![]() |
Originally Posted by Liviu-:
Alte obiectii, sau o investim? |
daca vrea ALS la clasic sunt pro. Egoism sa meaga la alta sectiune, mai potrivita cu spiritul ei, gen Videi, ANIMATIE ETC.
vA ROG FRUMOS! |
Originally Posted by illotempore2002:
|
Nu va mai aprindeti asa,ca nu este sfarsitul lumii.
Este adevarat ca nu intru mai deloc la clasic(it's not really my passion),dar asta nu inseamna ca nu pot modera,in fine....bagati-ma la animatii(acolo intru mai mereu),unde vreti..nu vreau cearta!sO....Chill!!!! |
Nu se cearta nimeni.Eu te vreau oriunde,dar ar fi o miscare faina cu ALS la clasic.Se gandeste Pitbull unde sa te puna,mai sunt sectiuni...
|
Originally Posted by Pauline Kael:
Faceti ce vreti! |
nu ne certam, dar si tu cu gura ta ar trebui sa ceri sa fii pusa acolo unde iti place cel mai mult (la sectiune ma refer) pt ca numai asa te poti implica de placere.
ce rost are sa te fortzam sa vezi filme vechi? |
Originally Posted by EgOisM:
Acum: cine trece PE BUNE la Clasic (pe lângä StefanDo, care mai are un forum înteg de moderat, si A.L.S., care e pus doar la plesnealä, cä numai de moderat n-are timp)? (Dacä dä cineva vreun räspuns P.M.S.-delirant la întrebarea asta, închid topicul ACUM si-i las pe Stefan si Gloria sä stabileascä ei moderatorii; încep sä tânjesc dupä regimul de tristä amintire, dinainte de 2006, când nici vorbä de mascarade d-astea asa-zis "democratice": avea adminul încredere în cineva, îl punea moderator, si gata - oamenii discutau despre filme, nu-si bägau nasul în administratie!) Repet: Cine sä treacä moderator REAL, nu de ochii lumii, la CLASIC? |
redmen era bun da' văd că nu mai intră.
|
Da, Redmen ar fi excelent.
O fi omul plecat într-o minivacantä. Il asteptäm si-l întrebäm. |
sunt pro Redmen.
intr-adevar mai trebuie cineva la Classic, pt ca ALS nu prea are timp. ca varianta mai propun Erectia Eununcului daca vrea. |
N-ar fi räu.
|
Nu aberez,lasa vendetismele.Illotempore isi doreste la clasic,alaturi de ALS ar face o pereche buna de moderatori la clasic.Si mi se pare ca illotempore nu practica cenzura,parca.
La"Fanatic" si "Alege titlul" nu e decat Stefan,sa se puna tot Pitbull moderator si la acelea,sau Gloria. |
Originally Posted by illotempore2002:
Subscriu. |
Eu, din motive personale, renunt.
Va rog. |
Renunti din cauza mea? :)
Te-am deranjat? Nu asta era intentia, eu doar imi aparam ce-mi apartine. (Putem continua la Offtopic Asylum daca despre asta e vorba.) |
Nu din cauza ta.
|
New spammer in town:
http://www.cinemagia.ro/forum/member.php?u=124733 |
Stefan,
O sa ies de pe forum, pune pe altcineva la iconoclast te rog. Am multe proiecte si examene la 2 facultati de dat si nu mai am timp. Multumesc pt sustinerea de pana acum. |
Pentru o perioada voi fi plecat.
As vrea sa propun niscai moderatori penntru tarlaua mea. Primul ar fi Neuptolem. Are boala pe sectiune si pana acum nu a facut nimic in rest. As mai avea doua propuneri: Pauline Kael, pentru ca stie ca am iubit-o. Si Illo, pentru ca stie toata lumea. |
All times are GMT +2. The time now is 08:01. |