vazut ,discutat filme.Cred ca celor mai inteligenti ar trebui sa le dea de gandit daca sa mai intre p-aici sau nu. :-& |
Mistah?
|
Pitbululi,pt ce dracu' ceri bannari? Ca daca ne banneaza pe noi,tre' te banneze si pe tine: ai incarcat regulamentul.:D Si nu doar o data.
NU vedeti ca ne-am plictisit si ca aia cinci oameni care posteaza pe forumul asta n-au nik in comun? Sunt reactii normale de plictiseala ce se intampla,nu e prima data. |
Rostul acestui topic a fost încälcat.
Destinatia lui era aceea de depozitar al mesajelor off-topic care ar merita sä fie sterse dar, pentru cä unii useri sunt atât de îndrägostiti de propriile lor productii, încât considerä un sacrilegiu stergerea lor, am considerat cä ar fi un gest de bunävointä sä le mut doar într-un loc anume, unde sä nu mai deranjeze pe nimeni, iar ei sä si le poatä citi când li se face dor. Din päcate, unii l-au luat ca pe o scuzä de a-si värsa iar în public dejectiile mintale si zoaiele morale - ba chiar, protestând zgomotos când au fost pusi la punct. OK. Pentru scandal, aveti "în suturi!!!" si atât. Acest topic rämâne închis. Voi trimite în el, si pe mai departe, mesajele off-topic, atunci când voi considera cä stergerea lor totalä nu e cea mai fericitä solutie. |
All times are GMT +2. The time now is 23:28. |