![]() |
Doi cumătri: - da eu m-am culcat cu soția ta, 1:0! - da eu cu a ta, 1:1! - da eu am glumit! :D - da eu nu, 0:1! =))
|
cineva care a lăsat baltă pe alţii în favoarea unei urgenţe:
mi-am băgat picioarele în buzunar ca să vorbesc cu tine! |
Spusa in bar de cineva care isi creste singur baiatul :
Cand am bani iti dau ... cand n`am : SC Mata SRL. |
Astazi cand plecam de la PlayStationClub unul ii spune unui prieten: O sa te invit o data la tine acasa sa ne jucam pe Wii.
|
Graffiti pe un zid din Timişoara: "Nu călcaţi iarba. Fumaţi-o!" :D
|
Un prieten :''Cand ma uit la o femeie frumoasa pastrez o oarecare distanta pentru ca daca ma apropii prea mult ii vad pixelii si s-a dus frumusetea ei ''
|
"De urata nu-i...frumoasa...da-i desteapta ca o gaina."
|
Socrul-meu făcea curăţenie într-un sertar. Găseşte un creion grafic care era însă foarte colorat fiind al fetelor. Mă întreabă: "Ăsta-i creion alb-negru, nu ?!":D
Inscripţie pe un tricou: "Ich brauche kein Butler. Bin verheiretet". ("Nu am nevoie de niciun valet. Sunt căsătorit") |
Vreau tricoul ala. Dau la schimb canguri. :D
|
''Ce ba te doare maseaua ?? Ti-a tras-o curentu' ???
|
"E al dracului de mişto să fii sigur pe tine." - domnul Ovidiu
|
Little girl: How do you spell your name?
Father: D-a-d-d-y. Little girl: Shark? |
Pe timpul lu' nea' Nicu (tovarasu), doi proletari, la un moment dat in discutie:
- Ba, ai manacat ceva in dimineata asta? - Pe naiba, am mancat un CACAT! =)) |
Mama, văzându-ne că udăm plantele:
"Voi cu drogurile voastre! " |
Miercurea trecutä, eram cu Emi Floares în tren, în drum spre Timisoara. Doi tineri corporatisti, care acolo se cunoscuserä, forfecau realitatea. Noi lucram la scenarii - dar curând a început sä iasä de-un scenariu nou! Iatä primele replici:
"Eu cunosc niste tineri extraordinar de prosti, fenomenal de prosti, care e avocat si are afacerile lor!" "Eu vä spun ce se vorbeste în gura lu' toatä lumea!" "E de-a dreptul strigätor la ochi!" "...si nu aduce beneficii materiale pentru popor, aduce beneficii materiale pentru zona autonomä." "Eu vä spun cum a fost cu Hanibal, fiindcä am väzut efectiv un serial, efectiv cu episoade, si am väzut efectiv ce se întâmpla." "Tot prin asociere cu aceastä idee, pärerea mea si ce cred eu..." |
Ar putea iesi o sceneta intr-un Timisoara, I Love You, ca tot e la moda.
|
Iei, in fata mea,mergeau agale dar erau foarte agitati doi reprezentati ai clasei proletare:
"- Nu mai suport tara asta de rahat, auzi tu sa taie salariile, sa creasca taxele... astia-s nebuni.. - Nebuni pe care noii-am votat, deci si noi suntem vinovati - Lasa ba, daca imi dai o pusca si cateva gloante, ii ciuruiesc pe toti... fac revolutie!!! - Pleaca ba de-aici, tu nu esti in stare sa omori o musca!" - Incearca-me..." Poate, poate... |
Deci,a fost bine ca n-a fost rau!
|
"In plus, vrea sa-si procure iubitul perfect si sa arunce cea mai tare petrecere de nastere facuta vreodata."
=))=))=)) Din descrierea romaneasca a unui film. :D |
=)) O traducere minunata, intr-adevar!
|
All times are GMT +2. The time now is 14:05. |