Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Noi moderatori pe Cinemagia (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95392)

Pitbull 01 May 2009 12:05

Originally Posted by Liviu-:

Originally Posted by illotempore2002:

bai nu la Clasic, ce naiba ma Pitbul, te-ai tzacanit?

Nu prea conteaza unde o pune. Nu trebuie sa fie as in ceea ce priveste sectiunea, doar sa modereze cum trebuie...

Elementar. E nevoie de un moderator PRACTIC, nu de unul teoretic sau onorific. Ce facem când vin spammerii si umplu forumul de bälärii...?
Alte obiectii, sau o investim?

illotempore2002 01 May 2009 12:15

daca vrea ALS la clasic sunt pro. Egoism sa meaga la alta sectiune, mai potrivita cu spiritul ei, gen Videi, ANIMATIE ETC.
vA ROG FRUMOS!

Pauline Kael 01 May 2009 12:21

daca vrea ALS la clasic sunt pro. Egoism sa meaga la alta sectiune, mai potrivita cu spiritul ei, gen Videi, ANIMATIE ETC.
vA ROG FRUMOS!

De acord si eu.

EgOisM 01 May 2009 12:29

Nu va mai aprindeti asa,ca nu este sfarsitul lumii.
Este adevarat ca nu intru mai deloc la clasic(it's not really my passion),dar asta nu inseamna ca nu pot modera,in fine....bagati-ma la animatii(acolo intru mai mereu),unde vreti..nu vreau cearta!sO....Chill!!!!

Pauline Kael 01 May 2009 12:32

Nu se cearta nimeni.Eu te vreau oriunde,dar ar fi o miscare faina cu ALS la clasic.Se gandeste Pitbull unde sa te puna,mai sunt sectiuni...

EgOisM 01 May 2009 12:36

Originally Posted by Pauline Kael:

Nu se cearta nimeni.Eu te vreau oriunde,dar ar fi o miscare faina cu ALS la clasic.Se gandeste Pitbull unde sa te puna,mai sunt sectiuni...

Nu am nimic impotriva,stiu ca nu se cearta nimeni,dar pe aici se obisnuieste sa degenereze!
Faceti ce vreti!

illotempore2002 01 May 2009 12:45

nu ne certam, dar si tu cu gura ta ar trebui sa ceri sa fii pusa acolo unde iti place cel mai mult (la sectiune ma refer) pt ca numai asa te poti implica de placere.

ce rost are sa te fortzam sa vezi filme vechi?

Pitbull 01 May 2009 13:16

Originally Posted by EgOisM:

Nu va mai aprindeti asa,ca nu este sfarsitul lumii.
Este adevarat ca nu intru mai deloc la clasic(it's not really my passion),dar asta nu inseamna ca nu pot modera,in fine....bagati-ma la animatii(acolo intru mai mereu),unde vreti..nu vreau cearta!sO....Chill!!!!

OK, trece EgOisM la Animatie, si A.L.S. onorific la Clasic.
Acum: cine trece PE BUNE la Clasic (pe lângä StefanDo, care mai are un forum înteg de moderat, si A.L.S., care e pus doar la plesnealä, cä numai de moderat n-are timp)?
(Dacä dä cineva vreun räspuns P.M.S.-delirant la întrebarea asta, închid topicul ACUM si-i las pe Stefan si Gloria sä stabileascä ei moderatorii; încep sä tânjesc dupä regimul de tristä amintire, dinainte de 2006, când nici vorbä de mascarade d-astea asa-zis "democratice": avea adminul încredere în cineva, îl punea moderator, si gata - oamenii discutau despre filme, nu-si bägau nasul în administratie!)

Repet:
Cine sä treacä moderator REAL, nu de ochii lumii, la CLASIC?

Suspect de bizar 01 May 2009 13:18

redmen era bun da' văd că nu mai intră.

Pitbull 01 May 2009 13:20

Da, Redmen ar fi excelent.
O fi omul plecat într-o minivacantä. Il asteptäm si-l întrebäm.

illotempore2002 01 May 2009 13:29

sunt pro Redmen.

intr-adevar mai trebuie cineva la Classic, pt ca ALS nu prea are timp.
ca varianta mai propun Erectia Eununcului daca vrea.

Pitbull 01 May 2009 13:32

N-ar fi räu.

Pauline Kael 01 May 2009 13:59

Nu aberez,lasa vendetismele.Illotempore isi doreste la clasic,alaturi de ALS ar face o pereche buna de moderatori la clasic.Si mi se pare ca illotempore nu practica cenzura,parca.
La"Fanatic" si "Alege titlul" nu e decat Stefan,sa se puna tot Pitbull moderator si la acelea,sau Gloria.

corinka 01 May 2009 22:01

sunt pro Redmen.

Subscriu.

Judex 03 May 2009 01:42

Eu, din motive personale, renunt.
Va rog.

Neuptolem 03 May 2009 01:52

Renunti din cauza mea? :)
Te-am deranjat?
Nu asta era intentia, eu doar imi aparam ce-mi apartine.
(Putem continua la Offtopic Asylum daca despre asta e vorba.)

Judex 03 May 2009 02:01

Nu din cauza ta.

buticut 03 May 2009 23:22

New spammer in town:
http://www.cinemagia.ro/forum/member.php?u=124733

illotempore2002 07 May 2009 12:45

Stefan,

O sa ies de pe forum, pune pe altcineva la iconoclast te rog. Am multe proiecte si examene la 2 facultati de dat si nu mai am timp.
Multumesc pt sustinerea de pana acum.

Judex 14 May 2009 02:08

Pentru o perioada voi fi plecat.

As vrea sa propun niscai moderatori penntru tarlaua mea. Primul ar fi Neuptolem. Are boala pe sectiune si pana acum nu a facut nimic in rest.

As mai avea doua propuneri: Pauline Kael, pentru ca stie ca am iubit-o.

Si Illo, pentru ca stie toata lumea.

All times are GMT +2. The time now is 08:01.