![]() |
De acord cu halebardul,faza cu emoticoanele devine enervantă.
|
Ma indoiesc ca e o problema a noului format, dar incerc aici.
Cand intru pe site cu mozilla imi apare "Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.". In urma cu vreo cateva ore nu avea nici o problema. Vazand ca firefox nu mai merge am incercat cu opera. Intru, ma loghez, nici o problema. Incerc sa intru peste aprox. jumatate de ora si... eroare. Acum am intrat de pe IE, dar probabil nu o sa mearga prea mult. Idei? :D PS: Subscriu la problema cu emoticoanele. LE: Nu mai merge nici IE. Nu stiu cum, dar am reusit sa ma loghez. Cand incerc sa accesez pagina principala a site-ului sau sa ma loghez/inregistrez imi arata acea eroare. In schimb merge daca intru direct pe forum, fara sa ma loghez. |
Am pätit la fel.
Mi-am sters cookies-urile si a revenit la normal. (Crease un cookie aiuristic; nici sä moderez nu mi puteam, îmi încurca diverse comenzi.) |
Merge. Mersi :D
|
Minunaaaaat.S-a trezit Pidbiul din somn! De ce nu merg emoticoanele,de n u ne logam cand vrem sa scriem o postare direct,de ce nu scriem vertical,de ce esti rautacios? Ha?
|
Originally Posted by Pauline Kael:
|
Nu e, nu e.
Nu e. |
Totusi vreau sa stiu si eu cum sta treaba cu pulurile ca nu stiu cum sa creez.S`a modificat dupa Marea Schimbare si nu mai stiu cum sa fac.
|
noul format permite mai putine posturi pe pagina, inainte intrau mai multe si capata mai multa coerenta o discutie. Acum una-doua schimbi pagina.
e vreun motiv tehnic pt care s-a hotarat asta sau e vorba de castigarea unui click in plus? (unul aici, unul acolo, se aduna :) ) |
redmen, cand dai new thread, ai mai jos o rubrica de Additional Options, unde trebuie sa bifezi Post new poll (si sa modifici, daca e nevoie, numarul de variante ale poll-ului - maxim 10). Dupa ce dai Post, o sa poti completa intrebarea, ca si cele x variante, dupa care salvezi din nou :)
|
Originally Posted by halebardul:
Originally Posted by Pitbull:
Intrucât si Liviu- a pätit la fel, cred cä acel cookie dement nu se naste doar în computerul meu. Cum n-am chef sä mi le sterg din orä-n orä (pierzând TOATE logärile din taburile Firefox), sper sä se remedieze. Azi. OK pupici merci. |
Originally Posted by StefanDo:
Multumesc.Sper sa reusesc. |
1) A dispärut functia "split topic".
2) Mesajele se mergeazä aiurea (eu aleg douä Pauline, si cân' colo mi-i cununä pe Dragomara cu Neuptolem). |
Am dublat numarul de posturi afisate implicit pe o pagina. |
Originally Posted by daniel:
superb! Multumesc! :D ;) 8-) :happy: :oops: :w00t: ce pacat ca n-am emoticoane sa-mi exprim recunostinta si bucuria! |
|
uite-l aici
![]() si uite-i linkul, la care sa pui img si /img cu parantezele de rigoare http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/24.gif si in general, aici le gasiti pe toate: http://messenger.yahoo.com/features/emoticons/ click dreapta, copy link sau image address in asemenea vremuri de criza suntem datori sa ne ajutam unul pe altul :) |
Da se vede ca ai fost necajit rau cu emoticoanele astea :)
|
II reprosez lui Stefan ca nu ne-a bannat pe mine si pe Ilotempore definitiv.S-a incalcat regulamentul.
|
si de ce nu spui asta la "reprosuri"?
|
All times are GMT +2. The time now is 03:17. |