Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Alex Leo Serban (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95278)

corinka 16 Apr 2009 23:07

Nu mai stiu exact, nu imi amintesc visele in detaliu, nici n-am vorbit cu el in vis, doar l-am vazut, cam cum a fost si cand l-am vazut pe ALS in realitate, o singura data in viata mea, la un film de la TIFF, cred ca in 2004. Erau in sala si ALS si domnul Tudor Caranfil [pe care il admir foarte mult], iar eu eram superincantata in ce companie selecta voi vedea filmul. Culmea, nu mai stiu ce film era, imi amintesc doar ca eram la Cinema Victoria.

redmen 17 Apr 2009 00:01

Originally Posted by corinka:

Culmea, nu mai stiu ce film era, imi amintesc doar ca eram la Cinema Victoria.

Asa se intampla de obicei.

corinka 17 Apr 2009 00:20

La cinema chiar l-am vazut, n-a fost vis. Acum l-am visat pentru ca s-a tot vorbit de el. In plus, a aparut si la Recunoasteti personajul si tot acolo a aparut si Alfonso Cuaron. Zici ca-s frati!

halebardul 19 Apr 2009 20:27

Se pare ca rastignirea Paulinei n-a fost chiar in zadar. :)

Cineva, acolo sus, ne citeste :)
Poate ne mai si scrie...

Purtati-va frumos!

Cinemania 21 Apr 2009 08:32

eu sper sa nu intre pe forum (macar o perioada) ca si asa avem destule scandaluri recurente

corinka 21 Apr 2009 10:08

De ce sa nu intre? Ce-are a face cu scandalurile?
Sigur, poate si sa intre fara a posta, cum cred ca si face, dar nu cred ca, daca vrea sa si posteze, este necesar sa se sacrifice ALS din cauza altor "scandalagii".
Cred ca prezenta lui ar ridica nivelul de calitate al forumului, suntem destui amatori care vrem sa ramanem cu ceva citind opiniile de pe acest forum si am convingerea ca nu sunt singura care isi doreste sa citeasca mai multe opinii pertinente.

buticut 21 Apr 2009 12:35

L-am visat ieri noapte pe Alex Leo Serban. Eu uit visele si mai tarziu mi le amintesc. Azi mi-am amintit de visul cu ALS.

Eu saptamana trecuta l-am visat pe Pitbull,dar e prea kinky ca sa il povestesc :)):)).Saracia stie de unde imi vin...

Judex 21 Apr 2009 12:39

Stiu ca nu are legatura cu ALS, dar are cu visele si cu filmele:
Azi-noapte am visat o combinatie de Lemony Snicket: A Series Of Unfortunate Events + MadMax + Hotel de Lux...:-O

corinka 21 Apr 2009 12:53

Povesteste-ne. Daca aici te simti offtopic, fa un thread nou la cafenea si spune-ne acolo! (:|

Judex 21 Apr 2009 13:18

Iti dai seama ca nu mai tin minte chiar tot. Mergeam cu doi amici sa cumparam bilete la un concert rock de undeva de prin Ferentari. Nu aveam alta cale de acces si trebuia sa parcurgem un spatiu cu elemente de tip postapocaliptic combinate cu unele inca vii in memoria multora - Bucurestiul anilor 90 si constructiile neterminate, maidane, munti de gunoaie printre blocuri, camine sordide de nefamilisti, balarii printre blocuri, canale desfundate etc. Undeva in zare distingem la un moment dat un imens schelet de stadion. Din spusele cuiva, urma sa se numeasca Central!! Apropo de personaje, printre tot soiul de oameni amarati, distingeam chiar mutanti. Nu imi amintesc exact dialogurile, stiu ca se imparteau in doua categorii comportamentale, indiferent de aspect exterior: extrem de amabili si foarte ostili. Ah - o secventa destul de distincta: niste copii bateau mingea, care, din neatentia lor, se departeaza de teren si vine, saltareata, spre mine; sutez cu mare precizie si mingea ajunge direct in bratele unuia; incep sa se mire si o trimit inapoi sa vada daca pot reface figura si reusesc de alte cateva ori la rand, apoi ma departez in sunete admirative. La care unul din insotitori: e clar c-ai facut fotbal, nu?
Uatevar, e o vraiste totala, ba, daca stau sa ma gandesc, gasesc si elemente plastice dion Calauza sau Pepe si Fifi. Pana la urma cred ca referirile astea la film nu sunt decat asocieri post-onirice cu repere cinematografice.

corinka 21 Apr 2009 13:24

Originally Posted by buticut:

L-am visat ieri noapte pe Alex Leo Serban. Eu uit visele si mai tarziu mi le amintesc. Azi mi-am amintit de visul cu ALS.

Eu saptamana trecuta l-am visat pe Pitbull,dar e prea kinky ca sa il povestesc :)):)).Saracia stie de unde imi vin...

Subconstientul lucreaza... :-? Cum l-ai visat?

corinka 21 Apr 2009 13:28

Eu mai demult nu il puteam suferi pe Dan Helciug, pe vremea cand era solist la Parlament. Si intr-o noapte am visat ca eram maritata cu el si locuiam intr-o casa, la parter sau la etaj, nu mai stiu exact acum, iar colegele mele de camera [pe atunci eram studenta in anul 2 si stateam in camin] locuiau la celalalt nivel.
Mi s-a parut asa de aiurea visul, pentru ca nu imi placea tipul chiar deloc, ma calca pe nervi [intre timp mi-a trecut acea repulsie fata de individ, dar nu datorita visului]. Culmea, in vis aveam o casnicie fericita si ma simteam chiar bine cu el. Dar dimineata... :((

Judex 21 Apr 2009 13:40

=))
Cori, am sa-i spun lui Dan cand il vad. Chiar, nu l-am mai intalnit de ani buni!!! Am sa-l sun, poate iesim la o bere. Sa vezi ce misto fac de el - cosmarul studentelor!
=))=))=))=))=))=))=))=))

corinka 21 Apr 2009 13:45

Originally Posted by Judex:

=))
Cori, am sa-i spun lui Dan cand il vad. Chiar, nu l-am mai intalnit de ani buni!!! Am sa-l sun, poate iesim la o bere. Sa vezi ce misto fac de el - cosmarul studentelor!
=))=))=))=))=))=))=))=))

Hai no, nu face de-astea! Nu stiam ca il cunosti, n-as fi povestit visul. Oricum, e poveste veche, au trecut 8 ani de atunci. Si nici nu ma mai enerveaza, mi-a trecut.

Judex 21 Apr 2009 13:57

No, atunci tac. :D

Cinemania 21 Apr 2009 17:29

De ce sa nu intre? Ce-are a face cu scandalurile?.

pentru ca, foarte probabil, foarte multe topicuri in care ar scrie ALS ar deraia si s-ar transforma in certuri, spalat de rufe murdare etc....parerea mea, desigur

Cred ca prezenta lui ar ridica nivelul de calitate al forumului...

nu asta e problema si nimeni nu a zis ca ALS nu ar aduce valoare forumului

suntem destui amatori care vrem sa ramanem cu ceva citind opiniile de pe acest forum si am convingerea ca nu sunt singura care isi doreste sa citeasca mai multe opinii pertinente.

poti citi ce scrie ALS si prin alte media...I guess

Dragomara 21 Apr 2009 19:21

Cinemania - te cam contrazici, dar nu-i bai, doar eşti de-al nostru. ;)

Dragomara 21 Apr 2009 19:36

părerea mea

cea a genului de user care a fost mai mult decât silit să simtă frustrarea excluderii de pe întreg site-ul mai bine de 1 an de zile.
nu-l plac pe Alex (Leo Şerban), nu-l citesc pe niciunde, şi numai el e vinovat de asta, însă mi-s de părere că omul ar tb acceptat şi înţeles aşa cum este. sunt destui pe-aci, şi nu numai pe-aci, care-l apreciază. bravo lui, şi bravo lor! omul are un cuvânt de spus, şi asta independent de sentimentele mele şi de certurile în care el s-a implicat pe-aci. fiecare dintre noi merită o a doua şansă. nu că vreunul dintre noi ar fi capabil să înveţe ceva din tragediile deja trăite. lumea ar fi foarte plictisitoare dacă ar fi mai mereu pe placul nostru. farmecul stă şi în diversitate.
singura chestie care mă deprimă cu adevărat aci e faptul că tipul e incapabil să-şi recunoască şi corijeze greşelile. dar asta nu-i bai, nu-i singurul.
dp meu dv ceea ce-am trăit noi 2 este de domeniul trecutului, şi din păcate nimic din ce-am putea face acum nu-l poate corija. eu una am îngropat demult securea războiului. numai de el depinde ca ea să stea bine acolo.

halebardul 21 Apr 2009 19:52

Problema ta, Dragomara, nu e cu ALS, e cu tot forumul, cu userii lui si probabil cu toata lumea, in general.

Nu am remarcat niciodata ca intri pe forum pentru a deschide un dialog cu cineva, ca ai fi dispusa la asta. Vii, postezi, daca iti raspunde cineva il iei la misto, mai postezi o data (e deja o regula sa ai postare dupa postare) vorbesti singura, vrei sa ne uimesti, mai superi pe unul-altul, faci o pirueta din care reiese ca toti sunt prosti apoi te duci. Dar nu de tot.

Nu ai placerea dialogului si asta ti se intoarce impotriva. Dupa care, evident, te superi.

Probabil ca, la modul ideal, ti-ar placea ca forumul asta sa contina doar postarile tale si poate, din cand in cand, cate un "Uau!" si-un "Genial!" pline de evlavie de la vreun user tolerat.

Dragomara 21 Apr 2009 20:03

Originally Posted by halebardul:

Problema ta.

e doar lipsa circumvoluţiunilor (te rog, pentru explicaţii vezi dexonline şi întreabă şi un absolvent de medicină). :"> :"> :"> :"> :"> (de ruşinea postătii tale, bărbate)
pont de necădere în penibil (se poate citi şi "de neluat pumni în bot constant"): când nu pricepi ceva scrie un PM, şi în general taci. inteligenţa ta numai atunci atinge apogeul. chiar e nevoie să ţi-o repet zilnic?:-O

All times are GMT +2. The time now is 07:43.