Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   cum se numeste filmul ? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95098)

matteus 11 Aug 2010 03:53

salut! caut un film despre un criminal ( destul de invarsta ) care locuieste intr-un oras linistit si vrea sa rapeasca o fata ( vecina ).. el da impresia de un om linistit.. construieste un loc subteran undeva intr-un spatiu mare, liber, cu iarba, si o atrage pe o fetita mai mica sa intre acolo dupa care o omoara.. stiu ca prima fata reuseste sa intre la el in casa, ii gaseste niste chestii ce nu ar fi trebuit sa le gaseasca, ce erau ascunse sub o shipca din parchet.... tin minte foarte vag filmul dar poate cineva stie putin din el si ma ajuta cu numele.

NimeniAltu2k9 11 Aug 2010 11:50

The Lovely Bones
http://www.cinemagia.ro/filme/the-lovely-bones-18935/

matteus 12 Aug 2010 05:14

Originally Posted by NimeniAltu2k9:

asta e! mersi mult !! \m/

Marius-Florin 14 Aug 2010 15:24

Am vazut acum multi ani un film pe Hallmark Channel. Era vorba despre doi mosuleti care aveau o viatza obisnuita, monotona, mergeau la pescuit zilnic, pana cand au gasit o valiza plina cu bacnote $. De atunci viata lor s-a schimbat, si-au cumparat tot ce era posibil, yaht, si-au facut iaz de peste parca, si-au ajutat rudele etc. Cand cumparau ceva dadeau nume false. Pana cand au inceput sa fie urmariti de catre posesorul valizei respective. E foarte tare filmul..dar sincer nu mai stiu nici cum se numeste, nici actorii din el.

matteus 18 Aug 2010 10:40

e vorba de un film destul de vechi. stiu foarte foarte putin despre el. era o scoala unde preda o profesoara mare si dura.. mai stiu ca o profesoara tanara si cu o eleva mica au reusit sa intre ala aia in casa ( o casa mare si veche ). daca va revine in minte macar o secventa din film si ii stiti numele va rog sa postati. mersi !

Liviu- 18 Aug 2010 11:11

Matilda?

matteus 18 Aug 2010 16:00

Originally Posted by Liviu-:

da :). mersi mult !

furion23 18 Aug 2010 16:04

Originally Posted by anemarrie97:

Buna, caut si eu un film de comedie.e cam ciudatel. Am vazut doar trailer-ul pe yt acum ceva vreme.e vorba despre un tip care-si face o prietena iar fata il duce acasa la ea ca sa-i cunoasca parintii.apoi imi amintesc o scena cand fata ii cere un pahar de apa tatalui ei si asta si-o imagineaza facandu-i . stiu ca pare ciudat dar asa era...tipul asta isi imagina tot felul de chestii ciudate despre prietena lui!

The Girl Next Door?

gustheru 19 Aug 2010 00:23

Buna.Caut si eu un film de ceva vreme si nu-l gasesc. L-am vazut fragmentat la tv mai demult si vreau sa-l revad.Filmul era cva cu un tip care inebunise parca si aude la un moment dat niste zgomote din podul casei. Urca in pod, iar zgomotele veneau dintr-un cufar.Da se deschida cufarul si cineva il trage inauntru....pt ca la finalul filmului acel cineva care il tragea in cufar era tot el defapt si toata povestea era ciclica. La tv l-au tradus atunci simplu "cufarul" numai ca nu dau de el nicicum.Aveti idee sub ce nume l-as gasi in engleza?

m00nstru 27 Aug 2010 08:16

filmul se cheama Rear Window si e cu Christopher Reeve actorul din SUPERMAN

paul_aramis 27 Aug 2010 13:15

aiurea, nu e ăla ...

camelia_mi2004 28 Aug 2010 16:22

cum se numeste filmul?

Ma poate ajuta si pe mine cineva?
Am vazut de mult un film care mi-a placut f. mult,( m-a marcat) dar eram prea mica si nu mai tin minte titlul si nici actorii…
Era vorba despre un diavol care se intrupase intr-un
om si trebuia sa aiba neaparat un copil cu o pamanteanca – in felul acesta forta raului avea controlul deplin asupra pamantului si putea sa-l distruga.
Reuseste sa seduca o tipa, se poarta frumos cu ea la inceput, o lasa gravida, dar pe masura ce sarcina avanseaza, fata are tot felul de viziuni cu dezastrul ce urma sa vina daca nastea acel copil. El de asemenea incepe sa se transforme treptat in demonul ce era de fapt, sa-si arate adevaratul chip in fata tipei, mai ales cand isi da seama ca fata nu mai vrea sa dea nastere copilului. Incepuse sa-i fie si ei frica de ce s-ar fi putut intampla cu pamantul daca puneau stapanire fortele raului pe el. In final, mi se pare ca tipa se omoara, se arunca de la fereastra si salveaza pamantul de la dezastru.
Filmul avea niste efecte speciale si niste imagini super cu transformarile demonului cu chip de om ( mai ales in noptile cu luna plina).
Mi-ar placea mult sa-l revad, daca as sti cum se numeste…
A fost la tv ca un miniserial parca pana in anul 2000.
Va multumesc anticipat.

kukhy 29 Aug 2010 21:31

Pls Help

stie careva cum se numeste filmul:
e vorba despre niste copiii care se joaca sunand aiurea la telefon numere necunoscute si le raspunde unul care ii ameninta ca ii omoara si etc.Vine ala ii omoara pe toti ,copiii fiind ascunsi sub pat,cand cred la 20 de ani sau cv de genu unu dintre ei vine cu ideea sa joace din nou acel joc si iar vine ala si ii omoara

Medicate 30 Aug 2010 08:16

Originally Posted by camelia_mi2004:

Am vazut de mult un film care mi-a placut f. mult,( m-a marcat) dar eram prea mica si nu mai tin minte titlul si nici actorii…
om si trebuia sa aiba neaparat un copil cu o pamanteanca – in felul acesta forta raului avea controlul deplin asupra pamantului si putea sa-l distruga.
Reuseste sa seduca o tipa, se poarta frumos cu ea la inceput, o lasa gravida, dar pe masura ce sarcina avanseaza, fata are tot felul de viziuni cu dezastrul ce urma sa vina daca nastea acel copil. El de asemenea incepe sa se transforme treptat in demonul ce era de fapt, sa-si arate adevaratul chip in fata tipei, mai ales cand isi da seama ca fata nu mai vrea sa dea nastere copilului. Incepuse sa-i fie si ei frica de ce s-ar fi putut intampla cu pamantul daca puneau stapanire fortele raului pe el. In final, mi se pare ca tipa se omoara, se arunca de la fereastra si salveaza pamantul de la dezastru.
Filmul avea niste efecte speciale si niste imagini super cu transformarile demonului cu chip de om ( mai ales in noptile cu luna plina).
Va multumesc anticipat.

Imi aduc aminte de un film ce avea un asemenea subiect . Diavolul venea pe Pamant sa si-o traga cu o pamanteanca pentru a-l naste pe Antichrist. Titlul filmului era End of Days.
Inca un film ... cu un asemenea subiect este : The Omega Code
Incearca ....

camelia_mi2004 31 Aug 2010 20:17

Originally Posted by Medicate:

Originally Posted by camelia_mi2004:

Va multumesc anticipat.

Imi aduc aminte de un film ce avea un asemenea subiect . Diavolul venea pe Pamant sa si-o traga cu o pamanteanca pentru a-l naste pe Antichrist. Titlul filmului era End of Days.
Inca un film ... cu un asemenea subiect este : The Omega Code
Incearca ....

Multumesc mult pentru raspunsul prompt, dar din pacate nu acesta era filmul...
Am mai intrebat si m-a luminat un coleg - era vorba despre "The Stand" - 1994, dupa o nuvela de Stephen King. Are patru episoade si dureaza 6 ore. Mi-a lasat o impresie extraordinara, imagini apocaliptice fantastice, actori care joaca exceptional. Vi-l recomand cu caldura. Am inteles ca si cartea este f. buna. A aparut in Editura Nemira - 2005 -Apocalipsa.

Medicate 31 Aug 2010 22:05

Aham ... The Stand ...suna tempting din ce ai povestit , il voi cauta si eu ! Merci pentru "recomandare" !

luna74 06 Sep 2010 18:41

sal

acum cativa ani am vazut un film care nu stiu cum se numeste.filmul incepea cu un submarin care atunci cand a iesit la suprafata echipajul a descoperit totul spulberat de o bomba cu hidrogen.spravietuitorii echipajului mai aveau de trait cateva luni.filmul sa terminat cand spre sfarsitul perioadei au luat cate o pastila care le facea moartea mai usoara. va rog sa imi spuneti si mie cum se numeste filmul

sarge 12 Sep 2010 14:14

Salut. De mult timp ma gandesc la un film pe care l-am vazut dar nu stiu cum se mai numea...actiunea se petrece printr-un sat izolat, unde o mama cu fiul ei raman in pana/fara benzina; acolo sunt "terorizati " de un caine turbat sau ceva de genu'. Stie cineva cum se numeste? multumesc anticipat:)

omudindulap 12 Sep 2010 21:26

The Village?

omudindulap 12 Sep 2010 22:14

Da, nu e Village, am omis partea cu benzina.

All times are GMT +2. The time now is 20:13.